ΑρχικήTop PicksApple Watch: Ποιο είναι το καλύτερο για να αγοράσετε σήμερα;

Apple Watch: Ποιο είναι το καλύτερο για να αγοράσετε σήμερα;

Αν έχετε iPhone, το Apple Watch είναι το καλύτερο ρολόι για να φορεθεί μαζί του, αλλά με τόσες επιλογές πως θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει; Δείτε παρακάτω για να φτάσετε στην καλύτερη επιλογή για εσάς.

Apple Watch
Apple Watch: Ποιο είναι το καλύτερο για να αγοράσετε σήμερα;

Apple Watch Series 3

Για πολλούς το Series 3 είναι κορυφαία επιλογή, σε πολύ καλές τιμές, ειδικά αν θέλετε ένα βασικό πρόγραμμα παρακολούθησης φυσικής κατάστασης, που θα λειτουργεί καλά με ένα iPhone. Επίσης, μπορείτε να το βρείτε πλέον με λιγότερο από 199$, αν δεν το πάρετε απευθείας από την Apple.

Ωστόσο, το αρνητικό του είναι ότι είναι παλαιότερο. Εάν έχετε δοκιμάσει τα νεότερα ρολόγια, θα παρατηρήσετε ότι αυτό είναι κάπως «αρχαίο» και δεν έχει κάποια από τα φανταχτερά νέα χαρακτηριστικά όπως ηλεκτροκαρδιογραφήματα ή ανίχνευση πτώσης. Αλλά συγχρονίζεται απρόσκοπτα με το τηλέφωνό σας, παρέχει ειδοποιήσεις και είναι αδιάβροχο.

Apple Watch SE

Μοιάζει πολύ με τα Series 5 και 6. Η Apple έχει καταργήσει μερικές δημοφιλείς δυνατότητες, όπως την οθόνη που είναι πάντα σε λειτουργία και τις μετρήσεις ΗΚΓ.

Είναι σίγουρα ένα καλύτερο ρολόι από το Series 3, με χαρακτηριστικά όπως η αναβαθμισμένη οθόνη Retina, ένας νεότερος επεξεργαστής, ένας ανιχνευτής πτώσης, περισσότερη μνήμη και ένα δυνατό ηχείο.

Apple Watch Series 6

Φέτος, το νεότερο μοντέλο 6 φέρνει τη μέτρηση οξυγόνου στο αίμα. Αυτό δεν είναι απαραιτήτως μια «νέα» δυνατότητα – το Garmin έχει καταφέρει να λαμβάνετε οπτικές μετρήσεις SpO2 με βάση τον καρπό σε ανιχνευτές φυσικής κατάστασης για χρόνια – αλλά είναι ένα βήμα πιο κοντά σε έναν πιο ολοκληρωμένο και ικανό ιχνηλάτη γυμναστικής, είτε θέλετε να εντοπίσετε την άπνοια ύπνου, να παρακολουθείτε τις ενημερώσεις προειδοποίησης Covid-19 ή να ξεκινήσετε προπόνηση σε υψόμετρο για το άθλημά σας.

Το ρολόι παρακολουθεί συνεχώς το SpO2 σας ενώ κοιμάστε και μπορείτε επίσης να κάνετε μετρήσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας. Θα χρειαστείτε τους ελαφρώς γρηγορότερους χρόνους φόρτισης εάν χρησιμοποιείτε το ρολόι σας για να παρακολουθείτε τον ύπνο σας, επειδή η διάρκεια ζωής της μπαταρίας εξακολουθεί να μην είναι καλή.

Apple Watch: Ποιο είναι το καλύτερο για να αγοράσετε σήμερα;

Apple Watch Series 5

Αυτή είναι μια δύσκολη πρόταση, γιατί η εταιρεία δεν πουλά πια το Watch 5. Αλλά αν μπορείτε να βρείτε μια έκδοση σε τιμή παρόμοια με αυτή των SE, θα πρέπει να την αποκτήσετε. Το SE είναι απλώς ένα Series 5 με μερικά από τα καλύτερα χαρακτηριστικά, όπως η οθόνη κρυστάλλου, ο ηλεκτρικός αισθητήρας καρδιάς για λήψη ΗΚΓ και η πάντα ενεργή οθόνη.

Series 1 and 2

Έχουν περάσει χρόνια από τότε που βλέπαμε τα καταστήματα να πωλούν τα Series 1 και 2. Αλλά αν τα δείτε σε ιστότοπους μεταπώλησης, πιθανώς δεν αξίζουν την τιμή. Το Family Setup λειτουργεί μόνο στις εκδόσεις 4 και άνω, οπότε δεν μπορείτε να τις επιλέξετε ως φθηνότερες επιλογές για τα πολύ μεγάλα ή πολύ μικρά μέλη της οικογένειάς σας.

Το Apple Watch Series 1 δεν είναι αδιάβροχο και κανένα ρολόι δεν έχει δυνατότητα κινητής τηλεφωνίας. Δεν είναι επίσης συμβατά με το WatchOS 7, οπότε θα χάσετε πολλές από τις νεότερες λειτουργίες των ρολογιών.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS