ΑρχικήHow ToΠώς θα αποτρέψετε την απενεργοποίηση της οθόνης του iPhone σας

Πώς θα αποτρέψετε την απενεργοποίηση της οθόνης του iPhone σας

Αν η οθόνη του iPhone σας σβήνει ενώ διαβάζετε ή παρακολουθείτε κάτι άλλο σε αυτή, υπάρχει τρόπος να το σταματήσετε αυτό από τις ρυθμίσεις.

iPhone

Ο λόγος για τον οποίο το iPhone σας συνεχίζει να σκοτεινιάζει και να απενεργοποιείται οφείλεται σε μια λειτουργία που ονομάζεται “Αυτόματο κλείδωμα“, η οποία θέτει αυτόματα τη συσκευή σε κατάσταση αναστολής / κλειδώματος μετά από μια ορισμένη χρονική περίοδο. Πριν μπει στην λειτουργία Auto-Lock, η οθόνη μειώνει τη φωτεινότητα στο μισό. Για να το διορθώσετε αυτό, πρέπει να απενεργοποιήσετε το “Αυτόματο κλείδωμα”.

Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή “Ρυθμίσεις” πατώντας το εικονίδιο με το “γρανάζι”.

Στις “Ρυθμίσεις“, πατήστε “Οθόνη και φωτεινότητα“.

Στη συνέχεια επιλέξτε το “Εμφάνιση & φωτεινότητα“, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε το “Αυτόματο κλείδωμα“.

Στο “Αυτόματο κλείδωμα”, θα δείτε μια λίστα επιλογών χρόνου. Αυτές καθορίζουν το χρονικό διάστημα που η οθόνη του iPhone σας θα παραμείνει αναμμένη πριν απενεργοποιηθεί και μεταβεί στη λειτουργία κλειδώματος.

Στην προκειμένη περίπτωση, επειδή θέλετε να το απενεργοποιήσετε εντελώς θα επιλέξετε “Ποτέ“.

Μετά από αυτό, βγείτε από τις “Ρυθμίσεις”. Όποτε ανοίγετε το iPhone σας, η οθόνη του θα παραμένει αναμμένη και δεν θα μεταβεί σε λειτουργία κλειδώματος μέχρι να πατήσετε εσείς το κουμπί.

Εάν συνεχίζετε να αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη φωτεινότητα της οθόνης, ακόμα και αν το “Αυτόματο κλείδωμα” είναι απενεργοποιημένο, μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι η “Αυτόματη Φωτεινότητα” είναι ενεργοποιημένη. Η “Αυτόματη φωτεινότητα” μπορεί να απενεργοποιηθεί στις επιλογές προσβασιμότητας στην εφαρμογή “Ρυθμίσεις”.

Ωστόσο υπάρχουν ορισμένα μειονεκτήματα στην απενεργοποίηση του “Αυτόματου κλειδώματος”, με πρώτο το γεγονός ότι η μπαταρία του κινητού εξαντλείται πολύ πιο γρήγορα. Επιπλέον όταν το κινητό σας δεν κλειδώνει αυτόματα ο καθένας θα μπορούσε να το χρησιμοποιήσει. Επομένως, ίσως είναι καλύτερο να ενεργοποιήσετε ξανά τη λειτουργία “Αυτόματο κλείδωμα” όταν τελειώσετε αυτό που κάνετε.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS