ΑρχικήHow ToΑποθηκεύσετε στο κινητό και το PC τις φωτογραφίες του Instagram!

Αποθηκεύσετε στο κινητό και το PC τις φωτογραφίες του Instagram!

Εάν φοβάστε μήπως χάσετε τις φωτογραφίες του Instagram, ή εάν θέλετε να κρατάτε το προσωπικό σας αρχείο, ακολουθείστε τα βήματα.

φωτογραφίες instagram
Αποθηκεύσετε στο κινητό και το PC τις φωτογραφίες του Instagram!

Αποθήκευση στο κινητό

Λόγω του απορρήτου η εφαρμογή του Instagram επιτρέπει τη λήψη μόνο των δικών σας εικόνων. Ωστόσο, στη μέθοδο αποθήκευσης από desktop browser που περιγράφεται παρακάτω, θα δείτε πως να το παρακάμψετε.

Το Instagram σας διευκολύνει να αποθηκεύσετε στη βιβλιοθήκη φωτογραφιών του τηλεφώνου σας φωτογραφίες που έχετε τραβήξει, φιλτράρει, και επεξεργαστεί εντός της εφαρμογής.

Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram και μεταβείτε στο προφίλ σας.

Στη συνέχεια, πατήστε το εικονίδιο του Μενού των τριών οριζόντιων γραμμών στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας.

Μόλις το μενού εμφανιστεί ως αναδυόμενο παράθυρο, μεταβείτε στις «Ρυθμίσεις», είναι η πρώτη επιλογή στην κορυφή της λίστας. Στη συνέχεια, πατήστε την επιλογή «Λογαριασμός» και έπειτα, πατήστε την επιλογή «Αρχικές φωτογραφίες» που θα εμφανιστεί εάν χρησιμοποιείτε συσκευή iOS. Οι χρήστες Android θα δουν την επιλογή «Αρχικές Δημοσιεύσεις».

Η εφαρμογή του Instagram σας δίνει επίσης την επιλογή να αποθηκεύσετε αυτόματα όλες τις εικόνες σας ενεργοποιώντας την επιλογή «Αποθήκευση αρχικών φωτογραφιών».

Αποθήκευση μέσω desktop browser

Για να κατεβάσετε οποιαδήποτε από τις φωτογραφίες στο Instagram, ανοίξτε την εικόνα της επιλογής σας σε μια νέα καρτέλα προγράμματος περιήγησης. Στη συνέχεια πηγαίνετε πάνω στην εικόνα και κάντε δεξί κλικ με το ποντίκι ή όποια άλλη συνδεδεμένη συσκευή έχετε στη διάθεση σας. Όταν κάνετε το κλικ θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο μενού και θα επιλέξετε «Προβολή πηγής σελίδας».

Αποθηκεύσετε στο κινητό και το PC τις φωτογραφίες του Instagram

Αυτό θα φέρει αυτόματα τον πηγαίο κώδικα της σελίδας σε ξεχωριστή καρτέλα του browser. Μετακινηθείτε προς τα κάτω στον κώδικα ή χρησιμοποιήστε το εργαλείο «Εύρεση» του προγράμματος περιήγησής σας, μέχρι να δείτε τον πρώτο σύνδεσμο με κατάληξη «.jpg» σε αυτή τη σελίδα.

Αποθηκεύσετε στο κινητό και το PC τις φωτογραφίες του Instagram!

Αντιγράψτε μόνο το κείμενο της διεύθυνσης URL που εμφανίζεται μεταξύ των δύο διαλόγων ή εισαγωγικών. Στη συνέχεια, κάνετε επικόλληση τη διεύθυνση URL σε άλλη νέα καρτέλα του προγράμματος περιήγησης. Μόλις φορτωθεί η εικόνα, μπορείτε να κάνετε δεξί κλικ για να την κατεβάσετε στον υπολογιστή σας όπως θα κάνατε μια κανονική φωτογραφία στο διαδίκτυο.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS