ΑρχικήinetGoPro Hero 9: Θα κυκλοφορήσει με έγχρωμη μπροστινή οθόνη;

GoPro Hero 9: Θα κυκλοφορήσει με έγχρωμη μπροστινή οθόνη;

Σύμφωνα με φωτογραφία που διέρρευσε, η GoPro Hero 9 φαίνεται ότι θα κυκλοφορήσει την πρώτη της κάμερα με έγχρωμη μπροστινή οθόνη.

gopro hero 9
GoPrο Hero 9: Θα κυκλοφορήσει με έγχρωμη μπροστινή οθόνη;

Για να διευρύνει το κοινό της, η GoPro σχεδιάζει να προσελκύσει όσους ασχολούνται με το vlogging, με τις δυνατότητες και τα χαρακτηριστικά της νέας Hero 9. Το WinFuture έχει εικόνες της νέας κάμερας που δείχνουν μια έγχρωμη μπροστινή οθόνη και όχι τη συνηθισμένη μονόχρωμη οθόνη, που χρησιμοποιείται μόνο για δεδομένα. Παρόλο που η ακριβής λειτουργικότητα της οθόνης δεν είναι διαθέσιμη, θα μπορούσε εύκολα να χρησιμοποιηθεί για μια live προεπισκόπηση που θα βοηθήσει τους βίντεο bloggers να πλαισιώσουν τις λήψεις τους. Το σίγουρο είναι ότι δεν χρειάζεται χρώμα για να εμφανίζονται οι συνηθισμένες ρυθμίσεις εγγραφής ή η διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νέα κάμερα GoPro Hero 9 θα υποστηρίζει βίντεο 5K, αν και ακόμα δεν είναι διαθέσιμες λεπτομέρειες όπως ο ρυθμός των καρέ.

Αυτό θα μπορούσε να είναι μια ιδιαίτερα σημαντική αρχή. Η GoPro έκανε σημαντικές περικοπές θέσεων εργασίας την άνοιξη, καθώς η πανδημία COVID-19 έπληξε τόσο τις λιανικές πωλήσεις όσο και το μέγεθος της πελατειακής της βάσης. Κάτι πολύ λογικό, δεδομένου ότι ο κόσμος έπρεπε να μείνει στο σπίτι, και δεν αποτελεί τόσο μεγάλο κίνητρο η αγορά μιας κάμερα δράσης όταν δεν είναι ασφαλείς οι περιπέτειες με τους φίλους μας.

Δεν είναι βέβαιο πότε θα κυκλοφορήσει η Hero 9 Black ή πόσο θα κοστίσει, με την προϋπόθεση ότι η διαρροή είναι αληθής, ωστόσο, η GoPro έχει ορίσει την κυκλοφορία της για τα τέλη του καλοκαιριού ή τις αρχές του φθινοπώρου, οπότε μπορεί να είναι θέμα εβδομάδων πριν φτάσει το νέο μοντέλο.

GoPro Hero 9: Θα κυκλοφορήσει με έγχρωμη μπροστινή οθόνη;

Εάν η μπροστινή οθόνη βοηθάει στο βίντεο, σε συνδυασμό με τη streaming υπηρεσία της εταιρείας τύπου Twitch, θα μπορούσε να επεκτείνει το κοινό της σειράς Hero ώστε να συμπεριλάβει περισσότερους vloggers και λάτρεις των κοινωνικών μέσων.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS