ΑρχικήReviewsLenovo ThinkPad X1 Carbon: Κυκλοφόρησε με προεπιλεγμένο Fedora 32

Lenovo ThinkPad X1 Carbon: Κυκλοφόρησε με προεπιλεγμένο Fedora 32

Στα τέλη Απριλίου του 2020, η εταιρία Lenovo ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την ομάδα ανάπτυξης του λειτουργικού συστήματος Fedora Linux. O κύριος σκοπός της συνεργασίας μεταξύ των 2 εταιριών, είναι η δημιουργία των υπολογιστών ThinkPad P1 Gen2, ThinkPad P53 και ThinkPad X1 Gen8, οι οποίοι θα κυκλοφορήσουν με το λειτουργικό σύστημα Fedora 32.

Σήμερα, σχεδόν 4 μήνες αργότερα, η Lenovo ανακοίνωσε επίσημα το πρώτο προϊόν της, με προεγκατεστημένο λειτουργικό σύστημα Fedora Linux. Κατά την ανακοίνωση, η εταιρία δήλωσε επίσης, ότι το ThinkPad X1 Carbon πλέον είναι διαθέσιμο για αγορά. Σχετικά με τις υπόλοιπες συσκευές, η εταιρία ανακοίνωσε πως τα ίδια θα κυκλοφορήσουν το συντομότερο δυνατόν.

Χαρακτηριστικά του Lenovo ThinkPad X1:

Το νέο ThinkPad είναι ένα μέτριο σε μέγεθος, πολύ δυνατό Premium Laptop, το οποίο χρησιμοποιεί τα πιο πρόσφατα υλικά στην αγορά. Για παράδειγμα, ο υπολογιστής έρχεται με τον Intel Core i5-10210U, ο οποίος περιέχει 4 πυρήνες και 8 threads, και μπορεί να φτάσει μέχρι και 4.20GHz turbo boost.

Πέρα από τον νέο επεξεργαστή, η βασική έκδοση του ThinkPad X1 περιλαμβάνει και μια 1080p Full HD IPS οθόνη. Ωστόσο, οι χρήστες έχουν την επιλογή να αγοράσουν το laptop και με Wide Quad HD (1440p) ή 4k Ultra HD οθόνες, πληρώνοντας κάποια επιπλέον λεφτά.

Lenovo ThinkPad X1 Carbon: Κυκλοφόρησε με προεπιλεγμένο Fedora 32

Ένα άλλο πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό του ThinkPad X1, είναι η μεγάλη μπαταρία του. Σύμφωνα με την εταιρία, το laptop μπορεί να αντέξει μέχρι και 19.5 ώρες με μια μόνο φόρτιση. Επιπλέον, χρησιμοποιώντας τον γνήσιο φορτιστή, οι χρήστες μπορούν να φορτίσουν το ThinkPad μέχρι 80%, μέσα σε μια μόνο ώρα.

Ακολουθεί λίστα με κάποια ακόμα χαρακτηριστικά του Lenovo ThinkPad X1:

  • 16GB LPDDR3 2133MHz RAM (κολλημένη).
  • Χώρος αποθήκευσης έως και 1TB PCIe SSD.
  • 720p HD Camera.
  • WiFi και Bluetooth για ασύρματες συνδέσεις.
  • Δαχτυλικό αποτύπωμα.

Εάν θέλετε να προχωρήσετε σε αγορά του ThinkPad X1 Carbon, μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας από εδώ. Η αρχική τιμή του Laptop είναι $1287, αλλά μπορεί να αυξηθεί αρκετά, εφόσον επιθυμείτε να αγοράσετε την συσκευή με καλύτερα υλικά.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS