ΑρχικήHow ToΠως να στείλετε email από διαφορετικό αποστολέα στο Outlook

Πως να στείλετε email από διαφορετικό αποστολέα στο Outlook

Εάν έχετε πολλούς λογαριασμούς email στο Microsoft Outlook, μπορείτε να αλλάξετε τη διεύθυνση “From” σε ένα νέο email. Αυτό είναι πιο γρήγορο από την εναλλαγή σε διαφορετικά inbox και σας επιτρέπει να στέλνετε email από διαφορετικές διευθύνσεις, ακόμα κι αν δεν είναι δικές σας. Δείτε παρακάτω πώς ακριβώς μπορείτε να το κάνετε.

Outlook

Το Outlook σάς επιτρέπει να στέλνετε email από οποιονδήποτε λογαριασμό έχετε ρυθμίσει στον email-client, αλλά και από οποιαδήποτε άλλη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ακόμα κι αν δεν το έχετε ρυθμίσει. Αυτό ακούγεται ανησυχητικό – και σε ορισμένες περιπτώσεις είναι – αλλά υπάρχουν λόγοι για τη χρήση αυτής της λειτουργικότητας.

Γρήγορη εναλλαγή μεταξύ των διευθύνσεων email

Ας δούμε την διαδικασία. Για να αλλάξετε τη διεύθυνση “From”, πρέπει να κάνετε το πεδίο “From” ορατό. Ανοίξτε ένα νέο email στο Microsoft Outlook και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Options > From. Αυτό θα κάνει το πεδίο “From” ορατό.

Outlook

Για να αλλάξετε τη διεύθυνση “From”, κάντε κλικ στο κουμπί “From” και επιλέξτε μία από τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε προσθέσει στο Outlook.

Outlook

Η διεύθυνση email στο πεδίο “From” θα αλλάξει και όταν στέλνετε ένα email, θα αποσταλεί από αυτήν τη διεύθυνση.

Outlook

Στον πίνακα που ανοίγει, πληκτρολογήστε τη διεύθυνση από την οποία θέλετε να στείλετε email και κάντε κλικ στο “OK”.

Τώρα στείλτε το μήνυμα ως συνήθως. Θα σταλεί το email ή θα λάβετε ειδοποίηση αποτυχίας παράδοσης; Και αν σταλεί, ο παραλήπτης θα το δει ότι προέρχεται από τη διεύθυνση email που χρησιμοποιήσατε, ακόμα κι αν δεν είναι δική σας;

Και οι δύο αυτές απαντήσεις εξαρτώνται από το ποιος είναι ο πάροχος email σας.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS