ΑρχικήinetMicrosoft 365: Διακοπή λειτουργίας «ρίχνει» ξανά το Outlook

Microsoft 365: Διακοπή λειτουργίας «ρίχνει» ξανά το Outlook

Το Microsoft 365 αντιμετωπίζει επί του παρόντος μια διακοπή που εμποδίζει τους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε πολλές υπηρεσίες του Office 365.

Ξεκινώντας από τις 2:30 μ.μ. EST σήμερα, οι χρήστες του Office 365 σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες άρχισαν να δυσκολεύονται να αποκτήσουν πρόσβαση στο Outlook και να χρησιμοποιήσουν το Microsoft Teams, με τις ενεργές κλήσεις να πέφτουν.

Microsoft 365: Διακοπή λειτουργίας «ρίχνει» ξανά το Outlook

Όταν προσπαθούσαν να συνδεθούν στους λογαριασμούς τους στο Microsoft 365, οι χρήστες λάμβαναν την ειδοποίηση «Κάτι πήγε στραβά» και άλλα μηνύματα σφάλματος.

«Οι χρήστες ενδέχεται να έχουν αντίκτυπο στο Microsoft Teams, Outlook, SharePoint Online, OneDrive για επιχειρήσεις και http://Outlook.com,» εξήγησε η Microsoft.

«Λάβαμε αναφορές σχετικά με τον αντίκτυπο χρήστη στις υπηρεσίες του Micrοsoft 365 και εργαζόμαστε για να διερευνήσουμε την αιτία του προβλήματος,» δήλωσε η Micrοsoft στη σελίδα κατάστασης της υπηρεσίας 365, προσθέτοντας ότι «οποιοσδήποτε χρήστης μπορεί να δει αντίκτυπο για αυτό το ζήτημα.»

Νωρίτερα σήμερα, οι πελάτες ανέφεραν επίσης ότι έχουν προβλήματα πρόσβασης στο κέντρο διαχείρισης του Microsoft 365.

«Εντοπίσαμε και επανεκκινήσαμε τα υποβαθμισμένα στοιχεία υπηρεσίας του κέντρου διαχείρισης για να περιορίσουμε τον αντίκτυπο,» δήλωσε η Microsoft δύο ώρες αργότερα.

«Η τηλεμετρία μας δείχνει κάποια βελτίωση της υπηρεσίας, αν και οι διαχειριστές ενδέχεται να εξακολουθούν να βλέπουν καθυστέρηση όταν χρησιμοποιούν το κέντρο διαχείρισης

Την περασμένη εβδομάδα, το Office 365 υπέστη ακόμα μία διακοπή στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Αυστραλία, που εμπόδισε τους χρήστες να συνδεθούν στους λογαριασμούς των Microsoft Teams, Office.com, Power Platform και Dynamics365.

Microsoft 365:  Διακοπή λειτουργίας «ρίχνει» ξανά το Outlook
Microsoft 365: Διακοπή λειτουργίας «ρίχνει» ξανά το Outlook

Σύμφωνα με μια προκαταρκτική έκθεση μετά το συμβάν που εξέδωσε η Microsoft μετά την επίλυση του συμβάντος, η αιτία της διακοπής της προηγούμενης εβδομάδας ήταν μια ενημέρωση υπηρεσίας για το Azure AD που έπληξε κατά λάθος το περιβάλλον παραγωγής και προκάλεσε υποβάθμιση της διαθεσιμότητας υπηρεσιών.

Οι πελάτες που ενδέχεται να χρειαστεί να επικοινωνήσουν με τη Microsoft για υποστήριξη προϊόντων για επιχειρήσεις μπορούν να χρησιμοποιήσουν εναλλακτικές μεθόδους που αναφέρονται στη σελίδα.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS