ΑρχικήgamingSuicide Squad: Δημιουργεί συνδυασμούς στα builds των χαρακτήρων του

Suicide Squad: Δημιουργεί συνδυασμούς στα builds των χαρακτήρων του

Μετά από μία απογοτευτική προεπισκόπηση για το επερχόμενο Suicide Squad: Kill the Justice League, το Rocksteady Studio με τους προγραμματιστές του παιχνιδιού, φαίνεται να αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα και αναθεωρούν τη σημαντική υποστήριξη που απολαμβάνουν.

Suicide Squad kill the justice league

Παρά την αναμονή για την κυκλοφορία του, οι φανατικοί αναρωτιούνται τι μπορεί να φέρει το μέλλον για αυτό το πολυαναμενόμενο gameplay.

Ο σκηνοθέτης του παιχνιδιού Axel Rydby δημοσίευσε πρόσθετες πληροφορίες στο αποκλειστικό Discord server του gameplay και προχώρησε στην επέκταση των βασικών μηχανικών του παιχνιδιού. “Κατά την κυκλοφορία, διερευνούμε εκατοντάδες πιθανούς συνδυασμούς και μεταθέσεις για να δημιουργήσουμε build για τους τέσσερις χαρακτήρες μας, και αυτό είναι κάτι που προσθέτουμε πολλές βελτιώσεις μετά την κυκλοφορία.”

Διαβάστε επίσης: Το μάρκετινγκ «Suicide Squad: Kill The Justice League» ήταν μια καταστροφή από την αρχή

Οι παίκτες μπορούν να τροποποιήσουν τους επιλεγμένους χαρακτήρες τους, αλλάζοντας τα δέντρα ταλέντων και τις επιλογές διάβασης. Η Rocksteady φαίνεται βέβαιη ότι υπάρχει μια ποικιλία κατασκευής για να υποστηρίξει διάφορα στυλ παιχνιδιού.

Suicide Squad παιχνίδι

Αν και δεν θέλουν να αναφέρουν το παιχνίδι ως “livestreaming υπηρεσία“, οι παίκτες μπορούν να αναμένουν ενημερώσεις, πρόσθετους χαρακτήρες με δυνατότητα αναπαραγωγής, νέες συναρπαστικές ιστορίες και μια σειρά από καλλυντικά που μπορούν να αγοράσουν με πραγματικά χρήματα. Με άλλα λόγια, προσφέρει όλα τα χαρακτηριστικά ενός livestreaming παιχνιδιού.

Πηγή: pushsquare.com

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS