ΑρχικήHow ToΠώς να επεξεργαστείτε εικόνες με το ChatGPT

Πώς να επεξεργαστείτε εικόνες με το ChatGPT

Το ChatGPT βελτιώνεται συνεχώς και η τελευταία του ενημέρωση του δίνει μια σειρά από συναρπαστικές δυνατότητες όσον αφορά τις εικόνες. Μπορεί να σχεδιάζει και να επεξεργάζεται τις εικόνες που του δίνετε —ή μπορείτε να το βάλετε να φτιάξει κάτι και μετά να το επεξεργαστεί — και μπορείτε να το κάνετε μόνο με λέξεις ή με επιπλέον υλικά και προδιαγραφές για να το βοηθήσετε να κάνει τις αλλαγές που θέλετε.

Δείτε επίσης: Η διακοπή λειτουργίας της Microsoft επηρεάζει Bing, Copilot, DuckDuckGo και ChatGPT

ChatGPT εικόνες

Πώς να επεξεργαστείτε εικόνες στο ChatGPT

Για να επεξεργαστείτε εικόνες στο ChatGPT, πρέπει να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μοντέλο GPT που μπορεί να το κάνει. Αν και το νέο μοντέλο GPT-4o του OpenAI κυκλοφορεί για τους δωρεάν χρήστες σε όλο τον κόσμο, δεν έχει τις πλήρεις δυνατότητες επεξεργασίας εικόνας μέχρι στιγμής. Έχοντας αυτό κατά νου, πιθανότατα θα χρειαστείτε μια συνδρομή στο ChatGPT Plus για να επεξεργαστείτε εικόνες με το ChatGPT προς το παρόν. Αυτό θα αλλάξει στο μέλλον ωστόσο, καθώς το ChatGPT γίνεται ένα πολυτροπικό chatbot AI που μπορούν να χρησιμοποιήσουν όλοι.

Βήμα 1: Μεταβείτε στον ιστότοπο ChatGPT και συνδεθείτε.

Δείτε ακόμα: OpenAI: Κυκλοφορεί το νέο AI μοντέλο GPT-4o σε όλους τους χρήστες

Βήμα 2: Ζητήστε από το ChatGPT να σχεδιάσει κάτι για εσάς, ανεβάστε μια εικόνα χρησιμοποιώντας το εργαλείο επισύναψης συνδετήρων ή δώστε στο ChatGPT έναν σύνδεσμο προς μια εικόνα.

Βήμα 3: Εάν έχετε μεταφορτώσει ή συνδέσει μια εικόνα, δώστε στο ChatGPT μια προτροπή για τις αλλαγές που θέλετε να κάνει. Γίνετε συγκεκριμένοι, δώστε του προτάσεις στυλ ή πείτε του να εστιάσει σε ένα συγκεκριμένο μέρος της εικόνας.

Βήμα 4: Λάβετε υπόψη ότι η άμεση επεξεργασία απέχει ακόμα πολύ από την ακριβή επιστήμη. Τα αποτελέσματά σας θα διαφέρουν δραματικά ανάλογα με το κείμενο με το οποίο ζητάτε από την τεχνητή νοημοσύνη και την επιλογή σας, καθώς και το μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης που χρησιμοποιείτε — το GPT-4 είναι αρκετά διαφορετικό από το GPT-4o, για παράδειγμα.

Δείτε επίσης: OpenAI και ChatGPT κατηγορούνται για παραβίαση του GDPR

Παίξτε με την επεξεργασία επιλέγοντας διαφορετικά μέρη της εικόνας, αλλάζοντας το κείμενο προτροπής ή προσθέστε περισσότερα συμπληρωματικά υλικά που μπορούν να ενημερώσουν καλύτερα την τεχνητή νοημοσύνη σχετικά με αυτό που ψάχνετε.

Πηγή: digitaltrends

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS