ΑρχικήHow ToΠώς να κάνετε σύζευξη τα Apple AirPods με μια Android συσκευή;

Πώς να κάνετε σύζευξη τα Apple AirPods με μια Android συσκευή;

Δεν είναι απαραίτητο να διαθέτετε iOS για να χρησιμοποιήσετε τα Airpods της Apple.

airpods android

Η αλλαγή από Android στο iOS μπορεί να είναι μια σημαντική απόφαση, καθώς το οικοσύστημα της Apple λειτουργεί σχεδόν σαν ένας μαγνήτης – μόλις το χρησιμοποιήσετε, διαπιστώνετε ότι είναι δύσκολα μπορείτε να το αποχωριστείτε.

Διαβάστε περισσότερα: Δείτε τις 10 νέες δυνατότητες του iOS 18!

Ευτυχώς, δεν είναι μια κατάσταση όλα ή τίποτα. Εάν σας ελκύει ο ήχος των AirPods αλλά δεν είστε ακόμα έτοιμοι να αφοσιωθείτε πλήρως στο iOS, έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε τα ακουστικά της Apple συνδέοντάς τα με την Android σας συσκευή. Παρά την αυστηρά περιοριστική φύση του οικοσυστήματος της Apple, τα AirPods είναι συμβατά με συσκευές Android, προσφέροντας έτσι στους χρήστες μια γεύση της εμπειρίας Apple, ακόμη και εκτός του οικοσυστήματος του iOS.

Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα Apple AirPods με μια συσκευή Android.

Βήμα 1: Ενεργοποιήστε τη λειτουργία Bluetooth στην Android συσκευή σας.

Για να ενεργοποιήσετε το Bluetooth, αρκεί να ανοίξετε τις “Ρυθμίσεις” της συσκευής σας, να προχωρήσετε στην επιλογή “Συνδέσεις” και εκεί θα βρείτε τη δυνατότητα να ενεργοποιήσετε το Bluetooth.

Βήμα 2: Πατήστε παρατεταμένα το κουμπί στα AirPods σας.

Για να συνδέσετε τα AirPods ή AirPods Pro, ανοίξτε τη θήκη φόρτισης χωρίς να αφαιρέσετε τα ακουστικά. Στη συνέχεια, πιέστε και κρατήστε πατημένο το στρογγυλό κουμπί που βρίσκεται στο πίσω μέρος της θήκης. Για να συνδέσετε τα AirPods Max, πιέστε και κρατήστε το οβάλ κουμπί ελέγχου θορύβου, το οποίο είναι τοποθετημένο στο επάνω μέρος της δεξιάς μονάδας ακουστικού.

Βήμα 3: Περιμένετε να αρχίσει να αναβοσβήνει το φως.

Συνεχίστε να πατάτε το κουμπί έως ότου η φωτεινή ένδειξη κατάστασης των AirPods σας αρχίσει να αναβοσβήνει σε λευκό χρώμα, διαδικασία που θα διαρκέσει περίπου πέντε δευτερόλεπτα.

Βήμα 4: Επιλέξτε τα AirPods στην Android συσκευή για σύζευξη.

Δείτε επίσης: iPad Air και iPad Pro εξοπλίζονται με τη λειτουργία «Battery Health»

Στη συνέχεια, τα AirPods σας θα πρέπει να εμφανίζονται στη λίστα με τα gadget Bluetooth της Android συσκευής σας . Επιλέξτε το για σύζευξη.

Apple Airpods Android

Η χρήση των AirPods χωρίς συσκευή iOS σημαίνει, ότι δεν θα έχετε πρόσβαση στον φωνητικό βοηθό Siri της Apple. Ωστόσο, εάν η επιθυμία σας είναι απλά να απολαύσετε τη λίστα αναπαραγωγής σας στο Spotify ή να περιηγηθείτε στο TikTok χωρίς να ενοχλείτε τους υπόλοιπους, τα Apple AirPods θα συνεργαστούν άψογα με μια Android συσκευή.

Πηγή: mashable

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS