ΑρχικήinetApple: Μπορεί να αναπτύξει iPad Mini με οθόνη OLED έως το 2026

Apple: Μπορεί να αναπτύξει iPad Mini με οθόνη OLED έως το 2026

Τις τελευταίες ώρες, κυκλοφορούν αναφορές που λένε ότι η Apple ζητά από τους προμηθευτές της πάνελ οθόνης OLED, για τα μελλοντικά μοντέλα iPad mini.

Apple iPad Mini OLED

Η Samsung Display φέρεται να έχει ξεκινήσει την ανάπτυξη δειγμάτων πάνελ OLED 8 ιντσών για ένα μελλοντικό iPad mini. Λέγεται ότι θα ξεκινήσει μαζική παραγωγή στις εγκαταστάσεις της στο Cheonan, το δεύτερο εξάμηνο του 2025. Η Samsung προμηθεύει ήδη την Apple με πάνελ OLED για το νέο iPad Pro. Σύμφωνα με τις αναφορές, η Apple θα φέρει ένα και ένα OLED panel στο iPad Air μαζί με το iPad mini, το 2026.

Δείτε επίσης: Η Samsung διακωμωδεί τη διαφήμιση iPad Pro της Apple

Το τελευταίο διάστημα, κυκλοφορούν όλο και περισσότερες φήμες για την ενσωμάτωση οθονών OLED στα iPad mini και iPad Air. Η εταιρεία ερευνών Omdia πιστεύει ότι το iPad Air θα αποκτήσει οθόνη ΟLED το 2026, με το iPad mini να ακολουθεί το 2027. Αλλά το ET News της Κορέας συμφωνεί με το ZDNET ότι και τα δύο μοντέλα θα ανανεωθούν ταυτόχρονα το 2026. Το OLED iPad Air θα διατηρήσει την οθόνη 11 ιντσών, αλλά η οθόνη του iPad mini ενδέχεται να αυξηθεί από 8,3 σε 8,7 ίντσες.

Δείτε επίσης: Το iPad δεν αντικαθιστά το MacBook!

Οι οθόνες OLED προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τα παραδοσιακά πάνελ LCD, όπως καλύτερες αναλογίες αντίθεσης, φωτεινότερα χρώματα και βελτιωμένη απόδοση ισχύος. Αυτά τα πλεονεκτήματα τις καθιστούν δημοφιλείς επιλογές για συσκευές προηγμένης τεχνολογίας, όπως smartphone και smartwatches.

Αν ισχύουν οι αναφορές, οι οθόνες OLED μπορεί να γίνουν μια σημαντική πτυχή των μελλοντικών μοντέλων iPad mini, παρέχοντας βελτιωμένη εμπειρία θέασης στους χρήστες.

Δείτε επίσης: Η Apple Σχεδιάζει Ακόμα το Apple Watch Ultra με τεχνολογία MicroLED

Ωστόσο, μόνο ο χρόνος θα δείξει εάν αυτό το αίτημα από την Apple θα έχει ως αποτέλεσμα οι οθόνες OLED να γίνουν βασικό στοιχείο στη σειρά iPad mini. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα εξελιχθεί αυτή η ιστορία και ποιες νέες εξελίξεις μπορεί να προκύψουν στο μέλλον. Οι κατασκευαστές αναζητούν συνεχώς τρόπους βελτίωσης της τεχνολογίας οθόνης, επομένως είναι πιθανό να εξεταστούν και άλλοι τύποι οθονών για μελλοντικά μοντέλα iΡad mini.

Πηγή: www.macrumors.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS