ΑρχικήReviewsΈρχεται cargo ηλεκτρικό ποδήλατο που φορτίζει με ηλιακή ενέργεια

Έρχεται cargo ηλεκτρικό ποδήλατο που φορτίζει με ηλιακή ενέργεια

Ένα επαναστατικό ηλεκτρικό ποδήλατο με ηλιακή ενέργεια έρχεται σύντομα. Το Inga, από την νορβηγική εταιρεία Infinite Mobility, είναι εξοπλισμένο με ημιεύκαμπτα ηλιακά πάνελ 160W, μπαταρία 594Wh, ατέρμονο shifter Enviolo και κινητήρα 250W με μέγιστη ταχύτητα 25km/h.

inga ηλεκτρικό ποδήλατο

Μπορεί να μεταφέρει φορτία έως και 250kg (περίπου 551 λίβρες), καθιστώντας το ιδανικό για βιώσιμη μετακίνηση.

Ο ιδρυτής και CEO Moez Jomâa δήλωσε στο PV Magazine:

«Μια ολόκληρη ημέρα έκθεσης στον ήλιο είναι αρκετή για να φορτίσει την μπαταρία πλήρως από το μηδέν. Μία ώρα ηλιακού φωτός παρέχει αρκετή ενέργεια για τουλάχιστον 8 χιλιόμετρα οδήγησης. Στις κύριες αγορές μας στη Γερμανία, την Ολλανδία, την Ελβετία και την Αυστρία, η μπαταρία μπορεί να διαρκέσει για πολλούς μήνες κατά την άνοιξη και το καλοκαίρι χωρίς να χρειάζεται επαναφόρτιση από το δίκτυο».

Διαβάστε επίσης: Ο Ήλιος εκπέμπει την ισχυρότερη έκλαμψη στον τρέχοντα κύκλο του

Αυτή τη στιγμή, τα πρωτότυπα ηλεκτρικά ποδήλατα βρίσκονται σε φάση δοκιμών, με την παραγωγή να προγραμματίζεται να ξεκινήσει τον επόμενο μήνα. Το ηλιακά ενεργοποιούμενο ποδήλατο αναμένεται να μεταμορφώσει τον τρόπο μετακινήσεων και μεταφοράς εμπορευμάτων σε αστικές περιοχές. Με την αυξανόμενη ανάγκη για βιώσιμες μεταφορές και τη μείωση των εκπομπών άνθρακα, το Inga προσφέρει μια ιδανική λύση.

inga cargo ηλεκτρικό ποδήλατο

Επιπλέον, το ηλιακό σύστημα του Inga το καθιστά ιδανικό για χώρες με υψηλή ηλιοφάνεια καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Το χαμηλό κόστος λειτουργίας και η ανθεκτικότητά του το κάνουν προσιτή επιλογή για επιχειρήσεις και ιδιώτες. Η τεχνολογία των ηλιακών πάνελ του επιτρέπει την αυτόνομη λειτουργία για μεγάλα χρονικά διαστήματα, μειώνοντας την ανάγκη για συχνές επαναφορτίσεις και ενισχύοντας τη λειτουργικότητά του.

Το Inga είναι ένα βήμα προς το μέλλον των μεταφορών, συνδυάζοντας την καινοτομία με τη βιωσιμότητα.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS