ΑρχικήinetΗ Samsung διακωμωδεί τη διαφήμιση iPad Pro της Apple

Η Samsung διακωμωδεί τη διαφήμιση iPad Pro της Apple

Η Samsung παρατήρησε, ότι η Apple προκάλεσε αναστάτωση σε πολλούς με την πρόσφατη διαφήμιση “Crush”, η οποία αποκάλυψε τον τρόπο, με τον οποίο το νέο λαμπερό iPad Pro με οθόνη OLED καταστρέφει συσκευές, παιχνίδια arcade και γλυπτά.

samsung apple

Προφανώς, η Samsung αισθάνθηκε την ανάγκη να εμπλακεί στη συζήτηση. Η Apple, από την πλευρά της, απολογήθηκε τελικά για τη διαφήμιση, με έναν από τους εκπροσώπους της να δηλώνει ότι “δεν εκφράστηκε σωστά”.

Διαβάστε επίσης: Νότια Κορέα: Ενδεχόμενο απαγόρευσης iPhone σε στρατιωτικά κτίρια

Από τη μία πλευρά, υπήρξαν απαντήσεις που περιελάμβαναν δημιουργικές φυσιογνωμίες, όπως ο Hugh Grant, κρίνοντας την υπερβολική επιβολή της Big Tech στην τέχνη, τα πνευματικά δικαιώματα και την ιστορική αναδρομή, μέσω της εκμετάλλευσης της δύναμης των AI παραγωγικών εργαλείων. Από την άλλη πλευρά, ήταν και εκείνοι που θεωρούσαν την αντίδραση αυτή υπερβολική.

Ως απάντηση, ο λογαριασμός της Samsung Mobile στο X ανήρτησε ένα βίντεο με το hashtag “UnCrush”, το οποίο, σύμφωνα με την Ad Age, είχε δημιουργηθεί από την BBH USA και σκηνοθετήθηκε από τον Zen Pace. Το βίντεο απεικονίζει μια γυναίκα που περπατά ανάμεσα σε συντρίμμια και χυμένη μπογιά – παραπέμποντας στο περιστατικό της Apple με την υδραυλική πρέσα– καθώς κάθεται να παίξει νότες σε μια κιθάρα, η οποία ενισχύεται από τον ήχο που παράγεται στο Galaxy Tab S9 της και από τη δύναμη του Galaxy AI.

Ασχέτως της θέσης σας αναφορικά με το πολιτικό χάσμα στις διαφημίσεις του iPad, είναι ενδιαφέρον να παρατηρεί κανείς τη Samsung να εξερευνά εκ νέου αδυναμίες της Apple. Το μάρκετινγκ της Samsung κάποτε ξεχώριζε σε αυτού του είδους τις προκλήσεις, με τους δικηγόρους της να υποστηρίζουν ότι αυτές οι στρατηγικές «έκαναν την Apple να χάνει την ψυχραιμία της», αλλά φαίνεται πως έχουν χάσει τον δυναμισμό τους μετά την απόφαση να καταργήσουν διαφημίσεις που σχολίαζαν την αφαίρεση του φορτιστή από τα κουτιά των iPhone.

Δείτε περισσότερα: Τα Google Pixel 9 εξοπλίζονται με Samsung Exynos Modem 5400

Πιο πρόσφατες προσπάθειες, όπως η δημιουργία ενός δοκιμαστικού Galaxy για κατόχους iPhone μέσω ενός προγράμματος περιήγησης, δεν κατάφεραν να προσφέρουν την ίδια ουσία με τις προηγούμενες επικριτικές καμπάνιες, ειδικά αυτές που ασχολούνταν με την εγκοπή στην οθόνη.

Πηγή: theverge

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS