ΑρχικήyoutubeSupercharger σε τροχούς προσφέρει γρήγορη φόρτιση σε οχήματα

Supercharger σε τροχούς προσφέρει γρήγορη φόρτιση σε οχήματα

Η εταιρεία φορητής φροντίδας αυτοκινήτων Yoshi Mobility, μόλις κυκλοφόρησε μια κινητή μονάδα DC γρήγορης φόρτισης για ηλεκτρικά οχήματα που την παρομοιάζει με έναν «supercharger σε τροχούς».

Δείτε επίσης: Η Tesla σχεδιάζει το μεγαλύτερο σταθμό Supercharger με 200 θέσεις

Η Yoshi Mobility είδε ότι οι υπάρχοντες πελάτες της χρειάζονταν φορητή φόρτιση EV σε μέρη όπου δεν έχει εγκατασταθεί ακόμη υποδομή, έτσι η εταιρεία με έδρα το Νάσβιλ αποφάσισε να φέρει το φορτιστή σε αυτούς, μέσω ενός supercharger σε τροχούς.

Supercharger τροχούς

«Αναγνωρίσαμε τη ζήτηση μεταξύ των πελατών μας για άνετη καθημερινή φόρτιση, αξιόπιστα ιδιωτικά δίκτυα φόρτισης και κατάλληλη υποδομή φόρτισης για την υποστήριξη των οχημάτων του στόλου τους καθώς μεταβαίνουν στα ηλεκτρικά», δήλωσε ο Dan Hunter, Chief Officer EV της Yoshi Mobility και συνιδρυτής.

Η εταιρεία λέει ότι ο supercharger της σε τροχούς των 240 kW, ο οποίος μπορεί να μετατρέψει «οποιοδήποτε EV» σε μονάδα φόρτισης, είναι ο πρώτος πλήρως φορητός ηλεκτρικός φορτιστής που διατίθεται. Μπορεί να παρέχει πολλαπλές φορτίσεις σε ένα μόνο ταξίδι, αλλά δεν αναφέρει λεπτομερώς πώς φορτίζουν τον γρήγορο φορτιστή DC ή ποιος τον κατασκεύασε.

Δείτε ακόμα: Supercharger Kit για το Ford Mustang: 810 Ίπποι και Εγγύηση για $10,000″

Η Yoshi λανσάρει τον φορτιστή της σε δύο GM BrightDrop Zevo 600 και θα παρουσιάσει πρόσθετα οχήματα καθ’ όλη τη διάρκεια του 2024. Στοχεύει στην πλήρη εμπορευματοποίηση έως το 1ο τρίμηνο του 2025.

γρήγορη φόρτιση

Η Yoshi Mobility λέει ότι έχει ήδη αναπτύξει τις λύσεις φόρτισης EV για την εξυπηρέτηση «μεγάλων κατασκευαστών OEM, εταιρειών αυτόνομων οχημάτων και παρόχων υπηρεσιών κοινής χρήσης» σε όλες τις ΗΠΑ. Οι αρχικοί πελάτες της αποτελούνται από μεγάλους χειριστές EV που διαχειρίζονται «εκατοντάδες» ελαφρά οχήματα που απαιτούν έως και 1 μεγαβάτ ενέργειας την ημέρα και δεν διαθέτουν ακόμη φορτιστές EV συνδεδεμένους στο δίκτυο.

Η εταιρεία λέει ότι η τιμολόγηση του supercharger σε τροχούς, βασίζεται στην τοποθεσία και τις ανάγκες χρέωσης της επιχείρησης. Μόλις υπογραφεί σύμβαση για την υπηρεσία, η υπηρεσία θα αναπτυχθεί σε πελάτες που εδρεύουν στις ΗΠΑ εντός 10 ημερών.

Δείτε επίσης: Tesla: Σύντομα κι άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες θα έχουν πρόσβαση στους Superchargers

Μέχρι σήμερα, η Yoshi Mobility έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 60 εκατομμύρια δολάρια, με επενδύσεις από τις GM Ventures, Bridgestone, ExxonMobil και Y-Combinator στη Silicon Valley.

Πηγή: electrek

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS