ΑρχικήReviewsPlayStation 5 Slim: Δείτε το teardown

PlayStation 5 Slim: Δείτε το teardown

Το νέο PlayStation 5 Slim δεν έχει ακόμα κυκλοφορήσει, καθώς δεν έχει οριστεί ακόμα συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας.

Ωστόσο, μερικοί YouTubers το έχουν ήδη στα χέρια τους, συμπεριλαμβανομένου του Dave Lee από το κανάλι Dave2D. Ο Lee δημοσίευσε χθες το teardown της κονσόλας, παρέχοντάς μας μια ενδιαφέρουσα ματιά σε αυτή την αποσπώμενη μονάδα δίσκου. Έτσι, μπορούμε να εξοικειωθούμε με τη λειτουργία χωρίς να χρειάζεται να αγοράσουμε το PS5 από μόνοι μας με το ποσό των 499,99 $, το οποίο αναμένεται να είναι διαθέσιμο αυτό τον μήνα.

Όταν ο Lee αφαιρεί το πλαστικό πλαϊνό κάλυμμα του PS5, μπορείτε να δείτε τη μονάδα να βρίσκεται εκεί με τρεις βίδες που κοιτάζουν πίσω σας. Σε εμάς φαίνονται οι απλές κλασικές βίδες με κεφάλι Phillips.

Ωστόσο, στη συνέχεια αποκαλύπτεται, ότι οι βίδες ήταν κόκκινες και περίπλοκες! Μια τόσο κομψή και καλοσχηματισμένη δομή!

Δείτε ακόμη: PlayStation 5 – Το πακέτο EA Sports FC 24 έρχεται στις 29 Σεπτεμβρίου

Όταν ο Lee τραβάει τη μονάδα προς τα έξω, αποκαλύπτει μια θύρα που περιβάλλεται από ένα εξάγωνο όπου εγκαθίσταται η μονάδα. Αυτή η λεπτομέρεια είναιη πιο ενδιαφέρουσα στον σχεδιασμό μηχανών, όπως το Power Mac G5. Αντί τον σκληρό και γωνιακό πλαστικό σύνδεσμο, απλά βλέπεις το εξάρτημα, το πιάνεις και το αφαιρείς εύκολα. Πρόκειται για έναν πολύ κομψό τρόπο διαχείρισης.

Το νέο PlayStation 5 slim είναι μία όμορφη συσκευή. Όταν ο Lee το τοποθετεί δίπλα στο πρωτότυπο, η διαφορά στο μέγεθος είναι πιο εμφανής, αν και πραγματικά δεν έχουν τόσο μεγάλη διαφορά στο μέγεθος. Επίσης, είναι ακόμα μεγαλύτερο από το Xbox Series X.

Αν θέλετε να δείτε το υπόλοιπο teardown, παρακάτω βρίσκεται το πλήρες βίντεο.

Πηγή: theverge.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS