ΑρχικήHow ToΠώς να βρείτε ένα τραγούδι στο YouTube απλώς μουρμουρίζοντας τη μελωδία

Πώς να βρείτε ένα τραγούδι στο YouTube απλώς μουρμουρίζοντας τη μελωδία

Είχατε ποτέ μια μελωδία κολλημένη στο κεφάλι σας, αλλά δεν μπορούσατε να θυμηθείτε το όνομα ή τους στίχους του τραγουδιού; Πιθανότατα απευθυνθήκατε σε εφαρμογές όπως το Shazam για να λύσετε το μυστήριο. Γνωρίζατε όμως ότι και το YouTube προσφέρει τώρα έναν καταπληκτικό τρόπο για να βρείτε αυτό το τραγούδι απλώς μουρμουρίζοντας ή σφυρίζοντας τη μελωδία του; Έχει εισάγει μια λειτουργία που σας επιτρέπει να αναζητάτε ένα τραγούδι χρησιμοποιώντας μόνο τις φωνητικές σας ικανότητες και το YouTube θα κάνει τα μαγικά του για να βρει το τραγούδι που ψάχνετε.

Δείτε επίσης: YouTube: Φέρνει νέους περιορισμούς για την προστασία των εφήβων

Επιπλέον, σημειώνεται ότι αυτή η λειτουργία λειτουργεί αποκλειστικά στην κινητή εφαρμογή του YouTube και δεν είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα.

YouTube τραγούδι
Ακολουθεί ένας οδηγός βήμα προς βήμα για να σας βοηθήσει να βρείτε τραγούδια απλά με το να τα τραγουδήσετε στην εφαρμογή του YouTube:
  1. Ανοίξτε την εφαρμογή του YouTube.
  2. Προχωρήστε στο κουμπί Αναζήτηση.
  3. Ενεργοποίηση πρόσβασης στο μικρόφωνο.
  4. Μουρμουρίστε, τραγούδησε ή σφύριξε τον τόνο.
  5. Εξετάστε και επιλέξτε το αποτέλεσμα.

Δείτε ακόμα: Το YouTube προσπαθεί να αντιμετωπίσει τα “Ad Blockers”

Όταν αναζητάτε ένα τραγούδι στο YouTube, θα σας παρουσιάσει μια λίστα με αποτελέσματα που πιστεύει ότι ταιριάζουν με το ακούσμα σας. Σε πολλές περιπτώσεις, καταφέρνει να αναγνωρίσει σωστά το τραγούδι. Αν είναι σωστό, απλά πατήστε στο αποτέλεσμα για να αποκτήσετε πρόσβαση στο τραγούδι. Αν δεν το αναγνωρίζει σωστά, πατήστε ξανά στο εικονίδιο του μικροφώνου και προσπαθήστε να μουρμουρίσετε το τραγούδι μια ακόμα φορά.

Δείτε επίσης: Το YouTube Music δοκιμάζει νέο background για το Now Playing

Παρακαλούμε να σημειώσετε ότι αυτή η λειτουργία ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες του YouTube, όπως στην Ινδία αυτή τη στιγμή. Φαίνεται ότι είναι μια σταδιακή εφαρμογή, επικεντρωμένη κυρίως σε χρήστες Android, ιδιαίτερα εκείνους που χρησιμοποιούν την έκδοση beta της εφαρμογής. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πότε αυτή η λειτουργία θα γίνει διαθέσιμη για τους χρήστες του iOS.

Πηγή: gadgetsnow

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS