ΑρχικήinetOne UI 6 beta: Η Samsung το φέρνει σε ένα από τα...

One UI 6 beta: Η Samsung το φέρνει σε ένα από τα πιο οικονομικά κινητά της

Samsung

Η σειρά Galaxy S23 ήταν η πρώτη από τις συσκευές της Samsung που πήρε μια γεύση του One UI 6 beta. Με βάση τα προηγούμενα προγράμματα One UI beta του κορεατικού γίγαντα, πιστεύεται ότι η σειρά Galaxy S22 και οι νέες συσκευές Flip/Fold θα ήταν στη σειρά για να λάβουν ένα beta firmware Android 14. Αλλά τότε, την περασμένη εβδομάδα, η Samsung έκανε την έκπληξη, ανακοινώνοντας τη διάθεση του One UI 6 beta για το Galaxy A54. Αυτό απογοήτευσε πολλούς κατόχους Galaxy S22, οι οποίοι περίμεναν με ανυπομονησία ένα beta firmware. Προσθέτοντας αλάτι στις πληγές τους, η Samsung ξεκίνησε το πρόγραμμα One UI 6 beta για το Galaxy A34.

Δείτε επίσης: Samsung Galaxy Watch 6: Σφάλμα στο design των λουριών, οδηγεί σε πτώση ρολογιών από τον καρπό

Όπως αναφέρει το SamMobile, το πρόγραμμα είναι επί του παρόντος live στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το beta firmware ZWI1 ξεπερνά τα 2GB και είναι διαθέσιμο για λήψη στους κατόχους του A34 που συμμετέχουν στο πρόγραμμα beta από την εφαρμογή Samsung Members. Όπως και το One UI 6 beta του Galaxy S23, οι δοκιμές beta του Android 14 των A34 και A54 θα πρέπει να επεκταθούν σε περισσότερες περιοχές τις επόμενες εβδομάδες, πιθανότατα παράλληλα με την κυκλοφορία ενός νέου beta build.

Υπάρχουν αρκετές βελτιώσεις και αλλαγές στο One UI 6. Ο πίνακας Γρήγορων ρυθμίσεων έχει ανανεωθεί με νέα και πιο ενημερωτικά πλακίδια. Η Samsung έχει επίσης ενημερώσει την εφαρμογή Κάμερα με ενημερωμένη εικονογράφηση που είναι πιο κατανοητή και δείχνει πιο μοντέρνα. Άλλες αλλαγές περιλαμβάνουν μια νέα γραμματοσειρά συστήματος, ενημερωμένα emoji, μια ανανεωμένη εφαρμογή Weather με λιγότερες διαφημίσεις, ένα βελτιωμένο μενού Share, νέες επιλογές απορρήτου και πρόσθετες επιλογές προσαρμογής.

Το Galaxy A34 συγκαταλέγεται στα φθηνότερα οικονομικά τηλέφωνα της Samsung, οπότε το να βλέπουμε τη beta έκδοση του One UI 6 να κυκλοφορεί πριν από τις πιο premium συσκευές Galaxy αποτελεί έκπληξη. Παρ’ όλα αυτά, αν έχετε στην κατοχή σας το Galaxy A34 και ανυπομονείτε να πάρετε μια γεύση από τη γεύση του Android 14 της Samsung, αυτή είναι η τέλεια ευκαιρία. Μπείτε στο τρένο της beta για να δοκιμάσετε όλα τα νέα χαρακτηριστικά του One UI 6. Φροντίστε να αναφέρετε τυχόν σφάλματα που θα συναντήσετε, ώστε να διορθωθούν πριν από τη δημόσια κυκλοφορία.

Πρόταση: Samsung Galaxy S24: Θα χρησιμοποιήσει Chip Exynos 2400 στην Ευρώπη;

Για σύγκριση, η Samsung πρόσθεσε το Galaxy A52 στο πρόγραμμα One UI 5 beta πέρυσι στα τέλη Σεπτεμβρίου. Με το Android 14 όμως, η εταιρεία κατάφερε να μετακινήσει το χρονοδιάγραμμα κατά μερικές εβδομάδες. Επιπλέον, περισσότερες συσκευές της μεσαίας κατηγορίας παίρνουν μια γεύση από μια επερχόμενη έκδοση του Android πριν από τη δημόσια κυκλοφορία του.

Το Android 14 για τα Pixels ενδεχομένως να καθυστερήσει, με την Google προφανώς να σχεδιάζει να το κυκλοφορήσει μαζί με τη σειρά Pixel 8 και το Pixel Watch 2 στην εκδήλωση Made by Google στις 4 Οκτωβρίου. Αυτό επιτρέπει στη Samsung να μειώσει το κενό μεταξύ της δημόσιας κυκλοφορίας του One UI 6 και της κυκλοφορίας του Android 14 σε λίγες μόνο εβδομάδες.

Διαβάστε επίσης: Το Samsung Galaxy S24 εξοπλίζεται με το αναβαθμισμένο Snapdragon 8 Gen 3

πηγή πληροφοριών:androidpolice.com

SecNews
SecNewshttps://secnewsgr.kinsta.cloud
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS