ΑρχικήgamingΤο Armored Core VI Fires of Rubicon κυκλοφορεί την ενημέρωση 1.02

Το Armored Core VI Fires of Rubicon κυκλοφορεί την ενημέρωση 1.02

Η Bandai Namco και η FromSoftware ανακοίνωσαν ότι το mech action παιχνίδι Armored Core VI Fires of Rubicon έχει αναβαθμιστεί στην έκδοση 1.02 για PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC μέσω Steam.

Δείτε επίσης: Armored Core 6: Οι παίκτες φτιάχνουν εκπληκτικά custom mechs

Το ακόλουθο μήνυμα δόθηκε πριν από τις ίδιες τις σημειώσεις του patch:

«Λάβετε υπόψη ότι αυτό το patch επικεντρώνεται σε προσαρμογές ισορροπίας που θα επιτρέψουν στους παίκτες να έχουν μεγαλύτερη ποικιλία build στις αρχές και τα μέσα του παιχνιδιού κατά τη συναρμολόγηση του AC τους, καθώς και σε διορθώσεις σφαλμάτων.

Οι προσαρμογές ισορροπίας που είναι προσανατολισμένες στο PvP θα κυκλοφορήσουν σε μελλοντική ημερομηνία.»

Μπορείτε να δείτε τις αναφερόμενες σημειώσεις για την ενημέρωση της έκδοσης 1.02 του Armored Core VI Fires of Rubicon εδώ.

Ειδοποίηση για τους παίκτες PS4, PS5, Xbox One, XSX|S

Εάν το παιχνίδι έχει ρυθμιστεί να εκκινεί σε λειτουργία εκτός σύνδεσης στις Ρυθμίσεις δικτύου μέσα στο μενού συστήματος, δεν θα γίνει λήψη των τελευταίων αρχείων του κανονισμού, ακόμη και αν εφαρμοστεί η ενημέρωση (το παιχνίδι θα παραμείνει στον κανονισμό Ver. 1.02). Βεβαιωθείτε ότι το παιχνίδι είναι ρυθμισμένο σε λειτουργία online πριν επιχειρήσετε να εφαρμόσετε αυτή την ενημέρωση.

Πρόταση: Armored Core 6: Γίνεται το δεύτερο μεγαλύτερο PC launch της FromSoftware

Οι παίκτες του Armored Core VI Fires of Rubicon κινούνται σε τεράστια τρισδιάστατα περιβάλλοντα με ελιγμούς mech. Και πάλι, η FromSoftware φέρνει τον επεξεργασμένο σχεδιασμό του παιχνιδιού της, ο οποίος διαθέτει προκλητικές μάχες και “ικανοποιητική εξέλιξη”. Περαιτέρω, οι παίκτες θα αναγνωρίσουν την αίσθηση ικανοποίησης και επίτευξης όταν ξεπερνούν μια δύσκολη κατάσταση και θα απολαύσουν τη στιγμιαία νίκη, και ίσως μια ώθηση στο κύρος τους, πριν αντιμετωπίσουν την επόμενη πρόκληση.

Δεν υπάρχει σύνδεση της ιστορίας μεταξύ αυτού του παιχνιδιού και του Armored Core V, μια επιλογή που έγινε για να μπορούν οι παίκτες να μπουν κατευθείαν σε αυτό το παιχνίδι. Όσον αφορά τους νέους παίκτες, ο προγραμματιστής καταλαβαίνει ότι η προσαρμογή και η δημιουργία mech μπορεί να φανεί μπερδεμένη στους νέους παίκτες, οπότε έχουν κάνει τη συναρμολόγηση και την προσαρμογή πιο έξυπνη αυτή τη φορά.

Το Armored Core VI Fires of Rubicon είναι τώρα διαθέσιμο για PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X και PC μέσω Steam.

Διαβάστε επίσης: Armored Core VI Fires of Rubicon: Αποκτά ένα ζοφερό νέο story trailer

πηγή πληροφοριών:noisypixel.net

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS