ΑρχικήinetApple Chip Expert εγκαταλείπει την εταιρεία και πάει στην Samsung

Apple Chip Expert εγκαταλείπει την εταιρεία και πάει στην Samsung

Ένας chip expert που εργάστηκε για εννέα χρόνια για την Apple άφησε την εταιρεία για να ενταχθεί στην Samsung, αναφέρει η Business Korea.

Apple Chip Expert
Apple Chip Expert εγκαταλείπει την εταιρεία και πάει στην Samsung

Δείτε επίσης: Samsung: Πέρυσι οι αποστολές πτυσσόμενων τηλεφώνων έφτασαν τα 10 εκατομμύρια

Ο expert Kim Woo-Pyeong, σύμφωνα με την έκθεση, εργαζόταν για την Apple από το 2014 αφού εργάστηκε για την Texas Instruments και την Qualcomm τα προηγούμενα χρόνια. Η έκθεση είναι ασαφής σχετικά με τις ευθύνες του Kim στην Apple, λέγοντας μόνο ότι ήταν ειδικός στους ημιαγωγούς.

Η Apple χρησιμοποιεί ένα ευρύ φάσμα τσιπ στις συσκευές της, από την τεχνολογία τσιπ υπερευρείας ζώνης έως τους επεξεργαστές που τροφοδοτούν όλες τις συσκευές της και ένα προσαρμοσμένο 5G modem που φέρεται να είναι στα σκαριά.

Στη Samsung, ο Kim θα είναι ο διευθυντής της εταιρείας για ένα νέο κέντρο λύσεων συσκευασίας. Τα τελευταία δύο χρόνια, η Samsung έχει αυξήσει τη συμμετοχή της στον χώρο των ημιαγωγών εν μέσω αυξημένου ανταγωνισμού από την TSMC, την Apple και άλλους. Η Samsung ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα ότι είχε ξεκινήσει την παραγωγή τσιπ 3 nm χρησιμοποιώντας μια νέα αρχιτεκτονική transistor.

Δείτε επίσης: Η Samsung διατηρεί την ανάπτυξη στο Q2 χάρη στα τσιπ

Apple Chip Expert
Apple Chip Expert εγκαταλείπει την εταιρεία και πάει στην Samsung

Δείτε επίσης: Το Samsung Gaming Hub κυκλοφορεί σήμερα με πρόσθετες υπηρεσίες

Ο ανταγωνισμός μεταξύ της Apple και της Samsung παραμένει έντονος, με τις δύο εταιρείες να συνεχίζουν να ανταγωνίζονται για πελάτες σε smartphone, smartwatches και αξεσουάρ όπως τα AirPods και τα Galaxy Buds. Η Business Korea αποκαλεί την τελευταία πρόσληψη της Samsung από την Apple “κάπως ασυνήθιστη” δεδομένης της συνεργατικής αλλά ανταγωνιστικής σχέσης μεταξύ των δύο εταιρειών. Παρά τον ανταγωνισμό τους, η Samsung και η Apple συνεργάζονται, κυρίως για τις οθόνες OLED.

Πηγή πληροφοριών: macrumors.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS