ΑρχικήsecurityKFC: Hoax η διαδικτυακή ιστορία με την τρίχρονη που φέρεται να εκδιώχθηκε...

KFC: Hoax η διαδικτυακή ιστορία με την τρίχρονη που φέρεται να εκδιώχθηκε από κατάστημα της εταιρείας

hoax-kfcΗ αλυσίδα εστιατορίων έτοιμου φαγητού KFC ισχυρίζεται – έπειτα από σχετική έρευνα που πραγματοποιήθηκε – ότι η ιστορία που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο σχετικά με ένα τρίχρονο κορίτσι που φέρεται να εκδιώχθηκε από κατάστημα της εταιρείας, δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα hoax.

Η συγκεκριμένη υπόθεση ξεκίνησε νωρίτερα αυτό το μήνα. Η γιαγιά του κοριτσιού ισχυρίζεται ότι στις 5 Ιουνίου, η ίδια και η μικρή Βικτώρια σταμάτησαν για ένα γλυκό τσάι, πουρέ πατάτας και σως σε ένα KFC στο Jackson του Μισσισσιπή.

Η μικρή Victoria Wilcher είχε αρκετές πληγές στο πρόσωπό της, οι οποίες αναφέρεται ότι είχαν προκληθεί από επίθεση που δέχτηκε από pitbulls. Οι πληγές είναι ορατές στην φωτογραφία του άρθρου, η οποία κοινοποιήθηκε και στο Facebook από τη γιαγιά του κοριτσιού.

Η Kelly Mullins, ισχυρίζεται ότι αφότου κάθισε με την εγγονή της σε ένα τραπέζι στα KFC, ένας εκ των εργαζομένων τις πλησίασε και τις υποχρέωσε να αποχωρήσουν, αναφέροντας ότι η εμφάνιση του τρίχρονου κοριτσιού αναστάτωνε τους πελάτες.

Με αφορμή το περιστατικό αυτό, η Mullins αποφάσισε να αναλάβει δράση κατά της αλυσίδας εστιατορίων, καταγγέλλοντας την εικαζόμενη κακομεταχείριση της μικρής Βικτώριας και ξεκινώντας μια καμπάνια διαπόμπευσης των KFC στο Facebook, όπως αναφέρει και το Daily Mail.

“Μήπως αυτό το πρόσωπο σας φαίνεται τρομακτικό; Την περασμένη εβδομάδα στο KFC στο Jackson ζητήθηκε από το πολύτιμο αυτό κορίτσι να αποχωρήσει, επειδή το πρόσωπό της φόβιζε τους άλλους πελάτες. Εγώ προσωπικά ποτέ δεν ξαναπατήσω το πόδι μου στα KFC και θα ενημερώσω προσωπικά τον SEO της εταιρείας”, δήλωσε η γυναίκα σε ένα post στις 12 Ιουνίου.

Λίγες ημέρες μετά, τα KFC απολογήθηκαν στη μικρή Victoria Wilcher και την οικογένειά της. Εκτός αυτού,  η αλυσίδα δεσμεύτηκε να προσφέρει στην οικογένεια το ποσό των 30.000 δολαρίων,  για την κάλυψη των ιατρικών εξόδων του κοριτσιού.

Επιπλέον, οι χρήστες του κοινωνικού δικτύου, τρομερά συγκινημένοι από την ιστορία,  δημιούργησαν μια ιστοσελίδα για την αποθεραπεία της μικρής Βικτώριας, η οποία έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής δωρεές ύψους 135.000  δολαρίων (99.229 €).

Ωστόσο, τα KFC υποστηρίζουν τώρα ότι το κορίτσι και η γιαγιά του ποτέ δεν εκδιώχθηκαν από το εστιατόριο, καθώς το αναφερόμενο περιστατικό δεν εμφανίζεται πουθενά στα βίντεο που έχουν ληφθεί από τις κάμερες ασφαλείας. Επιπλέον, η παραγγελία με το τσάι, τον πουρέ πατάτας και τη σως, δεν πραγματοποιήθηκε την μέρα εκείνη στο συγκεκριμένο εστιατόριο.

Ως εκ τούτου, το KFC δήλωσε ότι η όλη υπόθεση πρόκειται εν τέλει για hoax. H οικογένεια του κοριτσιού συνεχίζει να υποστηρίζει ότι το περιστατικό είναι πραγματικό. Η αλυσίδα εστιατορίων τόνισε, ωστόσο, ότι είτε πρόκειται για hoax, είτε όχι, αυτό δεν θα αλλάξει την υπόσχεσή της για κάλυψη των ιατρικών εξόδων της μικρής Βικτώριας.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS