ΑρχικήHow ToΠώς να τραβήξετε Screenshot στο Snapchat χωρίς να το γνωρίζουν;

Πώς να τραβήξετε Screenshot στο Snapchat χωρίς να το γνωρίζουν;

Όλοι γνωρίζουμε πόσο δημοφιλής και σημαντική έχει γίνει στη ζωή μας η εφαρμογή κοινής χρήσης φωτογραφιών Snapchat. Το να μην μοιραζόμαστε ένα screenshot ενώ είμαστε έξω ή όταν τρώμε σε ένα κομψό εστιατόριο δεν αποτελεί επιλογή. Αυτό το ξεφάντωμα “Snapchating” περιλαμβάνει επίσης στιγμές που θέλουμε να κρατάμε τα στιγμιότυπα άλλων χωρίς να ενημερώνουμε τους άλλους.

screenshot Snapchat

Μια προφανής ερώτηση σε αυτό είναι, ” Μπορείτε να κρατήσετε ένα screenshot του Snapchat χωρίς να το γνωρίζου;” Η απάντηση σε αυτό είναι ΝΑΙ. Ως εκ τούτου, είμαστε εδώ για να σας πούμε μεθόδους για να τραβήξετε ένα screenshot στο Snapchat χωρίς να ενημερώσετε κανέναν για την μυστική εργασία που θέλετε να κάνετε.

Πώς να τραβήξετε screenshot στο Snapchat χωρίς να το γνωρίζουν οι άλλοι; (Android και iOS)

Η λήψη ενός screenshot στο Snapchat χωρίς να ενημερώνετε τους άλλους είναι δυνατή λόγω ορισμένων εφαρμογών τρίτων, ορισμένων ενσωματωμένων λειτουργιών και άλλων εναλλακτικών λύσεων. Είναι αρκετά απλό και διαισθητικό να το κάνετε μόλις το καταφέρετε.

1. Χρήση της ενσωματωμένης συσκευής εγγραφής οθόνης

Το πιο εύκολο hack για screenshot στο Snapchat είναι να χρησιμοποιήσετε την ενσωματωμένη συσκευή εγγραφής οθόνης που είναι διαθέσιμη σε Android και iOS.

Android:

Οι χρήστες του Android 11 θα βρουν τη συσκευή εγγραφής οθόνης στον πίνακα Γρήγορες ρυθμίσεις.

  • Απλώς σύρετε το δάχτυλό σας προς τα κάτω στην οθόνη για πρόσβαση στον πίνακα ειδοποιήσεων.
  • Σύρετε ξανά για να μεταβείτε στον πίνακα Γρήγορες ρυθμίσεις.
  • Τώρα, σύρετε προς τα δεξιά στον πίνακα μέχρι να δείτε το εικονίδιο Εγγραφή οθόνης.
  • Πατήστε πάνω του για να ξεκινήσετε.

Τώρα μπορείτε να τραβήξετε ένα screenshot της ιστορίας του Snapchat από την εγγραφή βίντεο.

iPhone

Για iOS, η ενσωματωμένη δυνατότητα εγγραφής οθόνης μπορεί εύκολα να σας βοηθήσει να το κάνετε αυτό. Απλώς πρέπει να ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα από το Κέντρο Ελέγχου πατώντας στην επιλογή. Εάν η δυνατότητα δεν είναι διαθέσιμη στο Κέντρο Ελέγχου, μπορείτε να την προσθέσετε ακολουθώντας μερικά απλά βήματα:

  • Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις και βρείτε την επιλογή Κέντρο ελέγχου.
  • Πατήστε πάνω του και επιλέξτε την επιλογή Προσαρμογή ελέγχων.
  • Μετά από αυτό, απλώς προσθέστε την επιλογή εγγραφής οθόνης και είστε έτοιμοι.

2. Χρήση μιας εφαρμογής εγγραφής οθόνης

Πρέπει να εγκαταστήσετε οποιαδήποτε εφαρμογή εγγραφής οθόνης για Android από τις διάφορες διαθέσιμες στο Google Play Store

3. Χρήση του Google Assistant για συσκευές Android

Αυτό είναι ένα ακόμη hack για κρυφή λήψη ενός στιγμιότυπου Snapchat στο Android με τη βοήθεια του Google Assistant. Τα βήματα είναι αρκετά εύκολα:

  • Ανοίξτε το Snapchat και τα στιγμιότυπα που θέλετε να αποθηκεύσετε στη συλλογή σας.
  • Καλέστε τον Βοηθό Google είτε πατώντας παρατεταμένα το κουμπί αρχικής οθόνης είτε με ένα απλό “OK, Google”.
  • Ζητήστε από τον ψηφιακό βοηθό να τραβήξει ένα στιγμιότυπο οθόνης προφορικά ή πληκτρολογώντας και η εργασία θα ολοκληρωθεί χωρίς να το γνωρίζει κανείς.

Ωστόσο, υπάρχει ένα μειονέκτημα. Δεν υπάρχει επιλογή απευθείας αποθήκευσης του στιγμιότυπου οθόνης στη συλλογή σας και, αντ’ αυτού, θα σας παρέχεται η επιλογή να το μοιραστείτε με άλλες πλατφόρμες. Πρέπει να το στείλετε στο email σας ή σε οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα και να το αποθηκεύσετε από εκεί.

4. Χρήση της λειτουργίας πτήσης

screenshot Snapchat

Αυτή η μέθοδος είναι εύκολη και δεν απαιτεί να κάνετε πολλά. Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε:

  • Ανοίξτε το Snapchat για να βεβαιωθείτε ότι όλα τα snaps έχουν φορτωθεί (μην τα δείτε όμως!)
  • Τώρα, απενεργοποιήστε το Wi-Fi, τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας, ακόμη και το Bluetooth. Μετά από αυτό, ενεργοποιήστε τη λειτουργία πτήσης.
  • Αφού βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας δεν διαθέτει σύνδεση στο διαδίκτυο, απλώς ανοίξτε το Snapchat.
  • Απλώς ανοίξτε το Snap του οποίου θέλετε να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης, τραβήξτε ένα στιγμιότυπο οθόνης και είναι έτοιμο. Μετά από 30 δευτερόλεπτα ή ένα λεπτό, ενεργοποιήστε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο.

5. Χρήση εφαρμογών τρίτων

Όπως και οι εφαρμογές τρίτων για την αποθήκευση μιας κατάστασης WhatsApp , υπάρχουν κάποιες που αποθηκεύουν ένα στιγμιότυπο Snapchat χωρίς να το γνωρίζει κανείς. Μπορείτε να τις κατεβάσετε από το Google Play Store.

Υπάρχουν διάφορες εφαρμογές για το σκοπό αυτό, όπως το SnapSaver (Android) και το Sneakaboo (iOS) και υπάρχουν αρκετά απλά βήματα για να κάνετε το ίδιο.

SnapSaver:

Κατεβάστε την εφαρμογή και ανοίξτε τη.

  • Τώρα, πρέπει να επιλέξετε από τις επιθυμητές επιλογές (Screenshot, Screen Recording, Burst Screenshot και Integrated) και να κατευθυνθείτε στο Snapchat.
  • Ανοίξτε το απαραίτητο στιγμιότυπο που θέλετε να αποθηκεύσετε, πατήστε στο εικονίδιο της κάμερας SnapSaver που θα εμφανιστεί στην οθόνη σας και θα ληφθεί ένα στιγμιότυπο οθόνης χωρίς να ειδοποιηθεί το άτομο σχετικά.

Sneakaboo:

Και για αυτήν την εφαρμογή, πρέπει να την εγκαταστήσετε και να συνδεθείτε με τα διαπιστευτήριά σας στο Snapchat. Όλες οι νέες ιστορίες Snapchat θα εμφανιστούν στην εφαρμογή και απλά πρέπει να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης όσο προβάλονται. Αυτό δεν θα ειδοποιήσει τον άλλο χρήστη για το στιγμιότυπο οθόνης καθώς ολοκληρώνεται η εργασία σας.

6. Εγγραφή με χρήση άλλου smartphone

Αυτός είναι ένας άλλος τρόπος για να τραβήξετε στιγμιότυπο οθόνης μιας ιστορίας Snapchat χωρίς να το γνωρίζουν. Απλώς πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα άλλο smartphone για να εγγράψετε ένα βίντεο από ένα βίντεο Snapchat ή να τραβήξετε μια φωτογραφία μιας εικόνας Snapchat.

Μετά από αυτό, μπορείτε να επεξεργαστείτε τη φωτογραφία ή το βίντεο που τραβήξατε και τελικά να κρατήσετε ένα αντίγραφο των Ιστοριών Snapchat άλλων και δεν θα το γνωρίζουν καν.

7. Χρήση της δυνατότητας Mirror στο Android

screenshot Snapchat

Αυτό είναι άλλο ένα hack στιγμιότυπου Snapchat, αλλά απαιτεί λίγη δουλειά. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία κατοπτρισμού οθόνης (μπορείτε να έχετε πρόσβαση από τις Ρυθμίσεις του smartphone σας), ώστε η συσκευή σας να μεταδοθεί σε μια εξωτερική συσκευή, όπως μια έξυπνη τηλεόραση.

Μόλις γίνει αυτό, θα πρέπει να ανοίξετε το Snapchat και να χρησιμοποιήσετε μια άλλη συσκευή για να εγγράψετε το βίντεο ή τη φωτογραφία σας στο Snapchat. Μετά από μερικές επεξεργασίες, παίρνετε το Snapchat Story κάποιου άλλου και δεν θα το μάθει καν.

Πώς να πάρετε στιγμιότυπο οθόνης Snapchat χωρίς να το γνωρίζουν οι άλλοι; (Μακ)

Υπάρχει ένα απλό κόλπο για στιγμιότυπο οθόνης στο Snapchat χωρίς να το γνωρίζουν οι άλλοι. Απλώς πρέπει να ενεργοποιήσετε το QuickTime Screen Capture για να εκτελέσετε την εργασία. Για αυτό, κάντε όπως αναφέρεται παρακάτω:

  • Απλώς συνδέστε το iPhone σας στο Macbook και ανοίξτε την εφαρμογή QuickTime Player.
  • Πατήστε την επιλογή αρχείου και μετά την επιλογή «νέα εγγραφή ταινίας».
  • Επιλέξτε οποιαδήποτε από τις διάφορες διαθέσιμες επιλογές εγγραφής και επιλέξτε το iPhone σας ως έξοδο εγγραφής ταινίας που θα σας βοηθήσει να αντικατοπτρίσετε το iPhone σας στο Mac.
  • Μόλις ολοκληρωθεί η ρύθμιση, πρέπει να πατήσετε το κουμπί εγγραφής, να ανοίξετε το Snapchat και θα μπορείτε να τραβήξετε στιγμιότυπο οθόνης Snapchat χωρίς ειδοποίηση.

Είναι επίσης δυνατό να τραβήξετε ένα screenshot Snapchat χρησιμοποιώντας υπολογιστή Windows ή Mac, αλλά για αυτό, θα πρέπει να εγκαταστήσετε έναν εξομοιωτή Android και να εκτελέσετε την εφαρμογή Snapchat σε υπολογιστή.

Οι καλύτεροι εξομοιωτές για την εκτέλεση του Snapchat σε υπολογιστή και Mac για λήψη στιγμιότυπου οθόνης

Είτε πρόκειται για υπολογιστή Windows/Linux είτε για Mac, υπάρχουν διάφοροι εξομοιωτές που κάνουν καλή δουλειά στην εκτέλεση του Snapchat σε επιτραπέζιο υπολογιστή. Μερικές δημοφιλείς επιλογές μεταξύ αυτών είναι το BlueStacks και το NoxPlayer

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα από τη χρήση εξομοιωτών Android ή iOS σε έναν επιτραπέζιο υπολογιστή για διάφορα είδη χρηστών. Για τους παίκτες, είναι ένας πολύ καλός τρόπος να παίξουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια για κινητά σε μεγαλύτερη οθόνη με πληκτρολόγιο και ποντίκι ή ακόμα και ένα gamepad σε ορισμένες περιπτώσεις. Όταν πρόκειται για προγραμματιστές εφαρμογών, οι εξομοιωτές τους βοηθούν να δοκιμάσουν τις πρωτότυπες εφαρμογές τους για κινητά, προσομοιώνοντας ένα λειτουργικό σύστημα smartphone.

Ποιες άλλες εφαρμογές σας ειδοποιούν όταν κάποιος τραβήξει ένα στιγμιότυπο οθόνης;

Συνήθως, οι περισσότεροι πιστεύουν ότι το Snapchat είναι η μόνη εφαρμογή που ειδοποιεί έναν χρήστη όταν κάποιος τραβήξει ένα screenshot , αλλά αυτό δεν είναι απολύτως αλήθεια. Αυτό συμβαίνει επειδή το Instagram είναι μια ακόμα εφαρμογή που σας ειδοποιεί όταν κάποιος τραβήξει ένα στιγμιότυπο οθόνης ενός DM υπό ορισμένες συνθήκες. Επιπλέον, το Telegram σας στέλνει επίσης ping για στιγμιότυπα οθόνης των Αυτοκαταστροφικών μηνυμάτων ή της μυστικής συνομιλίας σας σε ορισμένες περιπτώσεις.

Ας ελπίσουμε ότι ένας από τους προαναφερθέντες τρόπους σας βοηθά να τραβήξετε περιεχόμενο οθόνης χωρίς να ενημερώσετε κανέναν. Υπενθυμίζουμε ότι αυτό το άρθρο δεν έχει στόχο να προωθήσει κακόβουλες ενέργειες, αλλά απλώς για ενημερωτικούς σκοπούς. Όταν χρησιμοποιείτε τις τεχνικές που περιγράφονται παραπάνω, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι σέβεστε το απόρρητο των άλλων και δεν κάνετε κατάχρηση αυτών των μεθόδων.

FAQ:

screenshot Snapchat

Μπορείτε να πείτε αν κάποιος τραβήξει στιγμιότυπα οθόνης στο Snapchat σας;

Το Snapchat ενημερώνει τους χρήστες εάν κάποιος τράβηξε ένα στιγμιότυπο οθόνης του snap τους. Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να τραβήξετε ένα screenshot στο Snapchat χωρίς να το γνωρίζουν άλλοι.

Γιατί το Snapchat περιλαμβάνει ειδοποιήσεις στιγμιότυπου οθόνης;

Το Snapchat είναι μια εφαρμογή που βασίζεται στην ιδέα της κοινής χρήσης φευγαλέων στιγμών. Αντίστοιχα, ειδοποιεί έναν χρήστη όταν το περιεχόμενό του αποθηκεύεται ως screenshot ή εγγραφή οθόνης για λόγους απορρήτου.

Είναι παράνομο το στιγμιότυπο οθόνης μιας ιστορίας Snapchat;

Δεν είναι παράνομο να τραβάτε ένα screenshot μιας ιστορίας Snapchat. Ωστόσο, φροντίστε να έχετε έναν καλό λόγο πίσω από τη λήψη ενός στιγμιότυπου οθόνης της ιστορίας του ατόμου.

Είναι παράνομο το στιγμιότυπο οθόνης του περιεχομένου κάποιου Snapchat;

Εξαρτάται από το πού μένεις. Σε ορισμένες χώρες, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο , η λήψη screenshot του ιδιωτικού περιεχομένου κάποιου και η κοινοποίησή του χωρίς συναίνεση είναι παράνομη και μπορεί να επιφέρει κυρώσεις.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS