ΑρχικήUpdatesAndroid 11: Το ενοχλητικό σφάλμα του multitasking

Android 11: Το ενοχλητικό σφάλμα του multitasking

Το Android 11 παρουσίασε μια σειρά από νέες δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων τροποποιήσεων στην πρόσφατη οθόνη εφαρμογών που έφερε την προσθήκη χρήσιμων κουμπιών και την αφαίρεση μιας μη βοηθητικής χειρονομίας.

Android 11: Το ενοχλητικό σφάλμα του multitasking
Android 11: Το ενοχλητικό σφάλμα του multitasking

Αλλά αυτές δεν είναι οι μόνες αλλαγές που η νέα κυκλοφορία έφερε στο πρόγραμμα εναλλαγής εφαρμογών, καθώς ορισμένοι χρήστες ανέφεραν ότι η οθόνη των πρόσφατων εφαρμογών έχει αφαιρεθεί πλήρως στην τελική έκδοση. Ευτυχώς, φαίνεται ότι το ενοχλητικό πρόβλημα του Android 11 έχει επιλυθεί με την τελευταία ενημέρωση κώδικα του Οκτωβρίου από την Google.

Το σφάλμα επηρέασε τους χρήστες την έκδοση Andrοid 11 που προσπάθησαν να μεταβούν στο πρόγραμμα εναλλαγής εφαρμογών. Συγκεκριμένα, αντί να ανοίγετε την οθόνη των πρόσφατων εφαρμογών με ένα δάχτυλο προς τα πάνω και να κρατάτε πατημένο το πρόγραμμα εκκίνησης, υπήρχε μόνο ένα απογοητευτικό αποτέλεσμα αναπήδησης. Και η ολίσθηση και το κράτημα μιας εφαρμογής είχε παράξενα αποτελέσματα όπως η εμφάνιση της εφαρμογής με σμίκρυνση σε μια κενή ταπετσαρία χωρίς άλλες πρόσφατες εφαρμογές.

Προβλήματα με την οθόνη των πρόσφατων εφαρμογών φαίνεται να εμφανίζονται σε συσκευές Pixel που εκτελούν Android 11, μέχρι και το Pixel 2. Κάποιοι από το Android Police κατάφεραν να το διορθώσουν κλειδώνοντας και ξεκλειδώνοντας τη συσκευή, αλλά γενικά, δεν θα επιστρέψει στο φυσιολογικό έως ότου γίνει η επανεκκίνηση του συστήματος.

Android 11: Το ενοχλητικό σφάλμα του multitasking

Άλλοι χρήστες αναφέρουν ότι εμφανίζεται η οθόνη των πρόσφατων εφαρμογών, αλλά όχι πριν παγώσει για λίγα λεπτά.

Η σταθερή έκδοση του Android 11 κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα. Από τα χαοτικά χειριστήρια πολυμέσων έως την οθόνη πρόσφατων εφαρμογών με λάθη, αυτό δεν ήταν υπέροχο για την κυκλοφορία του.

Φαινομενικά, αυτό θα μπορούσε να είναι μια νέα πρωτοβουλία της ομάδας Ψηφιακής Ευημερίας της Google που είχε ως στόχο να μας κάνει να αφήσουμε κάτω τα τηλέφωνά μας, αλλά δύσκολα μπορεί να ισχύει αυτό, επειδή οι σημειώσεις έκδοσης της ενημέρωσης Pixel του Οκτωβρίου δείχνουν ότι έχει επιδιορθωθεί.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS