ΑρχικήinetΕκτός από την Samsung και η LG κατασκευάζει οθόνες OLED για τα...

Εκτός από την Samsung και η LG κατασκευάζει οθόνες OLED για τα iPhone

Η Samsung είναι η εταιρεία που κατασκευάζει τις οθόνες OLED που χρησιμοποιούνται στα iPhone νέας γενιάς, αλλά ως μέρος των σχεδίων της Apple για μείωση της εξάρτησης από τον αντίπαλό της, η εταιρεία θα αρχίσει σύντομα να χρησιμοποιεί πάνελ και από την LG Display.

Αυτό δεν είναι κάτι που ακούμε πρώτη φορά, καθώς η Apple και η LG άρχισαν να εργάζονται για τα σχέδια παραγωγής OLED το 2017, αλλά σύμφωνα με μια νέα έκθεση, οι ευέλικτες οθόνες της έκτης γενιάς πέρασαν πρόσφατα όλες τις δοκιμές πιστοποίησης και μπορούν να χρησιμοποιηθούν στα iPhone.

Η παραγωγή θα αρχίσει σύντομα στην Κορέα και η LG θα είναι υπεύθυνη για την προμήθεια οθονών OLED για τουλάχιστον ένα μοντέλο iPhone.

OLED

Δεν υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία σε αυτό το σημείο, αλλά αναμένεται το iPhone XS Max να είναι αυτό που χρησιμοποιεί οθόνες LG, ενώ το iPhone XS θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί οθόνες Samsung.

Είναι ενδιαφέρον ότι οι εκτιμήσεις των αναλυτών υποδηλώνουν τις μάλλον μέτριες πωλήσεις του iPhone XS, με την έκδοση Max και το πιο προσιτό iPhone XR να είναι τα κορυφαία σε πωλήσεις την φετινή χρονιά.

Η οθόνη Samsung που χρησιμοποιήθηκε στο αρχικό iPhone X ήταν ένα από τα πιο ακριβά εξαρτήματα της συσκευής και προσθέτοντας την LG στον κατάλογο των προμηθευτών οθόνης, η Apple θα μπορούσε να μειώσει σημαντικά το κόστος παραγωγής. Ωστόσο, αυτό δεν εγγυάται ότι η τιμολόγηση του iPhone θα μπορούσε να πέσει πάρα πολύ, καθώς η σειρά 2018 έχει κυκλοφορήσει, με το iPhone XS των 512GB να είναι διαθέσιμο στην τιμή των $ 1.449 στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Αν η Apple αρχίσει να χρησιμοποιεί τις οθόνες της LG στην σειρά iPhone XS, η Samsung θα μπορούσε να καταγράψει μια μικρή πτώση εσόδων φέτος, καθώς η Apple είναι ένας από τους μεγαλύτερους και σημαντικότερους πελάτες δεδομένου του όγκου των οθονών iPhone που παραγγέλνει.

Σε αυτό το σημείο, δεν είναι γνωστό πότε η Apple θα μπορούσε να αρχίσει να εξοπλίζει τα iPhone νέας γενιάς με οθόνες LG, αλλά αν το σχέδιο προχωρήσει όπως έχει προβλεφθεί, όλα θα πρέπει να τεθούν σε ισχύ στις αρχές του 2019.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS