ΑρχικήinetΓνωρίστε το νέο εντυπωσιακό Galaxy A7 της Samsung...

Γνωρίστε το νέο εντυπωσιακό Galaxy A7 της Samsung…

Η Samsung θα είναι αρκετά απασχολημένη αυτό τον χρόνο εφόσον ετοιμάζει τρείς αρκετά κρίσιμες κυκλοφορίες: Το πρώτο πτυσσόμενο μοντέλο της, το νέο Galaxy S10 καθώς και ένα νέο Galaxy A7.

Galaxy A7

Σύμφωνα με πρόσφατη διαρροή, το νέο A7 είναι πολύ πιθανό να γίνει το πρώτο μοντέλο της Samsung με διαμόρφωση τριπλής κάμερας, ένα χαρακτηριστικό που πιθανώς να συναντήσουμε στο Galaxy S10 επίσης.

Οι φήμες θέλουν η Samsung, πέρα από το αναβαθμισμένο σύστημα κάμερας, να ετοιμάζει επίσης μια σημαντική αλλαγή όσον αφορά τους αισθητήρες δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Galaxy A7

Ενώ η εταιρεία εξακολουθεί να προσπαθεί να ενσωματώσει τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη των high-end τηλέφωνων, το νέο A7 πιθανότατα να τον διαθέτει στο πλάι, όπως οι Sony συσκευές.

Η οθόνη θα είναι προφανώς Infinity Display της Samsung, παρόλο που τα ακριβή χαρακτηριστικά δεν είναι διαθέσιμα αυτήν τη στιγμή.

Δεδομένου ότι είναι ένα mid-ranger τηλέφωνο, μην περιμένετε το A7 να διαθέτει το καλύτερο hardware της αγοράς. Θα τροφοδοτείται από έναν Snapdragon 660 της Qualcomm σε συνδυασμό με μνήμη RAM 4GB.

Η συσκευή θα παρουσιαστεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες και ενδεχομένως στην εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει η εταιρεία για τους προγραμματιστές. Στην εκδήλωση αυτή, πολύ πιθανό να γνωρίσουμε και την αναδιπλούμενη συσκευή της Samsung.

Η τιμολόγηση καθώς και περισσότερες λεπτομέρειες πιθανόν να διαρρεύσουν τις προσεχείς εβδομάδες και θα επιβεβαιωθούν από την ίδια τη Samsung κατά την εκδήλωση παρουσίασης.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS