ΑρχικήinetΤο Winamp Media Player επιστρέφει, με νέα Beta έκδοση 5.8

Το Winamp Media Player επιστρέφει, με νέα Beta έκδοση 5.8

WinampΟι πιο παλιοί χρήστες του διαδικτύου είναι πολύ πιθανό να θυμούνται μια εφαρμογή με το όνομα Winamp.

Το Winamp υπήρξε κάποτε ένα πολύ δημοφιλές MP3 player για συσκευές Windows και πολλοί είναι εκείνοι που χρησιμοποιούν την εφαρμογή μέχρι σήμερα. Εντούτοις, τα τελευταία χρόνια η εφαρμογή πέρασε δύσκολες καταστάσεις.

Το media player αγοράστηκε από την AOL το 1999 για 80 εκατομμύρια δολάρια και αργότερα αποκτήθηκε από την Radionomy το 2014. Τότε, η Radionomy είχε υποσχεθεί να κυκλοφορήσει μια νέα έκδοση της εφαρμογής, με πολλά χαρακτηριστικά. Αλλά μέχρι στιγμής δεν υπήρξαν επίσημες κυκλοφορίες από την εταιρεία εκτός από μερικές αναφορές από τους προγραμματιστές.

Τώρα, σχεδόν 4 χρόνια αργότερα, μια beta έκδοση του Winamp 5.8 media player έχει διαρρεύσει στο διαδίκτυο και παρά το γεγονός ότι θεωρείται μια παλιά και ξεπερασμένη εφαρμογή, διανέμεται σε μεγάλο βαθμό. Αυτή η έκδοση, που διέρρευσε στο διαδίκτυο αναπτύχθηκε στις 26 Οκτωβρίου 2016 και έχει δημοσιευθεί από μια άγνωστη πηγή.

Η έκδοση Winamp 5.8 αναφέρει πολλά νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης για τα Windows 8.1 και Windows 10.

Ωστόσο, η Radionomy δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα την επίσημη έκδοση του Winamp 5.8, οπότε το αρχείο .exe που ανέβασε ο ανώνυμος χρήστης θα μπορούσε να έχει πολλά σφάλματα και μπορεί να οδηγήσει σε απρόβλεπτο σφάλμα λογισμικού.

Ως εκ τούτου, δεν συνίσταται να εγκαταστήσετε το media player ακόμα. Αλλά αν δεν μπορείτε να περιμένετε για να αποκτήσετε το νέο media player Winamp, μπορείτε να κατεβάσετε το αρχείο από εδώ, με δική σας όμως ευθύνη.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS