ΑρχικήinetMicrosoft: Αυτά τα χαρακτηριστικά των Windows 10 Version 1809 θα αφαιρεθούν

Microsoft: Αυτά τα χαρακτηριστικά των Windows 10 Version 1809 θα αφαιρεθούν

Η Microsoft ανακοίνωσε τα χαρακτηριστικά που θα εξαφανιστούν με την κυκλοφορία του Update του Οκτωβρίου 2018, καθώς και εκείνων που δεν θα αναπτυχθούν περαιτέρω και σχεδιάζεται να απομακρυνθούν σε μια μελλοντική ενημερωμένη έκδοση.

Η εταιρεία τονίζει ότι δεδομένου ότι αυτά τα χαρακτηριστικά θα κοπούν, όλες οι άλλες εφαρμογές ή οι κώδικες που εξαρτώνται από αυτά δεν θα λειτουργούν πλέον, επομένως χρειάζεται μια εναλλακτική μέθοδος.

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά που καταργούνται, η Microsoft λέει ότι η εφαρμογή Business Scanning, γνωστή και ως Distributed Scan Management (DSM) είναι η πρώτη που θα αφαιρεθεί ακολουθούμενη από τη ρύθμιση FontSmoothing unattend.xml, Hologram App, Companion Phone, Trusted Platform Module (TPM) την κονσόλα διαχείρισης και τα μελλοντικά updates μέσω της Ενημερωμένης έκδοσης για τα Windows Embedded Developer για Windows Embedded Standard 8 και Windows Embedded 8 Standard.

Το limpet.exe, το οποίο είναι ένα εργαλείο που η Microsoft κυκλοφόρησε για να αποκτήσει πρόσβαση στην TPM για συνδεσιμότητα Azure, θα κυκλοφορήσει για όλους στο Update του Οκτωβρίου 2018.

Επιπλέον, υπάρχουν τρία διαφορετικά χαρακτηριστικά που δεν θα λαμβάνουν πλέον καμία ενημέρωση, πράγμα που σημαίνει ότι κάποια στιγμή στο μέλλον θα μπορούσαν να αφαιρεθούν.

“Δεν αναπτύσσουμε πλέον αυτές τις δυνατότητες και ενδέχεται να τις καταργήσουμε σε κάποια μελλοντική ενημέρωση. Ορισμένες λειτουργίες έχουν αντικατασταθεί από άλλες λειτουργίες, ενώ άλλες είναι πλέον διαθέσιμες από διαφορετικές πηγές “, λέει η Microsoft.

Ένα από τα πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά είναι το Snipping Tool, το οποίο αντικαθίσταται στα Windows 10 από το Snip & Sketch. Το εργαλείο αποκοπής θα παραμείνει διαθέσιμο για λίγο περισσότερο στα Windows 10 και να καταργηθεί αφού ο διάδοχός του υιοθετηθεί ευρύτερα.

Το Update του Οκτωβρίου του 2018 θα τεθεί σε λειτουργία τον επόμενο μήνα. Η εγκατάσταση θα πραγματοποιηθεί σταδιακά, οπότε μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος μέχρις ότου το λάβει ο καθένας.

Microsoft

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS