Εφαρμογές Android που πρέπει να απεγκαταστήσετε άμεσα
infosec

Εφαρμογές Android που πρέπει να απεγκαταστήσετε άμεσα

Το Google Play Store, δυστυχώς φιλοξενεί πολλές εφαρμογές adware και clickfraud για συσκευές Android. Μια πρόσφατη έρευνα έριξε φως σε...
Read More
infosec

Τι νέο υπάρχει στην ενημέρωση KB4471332 των Windows 10 1809

Η Microsoft διαθέτει μία ακόμα ενημέρωση για τα Windows 10 1809 (Οκτωβρίου 2018) και αυτή είναι η δεύτερη ενημέρωση που...
Read More
infosec

Hacker εισέβαλε στο DNS του Linux.org!

Hacker κατάφερε να εισβάλλει στο DNS του Linux.org και να κατευθύνει το domain σε άλλο server με αποτέλεσμα να εμφανίζεται...
Read More
infosec

Το Google Plus τερματίζεται νωρίτερα, μετά από νέο σφάλμα που εκθέτει δεδομένα χρηστών

Εβδομάδες μετά την ανακοίνωσή της ότι θα τερματίσει τη λειτουργία του Google Plus, η Google λέει ότι θα επιταχύνει αρκετά...
Read More
infosec

Google+: Νέο data bug επηρέασε 52,5 εκατομμύρια χρήστες!

Το Google+, η social media πλατφόρμα της Google, υπέστη τη δεύτερη παραβίαση δεδομένων μέσα σε τρεις μήνες και ως αποτέλεσμα θα καταργηθεί πλήρως...
Read More
Latest Posts

Microsoft: Αυτά τα χαρακτηριστικά των Windows 10 Version 1809 θα αφαιρεθούν

Η Microsoft ανακοίνωσε τα χαρακτηριστικά που θα εξαφανιστούν με την κυκλοφορία του Update του Οκτωβρίου 2018, καθώς και εκείνων που δεν θα αναπτυχθούν περαιτέρω και σχεδιάζεται να απομακρυνθούν σε μια μελλοντική ενημερωμένη έκδοση.

Η εταιρεία τονίζει ότι δεδομένου ότι αυτά τα χαρακτηριστικά θα κοπούν, όλες οι άλλες εφαρμογές ή οι κώδικες που εξαρτώνται από αυτά δεν θα λειτουργούν πλέον, επομένως χρειάζεται μια εναλλακτική μέθοδος.

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά που καταργούνται, η Microsoft λέει ότι η εφαρμογή Business Scanning, γνωστή και ως Distributed Scan Management (DSM) είναι η πρώτη που θα αφαιρεθεί ακολουθούμενη από τη ρύθμιση FontSmoothing unattend.xml, Hologram App, Companion Phone, Trusted Platform Module (TPM) την κονσόλα διαχείρισης και τα μελλοντικά updates μέσω της Ενημερωμένης έκδοσης για τα Windows Embedded Developer για Windows Embedded Standard 8 και Windows Embedded 8 Standard.

Το limpet.exe, το οποίο είναι ένα εργαλείο που η Microsoft κυκλοφόρησε για να αποκτήσει πρόσβαση στην TPM για συνδεσιμότητα Azure, θα κυκλοφορήσει για όλους στο Update του Οκτωβρίου 2018.

Επιπλέον, υπάρχουν τρία διαφορετικά χαρακτηριστικά που δεν θα λαμβάνουν πλέον καμία ενημέρωση, πράγμα που σημαίνει ότι κάποια στιγμή στο μέλλον θα μπορούσαν να αφαιρεθούν.

«Δεν αναπτύσσουμε πλέον αυτές τις δυνατότητες και ενδέχεται να τις καταργήσουμε σε κάποια μελλοντική ενημέρωση. Ορισμένες λειτουργίες έχουν αντικατασταθεί από άλλες λειτουργίες, ενώ άλλες είναι πλέον διαθέσιμες από διαφορετικές πηγές «, λέει η Microsoft.

Ένα από τα πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά είναι το Snipping Tool, το οποίο αντικαθίσταται στα Windows 10 από το Snip & Sketch. Το εργαλείο αποκοπής θα παραμείνει διαθέσιμο για λίγο περισσότερο στα Windows 10 και να καταργηθεί αφού ο διάδοχός του υιοθετηθεί ευρύτερα.

Το Update του Οκτωβρίου του 2018 θα τεθεί σε λειτουργία τον επόμενο μήνα. Η εγκατάσταση θα πραγματοποιηθεί σταδιακά, οπότε μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος μέχρις ότου το λάβει ο καθένας.

Microsoft

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *