ΑρχικήinetΗ Xiaomi χλευάζει την Apple για την υψηλή τιμολόγηση των νέων iPhones

Η Xiaomi χλευάζει την Apple για την υψηλή τιμολόγηση των νέων iPhones

XiaomiΝωρίτερα αυτή την εβδομάδα, είδαμε την αποκάλυψη τριών νέων μοντέλων iPhone – τα iPhone XS, iPhone XS Max και iPhone XR μαζί με το Apple Watch 4, που παρουσιάστηκαν στο Apple Fall Event που πραγματοποιήθηκε στο Cupertino.

Όπως θα περίμενε κανείς από την Apple, όλες οι νέες συσκευές έχουν υπερβολικά υψηλή τιμολόγηση, σε βαθμό που η Xiaomi εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία να ρίξει λίγη λάσπη στην Apple, παρουσιάζοντας τον αριθμό των προϊόντων της που μπορείτε κανείς να αγοράσει στην τιμή των νέων iPhones.

Η εταιρεία ξεκίνησε την κυκλοφορία νέων πακέτων προϊόντων στην Κίνα, με ονόματα «XR Suit», «XS Suit» και «XS Max Set», εμπνευσμένα από τα νέα μοντέλα iPhone.

Κάθε ένα από αυτά τα τρία πακέτα προϊόντων περιλαμβάνει ένα smartphone, ένα φορητό υπολογιστή, ένα fitness band και ένα προϊόν ήχου! Για να χλευάσει την Apple, η τιμή κάθε πακέτου είναι ίδια με την τιμή εκκίνησης των μοντέλων iPhone με το ίδιο όνομα.

XR suit

Το πακέτο XR περιλαμβάνει ένα smartphone Xiaomi Mi 8 SE, το Mi Notebook Air 12,5 ιντσών, το Mi Band 3 και το Mi Bluetooth Mini headset. Διατίθεται στα 6.499 CNY, το οποίο είναι περίπου ίσο με την τιμή εκκίνησης του iPhone XR.

XS Suit

Το πακέτο XS προσφέρει το smartphone Mi MIX 2S, το μίνι Notebook Air 13,3 ιντσών, το Mi Band 3 και το Mi Bluetooth Mini headset. Η τιμή του είναι στα 8.699 CNY και είναι η ίδια με αυτή του iPhone XS 64GB στην Κίνα.

XS Max Set

Το τρίτο πακέτο είναι το XS Max Set που περιλαμβάνει το smartphone Mi 8, τον φορητό υπολογιστή Mi Notebook Pro, το Mi Band 3 και το Mi Bluetooth neckband. Αυτό το πακέτο προϊόντων κοστίζει 9,999 CNY, σχεδόν στην τιμή του βασικού μοντέλου iPhone XS στην Κίνα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS