Οι εφαρμογές σας παρακολουθούν ακόμα και μετά την απεγκατάστασή τους
infosec

Οι εφαρμογές σας παρακολουθούν ακόμα και μετά την απεγκατάστασή τους

Έχετε παρατηρήσει ότι διαφημίσεις για εφαρμογές που έχετε απεγκαταστήσει εδώ και καιρό εμφανίζονται ακόμα στη συσκευή σας; Μια πρόσφατη αναφορά...
Read More
infosec

Νέο bug στο iOS 12. Πώς το επιλύετε;

Στην αρχή, το iOS 12 φαινόταν να είναι ένα πιο πετυχημένο update από το iOS 11, αλλά όπως αποδεικνύεται, η...
Read More
infosec rapidalert

5η θέση για την Ελλάδα στο European Cyber Security Challenge 2018

Με μεγάλη επιτυχία επέστρεψε η Εθνική ομάδα που εκπροσώπησε τη χώρα μας στο μεγάλο πανευρωπαϊκό διαγωνισμό κυβερνοασφάλειας European Cyber Security...
Read More
infosec

Εκδήλωση «Απόρρητο Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ασφάλεια στο Διαδίκτυο» την Δευτέρα 29 Οκτωβρίου

H Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ), με την υποστήριξη του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου (Safer Internet), διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση...
Read More
infosec

Κι άλλο σφάλμα διαχείρισης αρχείων επηρεάζει το Windows 10 October Update

Από τότε που κυκλοφόρησε το Windows 10 October update 2018, τα πράγματα έχουν πάει αρκετά άσχημα για τους χρήστες των...
Read More
Latest Posts

Windows 10 Cumulative Update KB4464217: Διορθώνει σφάλματα σύνδεσης μέσω VPN

VPN: Η Microsoft μόλις δημοσίευσε μια νέα αθροιστική ενημερωμένη έκδοση για το Windows 10 Fall Creators Update (version 1709).

Παρόλο που μας προξενεί έκπληξη το γεγονός ότι οι νέες ενημερώσεις κυκλοφόρησαν τόσο άμεσα μετά την Patch Tuesday ενημέρωση του τρέχοντος μήνα, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι ο σκοπός του KB4464217 δεν είναι να διορθώσει τα τρωτά σημεία ασφαλείας στα Windows 10.

O λόγος κυκλοφορίας της νέας ενημέρωσης είναι να διορθώσει δύο διαφορετικά σφάλματα στο λειτουργικό σύστημα, ένα εκ των οποίων αφορά τις συνδέσεις VPN.

VPN

Η Microsoft εξηγεί ότι για κάποιο Windows 10 Fall Creators Update μπορεί να μην είναι δυνατή η σύνδεση με διακομιστές VPN χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο IKEv2, λόγω ενός σφάλματος που εμποδίζει τη σύνδεση και εμφανίζει το εξής μήνυμα: “Remote Access Error 809.» Το KB4464217 update θα πρέπει να επιλύσει αυτό το σφάλμα. Έτσι, μπορείτε να συνδεθείτε στο VPN, αφού ολοκληρωθεί η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας.

Το δεύτερο bugfix αφορά το Microsoft Intune, και συγκεκριμένα μια βλάβη που ανακαλύφθηκε σε όλες τις εκδόσεις λειτουργικών συστημάτων που ενημερώθηκαν μεταξύ 24 Ιουλίου 2018 και 11 Σεπτεμβρίου 2018.

Για να ελέγξετε αν έχει εγκατασταθεί σωστά η αθροιστική ενημερωμένη έκδοση KB4464217 των Windows 10 μπορείτε απλώς να πατήσετε το πλήκτρο Windows + R και να πληκτρολογήσετε winver. Δεν θα αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα κατά την εγκατάσταση.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *