ΑρχικήinetΒίντεο αποκαλύπτει ότι η Google κατασκευάζει έναν αντίπαλο του Microsoft Surface

Βίντεο αποκαλύπτει ότι η Google κατασκευάζει έναν αντίπαλο του Microsoft Surface

Η Google θα πραγματοποιήσει μια εκδήλωση με θέμα το hardware στις αρχές Οκτωβρίου, και εκτός από τα τηλέφωνα Pixel νέας γενιάς, ο γίγαντας της αναζήτησης αναμένεται επίσης να αποκαλύψει πως θα μπορούσε να είναι το νέο του Pixelbook.

Η ώθηση του Chrome OS της εταιρείας, ωστόσο, θα μπορούσε να επανεξεταστεί χάρη σε μια εντελώς νέα προσέγγιση που θα τοποθετούσε το Pixelbook ως άμεσο αντίπαλο του Microsoft Surface.

Google

Ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε από το ChromeUnboxed εμφανίζει τη νέα συσκευή για οκτώ δευτερόλεπτα, αλλά αρκεί να καταλάβουμε ότι η Google σε ότι αφορά τα premium στοχεύει εδώ.

Η συσκευή διαθέτει touch input και αποσπώμενο πληκτρολόγιο, τα οποία είναι και τα δύο χαρακτηριστικά που βασίζονται στη σειρά Surface της Microsoft. Επιπλέον, φαίνεται ότι το πληκτρολόγιο διαθέτει στρογγυλά πλήκτρα, τα οποία, όπως πρότειναν ορισμένοι, μπορεί να είναι ένας τρόπος εξοικονόμησης χώρου σε ένα κατά τα άλλα μικρό προϊόν.

Ένα αποσπώμενο πληκτρολόγιο θα έκανε ουσιαστικά τη νέα συσκευή της Google 2 σε 1 με κάθε έννοια. Με άλλα λόγια, η συσκευή όχι μόνο θα παίξει το ρόλο του laptop όταν το πληκτρολόγιο είναι συνδεδεμένο, αλλά θα υποστηρίζει επίσης και την επιλογή του tablet όταν δεν είναι, βασιζόμενη αποκλειστικά στην είσοδο αφής.

Η μετατρέψιμη προσέγγιση θα τοποθετούσε το Pixelbook της Google ως άμεσο αντίπαλο του Microsoft Surface, το οποίο είναι ακριβώς ότι χρειάζεται η Google, δεδομένου του έντονου ανταγωνισμού στον τομέα της εκπαίδευσης.

Παρά το ότι τα Chromebook είναι οι leader στην αγορά εκπαίδευσης στις Ηνωμένες Πολιτείες, κυρίως λόγω των χαμηλότερων τιμών και της μεγαλύτερης διάρκειας ζωής της μπαταρίας, η Microsoft επενδύει επίσης πολύ σε αυτόν τον κλάδο. Η εταιρεία λογισμικού λάνσαρε πρόσφατα το Surface Go, το οποίο είναι η μικρότερη και η πιο προσιτή έκδοση Surface που έχει κυκλοφορήσει ποτέ.

Στην τιμή των 399 δολαρίων, το Surface Go απευθύνεται ειδικά σε φοιτητές και καθηγητές και η Microsoft προετοιμάζει επίσης μια έκδοση LTE που θα μπορούσε να κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του έτους για πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS