ΑρχικήinetΤρεις λόγοι γιατί να μην αγοράσεις τα νέα μοντέλα της Apple!

Τρεις λόγοι γιατί να μην αγοράσεις τα νέα μοντέλα της Apple!

H Apple παρουσίασε πρόσφατα την νέα γενιά iPhone 2018, με τρία διαφορετικά μοντέλα: iPhone XS, iPhone XS Max και iPhone XR.

Αν και πολλοί καταναλωτές ανυπομονούν να αποκτήσουν μια από τις καινούριες συσκευές, ορισμένοι παραθέτουν τις ανησυχίες τους σχετικά με τις νέες κυκλοφορίες καθώς και τα αρνητικά που παρατηρούν σε αυτές.

Apple

  1. ΑΚΡΙΒΑ!

Αρχικά να σημειώσουμε ότι οι περισσότεροι χρήστες χρησιμοποιούν πλέον τα smartphones για περισσότερες από μια λειτουργίες, γεγονός που σημαίνει ότι η διαμόρφωση 512GB είναι η μόνη που μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις σας. Ο λόγος για το iPhone XS Max, η τιμή του οποίου κοστολογείται στα 1,449 δολάρια στις Ηνωμένες Πολιτείες. Άρα, στην Ευρώπη θα είναι σίγουρα πολύ υψηλότερη.

  1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ

Ας είμαστε ειλικρινείς, τα νέα μοντέλα δεν προσφέρουν κάτι περισσότερο απ’ ότι το IPhone X οπότε ποιος ο λόγος να μπείτε σε περιττά έξοδα όταν οι αναβαθμίσεις είναι ελάχιστες. Ουσιαστικά, η μόνη διαφορά που εντοπίζεται είναι στην 512GB έκδοση του iPhone XS Max.

  1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ

Όσο περνάνε τα χρόνια παρατηρείται ότι η Apple ακολουθεί μια κάπως αποθαρρυντική τακτική. Τι εννοούμε; Ο κολοσσός ανακοινώνει τα νέα προϊόντα του χωρίς όμως να είναι ουσιαστικά κάποιο έτοιμο προς δοκιμή.

Χαρακτηριστικά όπως οι δυνατότητες διπλής SIM και η λειτουργία Waze στο CarPlay είναι ζωντανή απόδειξη ότι η Apple μερικές φορές χρειάζεται να κερδίσει περισσότερο χρόνο για να ολοκληρώσει νέα έργα και απλά θέλει να δημιουργήσει λίγο περισσότερο buzz με τις επίσημες ανακοινώσεις.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS