ΑρχικήinetΜάθατε για τα νέα αξεσουάρ της Samsung;

Μάθατε για τα νέα αξεσουάρ της Samsung;

Η Samsung πρόσφατα ανακοίνωσε πως  η νέα της σειρά αξεσουάρ για κινητά είναι διαθέσιμη στο διαδίκτυο. Από τις αρχές Νοεμβρίου τα προϊόντα της θα πωλούνται διαδικτυακά αποκλειστικά από την επίσημη ιστοσελίδα της και τις περιφερειακές σελίδες αγορών. Έξι από τα αξεσουάρ αυτά θα είναι διαθέσιμα παγκοσμίως, με την Κορέα ήδη να τα έχει προμηθευτεί. Αξίζει να σημειωθεί πως τα νέα αυτά προϊόντα θα είναι συμβατά σχεδόν με όλα τα κινητά Samsung.Samsung

Στη λίστα των καινούριων αξεσουάρ περιλαμβάνονται τα ασύρματα μικρόφωνα και ακουστικά καθώς και οι φορτιστές τα οποία όχι μόνο είναι σχεδιασμένα με στυλ διαθέτουν επίσης και λειτουργικό σχεδιασμό που προσφέρει μεγαλύτερη ευκολία στη καθημερινή χρήση.

Wireless Speaker Bottle.

Το Wireless Speaker Bottle προσφέρει έναν 360 βαθμών surrounded ήχο , ασύρματο φορτιστή καθώς και ανιχνευτή κίνησης UX για μεγαλύτερο έλεγχο και τροφοδοσία της συσκευής. Όταν ο κάτοχος χρησιμοποιεί το μικρόφωνο η 16Μ LED φωτεινότητα προσαρμόζεται ανάλογα με τις κινήσεις αλλάζοντας συνεχώς χρώματα.

Wireless Charger Tray και Battery Pack Kettle.

Το Wireless Charger Tray δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να φορτίζουν ταυτόχρονα ακόμα και τρείς συσκευές απλά ακουμπώντας τις πάνω στον δίσκο.

Το Battery Pack Kettle διαθέτει χωρητικότητα 5,100mAh και παραλλαγές 10,200mAh. Διατίθεται σε πολλαπλά χρώματα , έχει ένδειξη LED, λουράκι καρπού για την ευκολότερη μετακίνηση καθώς και βάση στήριξης καλωδίων.

Wireless Speaker Scoop.

Τα Wireless Speaker Scoop είναι αδιάβροχα, διαθέτουν ένα πρακτικό λουράκι και επιπλέον προσφέρουν μεγαλύτερη ευκολία στις κλήσεις που δέχεται ο χρήστης σε εξωτερικούς χώρους εφόσον έχει ενσωματωμένο μικρόφωνο και τεχνολογία μείωσης θορύβου.

 In-ear Headphones Rectangle.

Τα  In-ear Headphones Rectangle είναι κατασκευασμένα από ύφασμα και μέταλλο με αποτέλεσμα να μην μπερδεύεται το καλώδιο. Θα μπορείτε να τα αποκτήσετε στην τιμή των 23,73 ευρώ.samsoyg

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS