ΑρχικήinetMicrosoft Surface Pro X: Κυκλοφορεί με το χαρακτηριστικό Eye Contact

Microsoft Surface Pro X: Κυκλοφορεί με το χαρακτηριστικό Eye Contact

Μετά την πρώτη ανακοίνωσή της πέρυσι, η Microsoft άρχισε να κυκλοφορεί το πολυαναμενόμενο χαρακτηριστικό Eye Contact στο Surface Pro X στο πλαίσιο της τελευταίας προεπισκόπησης των Windows 10 Insider. Το λογισμικό που λειτουργεί με AI χρησιμοποιεί τον προσαρμοσμένο επεξεργαστή SQ1 ARM του tablet για να φαίνεται αν τα μάτια σας κοιτάζουν πάντα απευθείας την κάμερα ενώ συνομιλείτε μέσω βίντεο.

Microsoft Surface

Η δυνατότητα είναι διαθέσιμη με οποιαδήποτε εφαρμογή που λειτουργεί με την μπροστινή κάμερα του Surface Pro X, ώστε να μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με εφαρμογές εκτός της Microsoft, όπως το Zoom και το Google Meet. Ωστόσο, δεν μπορείτε να επωφεληθείτε από τη λειτουργία αν το tablet έχει κάθετο προσανατολισμό.

Επειδή το λογισμικό βασίζεται στην αρχιτεκτονική της Microsoft, δεν είναι σαφές εάν η εταιρεία θα διαθέσει τη δυνατότητα σε υπολογιστές που βασίζονται σε τεχνολογία x86. Ωστόσο, η Microsoft δεν είναι η μόνη εταιρεία που εργάζεται σε αυτόν τον τύπο λειτουργικότητας. Με τα beta του iOS 13, η Apple άρχισε να δοκιμάζει μια παρόμοια δυνατότητα FaceTime Attention Correction. Η εταιρεία τελικά απέκλεισε το χαρακτηριστικό πριν κυκλοφορήσει το λειτουργικό σύστημα στο κοινό. Ωστόσο, όπως σημειώνει το The Verge, το Attention Correction είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που η Apple λέει ότι το iOS 14 θα περιέχει όταν βγει αργότερα φέτος.

Εάν δεν διαθέτετε Surface Pro X, υπάρχει ακόμα ένας καλός λόγος για να δείτε την τελευταία έκδοση προεπισκόπησης των Windows 10. Η ενημέρωση περιλαμβάνει μια καλή τροποποίηση του τρόπου λειτουργίας της συντόμευσης Alt + Tab. Από προεπιλογή, πατώντας τα δύο πλήκτρα θα μπορείτε να δείτε όλες τις καρτέλες του προγράμματος περιήγησής σας παράλληλα με τα ανοιχτά παράθυρα της εφαρμογής. Εάν η επιλογή εναλλαγής μεταξύ όλων των καρτελών σας ταυτόχρονα είναι τρομακτική, μπορείτε να τροποποιήσετε τη λειτουργία για να εμφανίσετε μόνο τις πιο πρόσφατες τρεις ή πέντε καρτέλες σας, ή και καμία.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS