ΑρχικήUpdates«Shorts»: το χαρακτηριστικό του YouTube που ανταγωνίζεται το TikTok

«Shorts»: το χαρακτηριστικό του YouTube που ανταγωνίζεται το TikTok

Το TikTok αποτελεί μία ιδιαίτερα δημοφιλή εφαρμογή, η οποία χρησιμοποιείται από εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Αν υπάρχει κάποια πλατφόρμα που θα μπορούσε να την ανταγωνιστεί, αυτή είναι σίγουρα το YouTube. Και φαίνεται ότι τώρα, αυτό ακριβώς επιδιώκει να κάνει, προσθέτοντας ένα νέο χαρακτηριστικό που ονομάζεται «Shorts» και θα επιτρέπει στους χρήστες να καταγράφουν σύντομα βίντεο και να τα ανεβάζουν στο feed τους.   

Η εφαρμογή TikTok, έχει καταφέρει να αποκτήσει ένα ευρύ κοινό και να γίνει από τις πιο δημοφιλείς στον κόσμο, με πάνω 500 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες. Φαίνεται όμως ότι τώρα θα έχει έναν αντίπαλο, αφού το YouTube, η μεγαλύτερη πλατφόρμα παρακολούθησης βίντεο σκοπεύει να φτιάξει τη δική του εκδοχή του TikTok και να προσελκύσει περισσότερους χρήστες.

Το TikTok, είναι τόσο δημοφιλές γιατί επιτρέπει στους χρήστες του να δημιουργούν σύντομα βιντεάκια με μουσική της επιλογής τους. Το πρόσθετο χαρακτηριστικό Shorts του YouTube, θα παρέχει σε όσους το χρησιμοποιούν, το προνόμιο να επιλέγουν οποιοδήποτε κομμάτι από αυτά που διαθέτει η πλατφόρμα.

Το YouTube περιλαμβάνει μία ιδιαίτερα μακρά λίστα, με μουσική κάθε είδους. Οι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν οποιοδήποτε κομμάτι θέλουν και να το ενσωματώσουν στο βίντεο που καταγράφουν και στη συνέχεια θα μπορούν να το ανεβάσουν στην mobile εφαρμογή.

Παρόλο που το TikTok είναι μία από τις αγαπημένες εφαρμογές εκατομμυρίων χρηστών, έχει πολλές φορές βρεθεί στο στόχαστρο για διαφορετικούς λόγους. Για παράδειγμα, πρόσφατα επικρίθηκε ότι αποκρύπτει βίντεο που έχουν δημιουργηθεί από “άσχημα, φτωχά και άτομα με ειδικές ανάγκες”. Επίσης, ο Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής της Reddit, Steve Huffman, δήλωσε ότι πρόκειται για μια “θεμελιωδώς παρασιτική” εφαρμογή, την οποία δεν πρέπει να εγκαθιστούμε στις συσκευές μας.

Επομένως είναι πολύ πιθανό, όταν το νέο Shorts του YouΤube κυκλοφορήσει να προσελκύσει αρκετούς από τους χρήστες του TikTok.

Δεν γνωρίζουμε ακόμα κάτι περισσότερο σχετικά με την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας του Shorts. Ωστόσο σύμφωνα με την έκθεση, το χαρακτηριστικό θα κυκλοφορήσει γύρω στο τέλος του χρόνου.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS