ΑρχικήinetΔιέρρευσε ο φορτιστής του iPhone 12 και έχει νέα εμφάνιση!

Διέρρευσε ο φορτιστής του iPhone 12 και έχει νέα εμφάνιση!

H τελευταία διαρροή για το iPhone 12 ακυρώνει όλες τις προηγούμενες, ενώ δείχνει ότι ο φορτιστής θα έχει νέα εμφάνιση και ίσως εμπεριέχεται στη συσκευασία.

iphone 12 φορτιστής

Μεγάλες διαρροές τις τελευταίες εβδομάδες έχουν αναφέρει ότι η σειρά των νέων μοντέλων iPhone 12 δε θα διαθέτει EarBuds ή φορτιστή στη συσκευασία, αλλά η τελευταία διαρροή δείχνει ότι θα εξακολουθεί να υπάρχει καλώδιο και θα είναι διαφορετικό από αυτό που έχουμε συνηθίσει να παρέχεται με τα προηγούμενα iPhone .

Σύμφωνα με δημοσίευση του αγαπημένου πληροφοριοδότη L0vetodream στο Twitter, η Apple μπορεί να τοποθετήσει στη συσκευασία του iPhone 12 ένα πλεκτό καλώδιο, και όχι ένα καλώδιο καλυμμένο με πλαστικό. Αυτό είναι κάτι που η πηγή έχει αναφέρει ξανά στο παρελθόν, αλλά τώρα το tweet συνοδεύτηκε από αποδεικτικά στοιχεία.

Τα πλεκτά καλώδια λέγεται ότι είναι πιο ανθεκτικά και επομένως είναι πιθανό να διαρκέσουν περισσότερο και να επιβιώσουν από τη χρήση και τη φθορά της σύνδεσης-αποσύνδεσης από το smartphone.

Βέβαια, πριν ενθουσιαστείτε, να έχετε στο μυαλό σας ότι δεν πρόκειται για επιβεβαιωμένη πληροφορία από την Apple, και προς το παρόν δεν γνωρίζουμε πολλά για την πηγή από την οποία προήλθε. Επιπλέον, το αρχικό tweet για τον φορτιστή του iPhone 12, που κοινοποιήθηκε, έχει αφαιρεθεί χωρίς να εξηγηθεί o λόγος.

Για την εικόνα που εμφανίζεται ο φορτιστής, ο L0vetodream σχολίασε μέσω tweet ότι το μαύρο καλώδιο έχει σχεδιαστεί για Mac και για το νέο iPhone προορίζεται το λευκό καλώδιο.

Η πηγή δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει εάν αυτό θα συμπεριληφθεί στη συσκευασία για όλα τα μοντέλα iPhone 12 ή αν θα περιοριστεί σε μερικές συσκευές. Ίσως ορισμένες συσκευές να έχουν ακόμα πλαστικό καλώδιο ή και καθόλου.

Διέρρευσε ο φορτιστής του iPhone 12 και έχει νέα εμφάνιση!

Για παράδειγμα, το iPhone 11 Pro και το Pro Max διαθέτουν και ένα καλώδιο φόρτισης USB-C, αλλά το iPhone 11 διαθέτει μόνο USB-A. Ίσως η εταιρεία να αποφασίσει να χρησιμοποιήσει μια παρόμοια προσέγγιση για το νέο μοντέλο και να συμπεριλάβει αυτό το επανασχεδιασμένο καλώδιο μόνο σε ορισμένες συσκευές.

Όπως έχουμε αναφέρει πρόσφατα, το iPhone 12 φημολογείται ότι θα καθυστερήσει μετά την πανδημία Covid-19, και αυτό μπορεί να σημαίνει ότι δεν θα δούμε την κυκλοφορία της νέας σειράς της Apple, μέχρι τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS