ΑρχικήinetΤο Twitter επισημαίνει κι άλλο tweet του Trump για «βίαιη συμπεριφορά»

Το Twitter επισημαίνει κι άλλο tweet του Trump για «βίαιη συμπεριφορά»

Ένα tweet του προέδρου των ΗΠΑ Donald Trump, έχει επισημανθεί και πάλι από το Twitter, επειδή αντιτίθεται στην πολιτική της πλατφόρμας.

Trump

Αυτή η κίνηση έρχεται μετά τον έλεγχο που πραγματοποίησε το μέσω κοινωνικής δικτύωσης σε μία σειρά από αναρτήσεις του προέδρου και επεσήμανε μία από αυτές, λέγοντας ότι προάγει την βία εναντίον των διαδηλωτών.

“Έχουμε τοποθετήσει μια ειδοποίηση δημοσίου συμφέροντος σε αυτό το Tweet για παραβίαση της πολιτικής μας κατά της καταχρηστικής συμπεριφοράς, συγκεκριμένα της ύπαρξης απειλής εναντίον μιας αναγνωρίσιμης ομάδας”, λέει η ανακοίνωση του Twitter.

Το εν λόγω tweet του Trump, το οποίο αναρτήθηκε την Τρίτη το πρωί, απειλούσε ότι θα σταλεί “ισχυρή δύναμη” εναντίον όσων προσπαθούν να δημιουργήσουν μια λεγόμενη αυτόνομη ζώνη στην Ουάσιγκτον. Υπάρχει ήδη μια αυτόνομη ζώνη στη γειτονιά του Capital Hill στο Σιάτλ.

“Δεν θα υπάρξει ποτέ μια “Αυτόνομη Ζώνη” στην Ουάσινγκτον, για όσο είμαι ο Πρόεδρός σας”, έγραψε ο Trump στο tweet του. “Αν προσπαθήσουν, θα αντιμετωπιστούν με ισχυρή δύναμη!”

Σύμφωνα με το Twitter, η «αναγνωρίσιμη ομάδα» είναι τα άτομα που προσπαθούν να οργανωθούν.

tweets

Στο παρελθόν, ο Trump δεν φάνηκε να συμμορφώνεται με τους κανόνες της πλατφόρμας, όπως έκαναν άλλοι χρήστες που δέχτηκαν κριτική. Μετά τον έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκαν τα posts του από το Twitter στα τέλη Μαΐου, ο Trump υπέγραψε μία εκτελεστική εντολή που στοχεύει τις εταιρείες κοινωνικών μέσων.

Ακόμα δεν είναι γνωστό πώς θα αντιδράσει ο πρόεδρος των ΗΠΑ στη νέα αυτή κίνηση του Twitter, ωστόσο πολλοί εικάζουν ότι θα χρησιμοποιήσει μία πιο φιλική προς αυτόν πλατφόρμα, όπως είναι το Facebook για να δώσει την απάντησή του.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS