ΑρχικήReviewsZoom: Ανακοίνωσε την 27-ιντσών οθόνη αφής για video calls!

Zoom: Ανακοίνωσε την 27-ιντσών οθόνη αφής για video calls!

Το Zoom, του οποίου η βάση χρηστών «εξερράγη» κατά την έναρξη της πανδημίας του COVID-19, επεκτείνεται στο hardware με αυτή την οθόνη 27 ιντσών.

zoom οθόνη
Zoom: Ανακοίνωσε την 27-ιντσών οθόνη αφής για video calls!

Η εταιρεία ανακοίνωσε τη νέα συσκευή αφής που έχει σχεδιαστεί για να βοηθά στην απομακρυσμένη εργασία. Η συσκευή, που ονομάζεται «Zoom For Home – DTEN ME», θα κοστίζει $599 και οι αποστολές θα αρχίσουν τον Αύγουστο, ενώ ήδη δέχονται προπαραγγελίες. Η εταιρεία με έδρα το Σαν Χοσέ ξεκινά τη συνεργασία της με τη DTEN, που εδρεύει επίσης στο Σαν Χοσέ, η οποία κατασκευάζει εξοπλισμό τηλεδιάσκεψης για εταιρείες.

Στην ουσία πρόκειται για μια δεύτερη οθόνη για το γραφείο σας, που λειτουργεί εγγενώς με το Zoom, υποστηρίζοντας τη λειτουργία βιντεοκλήσεων σε συνδυασμό με μια μεγάλη, φανταχτερή οθόνη αφής.

Ας ρίξουμε όμως μια ματιά στα χαρακτηριστικά της.

Η οθόνη αφής είναι 27-ιντσών με ανάλυση 1080p και αναλογία διαστάσεων 16:9. Διαθέτει τρεις κάμερες και οκτώ μικρόφωνα, που θα κάνουν τις κλήσεις σας να φαίνονται και να ακούγονται καλύτερα σε σχέση με τον φορητό υπολογιστή σας. Η DTEN ME συνδέεται στο διαδίκτυο μέσω WiFi ή Ethernet, ενώ διαθέτει επίσης θύρα HDMI.

Zoom: Ανακοίνωσε την 27-ιντσών οθόνη αφής για video calls!

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για κοινή χρήση περιεχομένου ή σχολιασμό, σε περίπτωση που χρειαστεί να επισημάνετε ένα γράφημα ή κάτι παρόμοιο. Σε γενικές γραμμές, φαίνεται να κάνει περίπου τα ίδια πράγματα που μπορείτε ήδη να κάνετε με το Zoom σε έναν υπολογιστή, αλλά προσφέρει καλύτερη εμπειρία ήχου, λόγω των μικροφώνων, και καλύτερη εμπειρία εικόνας, λόγω των καμερών.

Ωστόσο, το όνομα του Zoom έχει ταυτιστεί με ορισμένες άσχημες πρακτικές απορρήτου, όπως έχουμε αναφέρει, ιδιαίτερα στην αρχή της πανδημίας COVID-19. Βέβαια, στο διάστημα που έχει περάσει η εταιρεία έχει βελτιώσει λίγο τα συστήματα ασφαλείας της, αλλά πολλοί άνθρωποι μπορεί να το σκεφτούν περισσότερο πριν αποφασίσουν να δώσουν $600, μόνο για να έχουν μια κάμερα Ζoom στο σπίτι τους.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS