ΑρχικήsecurityΤο JioMeet ενημερώνεται με πρόσθετα χαρακτηριστικά ασφαλείας

Το JioMeet ενημερώνεται με πρόσθετα χαρακτηριστικά ασφαλείας

Η δωρεάν εφαρμογή τηλεδιάσκεψης της Reliance Industries, JioMeet την Τρίτη πρόσθεσε πρόσθετα χαρακτηριστικά ασφαλείας για να αποτρέψει επιθέσεις σαν και αυτές που έγιναν στο Zoom όπου οι hackers δημοσίευσαν άσεμνες εικόνες στις οθόνες.

Το JioMeet, το οποίο επιτρέπει τα video conferencing έως και για 24 ώρες δωρεάν που είναι κρυπτογραφημένες και προστατεύονται με κωδικό πρόσβασης, έχει προσθέσει μια λειτουργία ασφαλείας που επιτρέπει στον οικοδεσπότη του συνεδρίου να απαγορεύει στους επισκέπτες να συμμετέχουν σε μια σύσκεψη χωρίς να έχουν συνδεθεί ή αποκαλύψει την ταυτότητα τους.

JioMeet ενημερώσεις ασφαλείας

Το χαρακτηριστικό, όπως ανέφεραν οι πηγές της εταιρείας, προστέθηκε αφού αναφέρθηκαν οι εισβολές των hacker σε βίντεο-διασκέψεις στο Zoom.

Το JioMeet, την πρώτη εβδομάδα που κυκλοφόρησε, παρουσίασε έξι δυνατότητες και βελτιώσεις, συμπεριλαμβανομένων νέων λειτουργιών για εταιρικούς πελάτες, σύμφωνα με πηγές, προσθέτοντας ότι οι νέες δυνατότητες εμποδίζουν τους εισβολείς να εισέλθουν σε συνέδριο.

Η βελτιωμένη εφαρμογή χαρακτηριστικών είναι διαθέσιμη στο Play Store της Google και σύντομα θα είναι διαθέσιμη σε iOS, είπε.

Οι νέες δυνατότητες περιλαμβάνουν προσωπικές αίθουσες meeting με τη δυνατότητα να ορίσετε έναν κωδικό πρόσβασης σύσκεψης για να διευκολύνετε τις επαναλαμβανόμενες συναντήσεις, όπως σχολικές τάξεις και καθημερινές συναντήσεις.

Επίσης, ένας χρήστης του JioMeet μπορεί τώρα να διευρύνει και να “καρφιτσώσει” έναν συμμετέχοντα σε μια σύσκεψη κάνοντας διπλό κλικ στο βίντεο του συμμετέχοντα.

To JioMeet παρουσίασε επίσης το integration με παραδοσιακές λύσεις τηλεδιάσκεψης που χρησιμοποιούνται από εταιρικούς πελάτες για συνεργασία σε πολλά γραφεία από σταθερές τοποθεσίες.

Η περίπτωση χρήσης είναι να προσφέρει ευελιξία στις επιχειρήσεις επιτρέποντας στους υπαλλήλους τους να συνεργάζονται ταυτόχρονα από το γραφείο και το σπίτι, ανέφεραν.

Η έκδοση διαθέτει επίσης σύνδεση μίας χρήσης για εταιρικούς χρήστες, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν το υπάρχον αναγνωριστικό χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής τους.

Οι εταιρικοί χρήστες έχουν πλέον τη δυνατότητα αναζήτησης και διάσκεψης με άλλους συναδέλφους χωρίς έξοδο από το κύριο meeting.

Επίσης, σε αυτήν την έκδοση, το JioMeet έχει ανανεώσει το περιβάλλον χρήστη και την εμφάνιση.

Το JioMeet, το οποίο κυκλοφόρησε στις 2 Ιουλίου το απόγευμα, υποστηρίζει HD audio και βιντεοκλήσεις με έως 100 συμμετέχοντες και προσφέρει λειτουργίες όπως κοινή χρήση οθόνης, δυνατότητες προγραμματισμού συσκέψεων και πολλά άλλα.

Αλλά σε αντίθεση με το Zoom, δεν επιβάλλει χρονικό όριο 40 λεπτών. Οι κλήσεις μπορούν να διαρκέσουν έως και 24 ώρες.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS