ΑρχικήinetΗ Apple λανσάρει το iPhone 5C, δείτε το επίσημο βίντεο παρουσίασης

Η Apple λανσάρει το iPhone 5C, δείτε το επίσημο βίντεο παρουσίασης

Watch-the-Official-iPhone-5C-Video

Το νέο iPhone 5C έχει πλέον επιβεβαιωθεί, και η Apple δημοσιεύσε ένα ενημερωτικό βίντεο στην ιστοσελίδα της για να βοηθήσει τους πελάτες να αποφασίσουν ποιό μοντέλο χρειάζονται.

Ο αντιπρόεδρος και σχεδιαστής της εταιρείας  ο Jonathan Ive, παρουσιάζει στο βίντεο το iPhone 5C, το οποιό έχει μια σαφή έμφαση στην πολύχρωμη αισθητική του, συμπεριλαμβανομένου του γεγονότος ότι το νέο λειτουργικό του iOS 7, το συμπληρώνει αισθητικά.

Ο Philip Schiller, αντιπρόεδρος της Apple του τμήματος Worldwide Marketing, δήλωσε: “Το iPhone 5C είναι ό, τι και το iPhone 5 και περισσότερο, σε μία νέα σχεδίαση γεμάτη με μεγάλες δυνατότητες.”

Το βίντεο είναι διαθέσιμο για να το παρακολουθήσετε την ιστοσελίδα της Apple .

Το iPhone βίντεο 5C δείχνει πως το τηλέφωνο είναι κατασκευασμένο από ένα ενιαίο σώμα από πολυανθρακικό με οπλισμένο πλαίσιο το οποίο διπλασιάζει της δυατότητα της κεραίας.

«Το περίβλημα είναι μια συνεχής και απρόσκοπτη δομή που έχει φινιριστεί με μία βούρτσα για μια βιώσιμη και απίστευτα γυαλιστερή επιφάνεια” αναφέρει η Apple.

Επίσης η Apple ανέπτυξε μία μαλακιά, ματ, microfiber επένδυση για να δώσει αντίθεση στο τηλέφωνο και εσκεμμένη αντίθεση με τη γυαλιστερή, φινιρισμένη θήκη από πολυανθρακικό.

Είναι σαφώς κατώτερο σε χαρακτηριστικά σε σχέση με το 5S, αλλά και η τιμή του είναι πολύ ανταγωνιστική. Η σύγκριση των χαρακτηριστικών μεταξύ του 5S, 5C και 4S μπορείτε να την δείτε από εδώ.

Το iPhone 5C έρχεται σε έξι χρώματα και θα είναι διαθέσιμo τις 20 Σεπτεμβρίου.

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS