ΑρχικήgamingCall of Duty 2024: Αποκάλυψη με Μυστική Ιστοσελίδα

Call of Duty 2024: Αποκάλυψη με Μυστική Ιστοσελίδα

Call of Duty 2024

Το Call of Duty 2024 πιθανότατα προαναγγέλλεται με μια ιστοσελίδα που βάζει μαντήλια στα μάτια του Όρους Ράσμορ.

Πριν από την αναμενόμενη αποκάλυψη του Ιουνίου.

Δείτε επίσης: Η Nintendo Ανακοινώνει Εξαγορά της Shiver Entertainment

Ένας νέος χρόνος σημαίνει ένα νέο Call of Duty, που σημαίνει ότι η Activision Blizzard θα πρέπει να το αποκαλύψει κάποια στιγμή. Οι αναφορές υποδεικνύουν ότι αυτή η ‘κάποια στιγμή’ θα είναι σχεδόν σίγουρα κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της Microsoft για το Xbox τον Ιούνιο, αλλά πριν από τότε, το πρώτο τρέιλερ φαίνεται να έχει εμφανιστεί σε μια αφανή γωνιά του διαδικτύου.

Πιο συγκεκριμένα, μια πιθανή νέα ιστοσελίδα τρέιλερ για το Call of Duty 2024 έχει αναδυθεί στο TheTruthLies.com, όπου οι επισκέπτες μπορούν να παίξουν με μερικά κουμπιά σε μια τηλεόραση και να παρακολουθήσουν ένα σύντομο απόσπασμα μυστηριώδους βίντεο.

Δείτε ακόμα: Senua’s Saga: Hellblade II Ελληνικό Review

Αυτή τη στιγμή, μόνο ένα από τα έξι κανάλια της τηλεόρασης δείχνει βίντεο όταν επιλέγεται, και δεν υπάρχει καμία ξεκάθαρη επωνυμία Call of Duty για να επιβεβαιώσει τη σύνδεση – αλλά είναι εύκολο να το συνδέσει κανείς, δεδομένου του χαρακτηριστικού πορτοκαλί λογότυπου που εμφανίζεται σε διάφορα μέρη της ιστοσελίδας.

Ξεκινώντας με το βίντεο, είναι μια σύντομη ακολουθία τύπου jigglycam – περισσότερο σαν το Blair Witch Project παρά το Call of Duty, για να είμαστε ειλικρινείς – που δείχνει μια ομάδα ακτιβιστών να τρέχουν μέσα στο δάσος τη νύχτα. “Αυτό θα τους ξυπνήσει“, λέει κάποιος σε ένα σημείο, και τελικά βλέπουμε τα αποτελέσματα των σχεδίων τους όταν το βίντεο κόβεται στο φως της ημέρας – αποκαλύπτοντας τα τέσσερα προεδρικά πρόσωπα του Όρους Ράσμορ να έχουν καλυμμένα τα μάτια με μαντήλια και να κοσμούνται με τις λέξεις, “Η αλήθεια ψεύδεται“.

Δείτε επίσης: Το Kingdom Hearts έρχεται στο Steam

Παρεμπιπτόντως, τα μεταδιδόμενα της ιστοσελίδας έχουν μια μακρύτερη εκδοχή αυτού του σλόγκαν, που γράφει, “Μπορεί να θυμάσαι μια καλύτερη εποχή. Αλλά ήταν ψευδής. Μην εμπιστεύεσαι κανέναν. Άνοιξε τα μάτια σου. Βρες την αλήθεια.”

Είναι το μεγάλο πορτοκαλί λογότυπο που εμφανίζεται στο κεφάλι του Αβραάμ Λίνκολν (και χρησιμοποιείται ως το εικονίδιο της ιστοσελίδας) που συνδέει τα πάντα, φυσικά. Είναι το ίδιο λογότυπο – ένας τρικέφαλος σκύλος – που η Microsoft χρησιμοποίησε προηγουμένως για να προαναγγείλει το μυστήριο Direct event που θα ακολουθήσει αμέσως μετά την παρουσίαση του Xbox Games Showcase την Κυριακή, 9 Ιουνίου. Πέρυσι, αναφέρθηκε ότι το Call of Duty 2024 αναπτύσσεται από την Treyarch με την κωδική ονομασία Cerebrus, οπότε υπάρχει η σύνδεση.

Call of Duty 2024

Όπως φαίνεται, μπορεί να ξέρουμε αρκετά για το Call of Duty 2024 ήδη. Μια αναφορά τον περασμένο Νοέμβριο ισχυριζόταν ότι θα είναι ένας τίτλος Black Ops που θα διαδραματίζεται στον Πόλεμο του Κόλπου και θα περιλαμβάνει “παραδοσιακή τεχνολογία μάχης” – προσπαθώντας να “εξερευνήσει μια πιο λεπτομερή αφήγηση του Πολέμου του Κόλπου, με κριτική εστίαση στους διάφορους συμμετέχοντες στη σύγκρουση.

Δείτε ακόμα: Ghost Of Tsushima: Ενημερώσεις που εκτόξευσαν τις βαθμολογίες

Περισσότερες λεπτομέρειες πιθανόν να φτάσουν στις 9 Ιουνίου, και μπορούμε να περιμένουμε τουλάχιστον πέντε ακόμα τρέιλερ από το TheTruthLies.com πριν από τότε. Δεν υπάρχει καμία ένδειξη για την ημερομηνία κυκλοφορίας του Call of Duty 2024 ακόμη – πέρα από τους ισχυρισμούς για μια κυκλοφορία “αργά το φθινόπωρο, αρχές του χειμώνα” – αλλά όποτε εμφανιστεί, θα είναι σύμφωνα με τις αναφορές ένας τίτλος ημέρας-ένα στο Game Pass.

Πηγή: eurogamer

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS