ΑρχικήgamingCall of Duty 2024: Της σειράς Black Ops με πρωτόγνωρο σενάριο

Call of Duty 2024: Της σειράς Black Ops με πρωτόγνωρο σενάριο

Μετά από κάποιες αρχικές φήμες προτού κυκλοφορήσει νωρίτερα μέσα στην χρονιά, ένα νέο ρεπορτάζ επιβεβαιώνει την ιδέα ότι το παιχνίδι Call of Duty του 2024 θα είναι μια νέα καταχώρηση στη σειρά Black Ops, με την εν λόγω έκδοση να διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια του Πόλεμου του Κόλπου.

Δείτε επίσης: Aφαιρείται προσωρινά το Groot Skin στο Call of Duty λόγω hate!

Οι πληροφορίες για το Call of Duty του 2024 ως ένα νέο παιχνίδι Black Ops πρωτοεμφανίστηκαν τον Φεβρουάριο, όταν έγινε διαρροή ότι την συνέχεια της σειράς για το επόμενο έτος αναπτύσσεται από την Treyarch με το κωδικό όνομα Cerberus. Περαιτέρω αποδείξεις υποστηρίζονται τον Ιούλιο, όταν ο ηθοποιός και τραγουδιστής Luke Charles Stafford μοιράστηκε μια ανάρτηση στο Facebook αναφερόμενος στο Black Ops και υποστηρίζοντας ότι η εικόνα του θα χρησιμοποιηθεί για τον κύριο χαρακτήρα του επόμενου έτους, «Ratcliff».

Και αυτό μας φέρνει σε ένα νέο ρεπορτάζ από το Windows Central το οποίο, επικαλούμενο «πολλαπλές πηγές που είναι εξοικειωμένες με τα σχέδια της Activision», λέει ότι το Call of Duty του επόμενου έτους «είναι πράγματι Black Ops». Η δημοσίευση ισχυρίζεται επίσης ότι το παιχνίδι θα προσπαθήσει «να εξερευνήσει μια λεπτομερή αφήγηση του Πολέμου του Κόλπου, με έμφαση στους διάφορους συμμετέχοντες στη σύγκρουση.»

Δείτε ακόμα: League of Legends: Ο νέος Champion, Hwei με τις 10 ικανότητες

Αυτή η ιστορία φαίνεται να «συγχωνεύεται στο τέλος της εποχής του Ψυχρού Πολέμου και εξερευνά κάποιες από τις συνέπειες της», και όσον αφορά στην τεχνική που χρησιμοποιούν για το βιντεοπαιχνίδι, η ρύθμιση των αρχών της δεκαετίας του ’90 θα σηματοδοτήσει την επιστροφή σε «πιο παραδοσιακή στρατιωτική τεχνολογία και οικείες εφευρετικότητες του Black Ops» αντί για την τεχνολογία του παρόντος και του μέλλοντος.

Το Windows Central αναφέρει ότι το Call of Duty του 2024 θα «αντιπροσωπεύει τον μεγαλύτερο χρόνο ανάπτυξης που η Treyarch έχει αφιερώσει ποτέ σε έναν τίτλο Call of Duty» και σημειώνει ότι η Activision στοχεύει να πραγματοποιήσει την κυκλοφορία του παιχνιδιού «από τα τέλη του φθινοπώρου, έως τις αρχές του χειμώνα του 2024». Υπάρχει επίσης συζήτηση για ένα «μεγάλο μπόνους πρόωρης πρόσβασης του βιντεοπαιχνιδιού σε πρώιμη μορφή και επίσης και για προ παραγγελία» που προσφέρει πρόσβαση για αρκετές ημέρες για το βασικό παιχνίδι και, πιθανόν, «εβδομάδες» για άλλες λειτουργίες.

Το trailer της τελευταίας κυκλοφορίας των Call of Duty τίτλων:

Δείτε επίσης: Corsair HS80 Max Full Review: Ένα Premium Gaming Headset

Φυσικά, είναι απίθανο να ακούσουμε πολλά για το Call of Duty του 2024 σε επίσημη ιδιότητα για αρκετό καιρό. Η φετινή έκδοση, το Call of Duty: Modern Warfare 3, έχει κυκλοφορήσει μόλις για δύο εβδομάδες και η ανάπτυξή του ήταν μια αμφιλεγόμενη. Ο Chris Tapsell του Eurogamer χαρακτήρισε το Modern Warfare 3 ένα «έργο εξαγωγής αξίας από τους παίκτες του παρά παροχής αξίας» στην κριτική του με δύο από πέντε αστέρια, προσθέτοντας, «το νέο Call of Duty: Modern Warfare 3 είναι το αποτέλεσμα όταν αυτή η βιομηχανία βρίσκεται στα χειρότερα της

Πηγή: eurogamer.net

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS