ΑρχικήgamingLeague of Legends: Ο νέος Champion, Hwei με τις 10 ικανότητες

League of Legends: Ο νέος Champion, Hwei με τις 10 ικανότητες

Το League of Legends συνεχίζει τις ενημερώσεις του, προσθέτοντας νέους πρωταγωνιστές και χαρακτηριστικά στο βιντεοπαιχνίδι μάχης αρένας πολλαπλών παικτών. Αυτό το Σαββατοκύριακο στα “Worlds”, κατά τη διάρκεια του ετήσιου τουρνουά του League, η Riot Games, μοιράστηκε μερικές από τις επόμενες μεγάλες προσθήκες που έρχονται στο παιχνίδι. Αυτό περιλαμβάνει τον νέο πρωταγωνιστή Hwei, τον Visionary, έναν νεαρό άνδρα από την Ionia που χρησιμοποιεί το μαγικό του πινέλο για να ζωγραφίσει μια θορυβώδη σειρά από ξόρκια, καθώς και μια σειρά από αλλαγές για την επερχόμενη σεζόν, συμπεριλαμβανομένων προσαρμογών στο Summoner’s Rift και του αλλαγές στο Baron.

Δείτε επίσης: 9 παιχνίδια που πρέπει να παίξετε στο Steam Deck OLED

Ο Hwei είναι ένας μοναδικός πρωταγωνιστής, καθώς δεν χρησιμοποιεί τον τυπικό συνδυασμό QWER και της παθητικής ικανότητας που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι άλλοι χαρακτήρες του League. Αντ’ αυτού, τα Q, W και E του ανοίγουν βιβλία ξόρκια, τα οποία καθένα περιλαμβάνει τρία ξόρκια. Οι ικανότητές του του επιτρέπουν να είναι «καλός σε όλα», ικανός να πάει στο mid lane ή να υπηρετεί ως support. Υπάρχουν πολλά να εξετάσουμε στο kit του Hwei, το οποίο περιλαμβάνει συνολικά 10 ξόρκια. Η Passive ικανότητα και η Ultimate του παραμένουν πάντα ίδια, και έχει την ικανότητα επαναφοράς που του επιτρέπει να αλλάζει βιβλία ξόρκιων.

Δείτε το Trailer του νέου Champion εδώ:

PassiveSignature of the Visionary

Οι επιθετικές ικανότητες του Hwei κατά των εχθρών του, τους επισημαίνονται για λίγα δευτερόλεπτα. Χτυπώντας τους επισημασμένους εχθρούς με μια άλλη επιθετική ικανότητα δημιουργεί μια έκρηξη κάτω από αυτούς, πυροδοτώντας την μετά από μικρή καθυστέρηση και προκαλώντας μαγική ζημιά σε όλους τους εχθρούς στην εμβέλεια.

QR/WR/ERWash Brush

Ο Hwei καθαρίζει τον πινέλο του και επιστρέφει στη βάση ικανοτήτων χωρίς να χρησιμοποιεί μάνα ή χρόνους αναμονής.

(Ultimate) RSpiraling Despair

Ο Hwei εκτοξεύει μια όραση Despair που κολλάει στους εχθρούς για λίγα δευτερόλεπτα. Η όραση διαστέλλεται και κατακλύζει όλους τους εχθρούς που ακουμπά, προκαλώντας μαγική ζημιά ανά δευτερόλεπτο. Οι εχθροί εντός της ζώνης πλήττονται από stacks (σωρούς) Despair στον χρόνο. Κάθε Despair stack επιβάλλει ένα στοίβαγμα προοδευτικής επιβράδυνσης σε ποσοστό. Κατά την ολοκλήρωση, η όραση σπάει, προκαλώντας μαγική ζημιά.

Τα Q του είναι βασισμένα στο θέμα του Disaster και του επιτρέπουν να προκαλέσει αρκετά μεγάλη ζημιά.

Q – Subject: Disaster

QQ – Devastating Fire

Ο Hwei ζωγραφίζει ένα φλεγόμενο σφαιρίδιο πυρός που πετάγεται προς την κατεύθυνση του στόχου. Εκρήγνυται στον πρώτο εχθρό που χτυπήσει ή στο μέγιστο εύρος, προκαλώντας μαγική ζημιά συν ζημιά σε ποσοστό της μέγιστης ζωής του εχθρού,σε όλους τους εχθρούς σε μια περιοχή.

QW – Severing Bolt

Ο Hwei ζωγραφίζει ένα βέλος μεγάλης εμβέλειας προς τον στόχο. Μετά από μια καθυστέρηση, το βέλος χτυπά, προκαλώντας μαγική ζημιά. Εχθροί που είναι ακινητοποιημένοι ή απομονωμένοι υποστέλλουν αυξημένη ζημιά βάσει της ελλείπουσας υγείας τους.

QE – Molten Fissure

Ο Hwei ζωγραφίζει ένα πεδίο εκρήξεων ηφαιστείου, δημιουργώντας λάβα στο μονοπάτι της. Κάθε έκρηξη προκαλεί μαγική ζημιά στους εχθρούς που χτυπούν. Οι εχθροί στην περιοχή της λάβας υποστέλλονται μαγική ζημιά ανά δευτερόλεπτο και επιβραδύνονται. Οι ικανότητες Serenity του Hwei, που συνδέονται με το W του, είναι οι πιο υποστηρικτικές. Χρησιμοποιώντας τις ικανότητες Serenity, μπορεί να ενισχύσει και να προστατεύσει τους συμμάχους του.

W – Subject: Serenity

WQ – Fleeting Current

Ο Hwei ζωγραφίζει ένα ρεύμα γρήγορων υδάτων σε μια γραμμή για λίγα δευτερόλεπτα, προσφέροντας ταχύτητα κίνησης σε εκείνον και τους συμμάχους του.

WW – Pool of Reflection

Ο Hwei δημιουργεί ένα προστατευτικό «λουτρό» στον προορισμό στον οποίο στρέφεται και διαρκεί για λίγα δευτερόλεπτα. Οι σύμμαχοι του μέσα στην περιοχή αποκτούν άμεσα ένα ασπίδα, η οποία αυξάνεται σε αξία κατά τη διάρκεια λίγων δευτερολέπτων μέσα στην περιοχή.

WE – Stirring Lights

Ο Hwei ζωγραφίζει τρία στριφογυριστά φώτα που περιστρέφονται γύρω του για αρκετά δευτερόλεπτα. Οι επόμενες 3 επιθέσεις ή ξόρκια του Hwei προκαλούν επιπλέον μαγική ζημιά και χορηγούν μάνα κατά την επίθεση. Τα Torment skins αντιπροσωπεύουν την πιο βασανιστική πλευρά του Hwei ως καλλιτέχνης – πράγμα που έχει νόημα, λαμβάνοντας υπόψη την πολύ κοντινή συνάντησή του με τον Jhin, τον πιο σκοτεινό και κομψό σειριακό δολοφόνο του Runeterra. Τα Torment skins προσφέρουν υψηλή χρησιμότητα, παρέχοντας όραση στους συμμάχους ή διαταράσσοντας τους εχθρούς.

E – Subject: Torment

EQ – Grim Visage

Ο Hwei εκτοξεύει έναν φρικτό πρόσωπο, προκαλώντας, μαγική ζημιά και flee στον πρώτο εχθρό που χτυπά για μια σύντομη διάρκεια.

EW – Gaze of the Abyss

Ο Hwei ζωγραφίζει ένα μάτι της αβύσσου στη θέση προορισμού που παρέχει όραση και κλειδώνει στον πλησιέστερο ορατό εχθρό. Μετά από σύντομη καθυστέρηση, το μάτι πυροβολεί τον κλειδωμένο εχθρό, ακινητοποιώντας τον πρώτο εχθρό που βρίσκεται στον δρόμο του για λίγα δευτερόλεπτα και προκαλώντας μαγική ζημιά.

EE – Crushing Maw

Ο Hwei ζωγραφίζει συντριπτικά σαγόνια που προκαλούν μαγική ζημιά στους εχθρούς που χτυπούν και τους τραβούν προς το κέντρο, επιβραδύνοντάς τους κατά ένα συγκεκριμένο ποσό που μειώνεται γρήγορα.

Δείτε επίσης: Pocket Classic Limited Edition – Νέο gaming χειριστήριο

Ο Hwei είναι ένας μάγος με ενδιαφέρον εμφάνιση, αλλά είμαι πολύ περίεργος να δω τις νέες αλλαγές που έκανε η Riot στον χάρτη του Summoner’s Rift. Πέρα ​​από την αφαίρεση των Mythic αντικειμένων και την προσθήκη νέου τοπίου, υπάρχουν πολλά νέα Void objectives. Ο Baron, που βρίσκεται στη χαράδρα του ποταμού, έχει λάβει οπτική ανακατασκευή. Πριν εμφανιστεί, το κανάλι του Baron θα καταλαμβάνεται τώρα από Voidgrubs και Voidmites. Οι κόκκινος brambleback και το μπλε golem θα γίνονται Void corrupted στα 20 λεπτά του παιχνιδιού. Ο Rift Herald είναι επίσης πίσω, και οι παίκτες μπορούν να τον χρησιμοποιήσουν σαν πόνυ και μετά να τον καταστρέψουν σε δομές για πρόκληση τεράστιων ζημιών.

Πηγή: polygon.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS