Αρχικήinet17χρονος ράπερ αυτοπυροβολήθηκε (κατά λάθος) σε live μετάδοση

17χρονος ράπερ αυτοπυροβολήθηκε (κατά λάθος) σε live μετάδοση

Οικογένεια, φίλοι και θαυμαστές είναι σοκαρισμένοι από τον τραγικό θάνατο ενός 17χρονου ράπερ στη Βιρτζίνια, ο οποίος έχασε τη ζωή του όταν αυτοπυροβολήθηκε, κατά λάθος, ενώ γύριζε ένα βίντεο για τα social media.

Ο έφηβος πέθανε σε τοπικό νοσοκομείο. Ενώ η αστυνομία δεν ανακοίνωσε την ταυτότητα του θύματος, καθώς συνέχιζε την έρευνα, η οικογένεια και οι φίλοι έχουν ταυτοποιήσει το θύμα ως τον ράπερ Rylo Huncho.

Το βίντεο που κυκλοφορεί στα social media δείχνει τον νεαρό να τραγουδά και να χορεύει κρατώντας ένα πιστόλι με πράσινο φως λέιζερ. Κάποια στιγμή, φαίνεται ότι ο Huncho απενεργοποιεί την ασφάλεια του όπλου και στοχεύει προς το κεφάλι του. Ακούγεται ένας πυροβολισμός, πέφτει και μαζί του πέφτει και η κάμερα.

Δείτε επίσης: Έφυγε από τη ζωή ο TikToker Tzane ενώ βρισκόταν στην Ιταλία

Rylo Huncho ράπερ αυτοπυροβολήθηκε έχασε ζωή

Rylo Huncho: Ποιος είναι ο 17χρονος ράπερ που αυτοπυροβολήθηκε;

Ένας ξάδερφος του Huncho επιβεβαίωσε ότι η αιτία θανάτου του νεαρού ήταν ένα τραύμα από πυροβόλο όπλο που προκάλεσε ο ίδιος στο κεφάλι του. Είπε, επίσης, ότι πρέπει να παρασχεθεί βοήθεια στη μητέρα του εφήβου, η οποία τον μεγάλωνε μόνη της.

Η αυτοκτονία/ατύχημα ήταν η αιτία του θανάτου του. Εξακολουθούμε να προσπαθούμε να καταλάβουμε γιατί. Ας κάνουμε οτιδήποτε μπορεί να τη βοηθήσει αυτή τη στιγμή. Ήταν πάντα αυτή και ο γιος της“.

Ο Huncho είχε 10 τραγούδια και 680 μηνιαίους ακροατές στο Spotify.  Μερικά από τα τραγούδια του περιλάμβαναν τα “Money Getta“, “Bag Talk” και “La la la“. Έκανε συχνές δημοσιεύσεις για τη μουσική του στα social media, συμπεριλαμβανομένων βίντεο από τα παρασκήνια της δημιουργίας των τραγουδιών του. Είχε πάνω από 28.700 ακόλουθους στο Instagram και 1.382 ακόλουθους στο TikTok.

Δείτε επίσης: One Chip (Paqui) Challenge: Έφηβος πέθανε μετά τη συμμετοχή του στο challenge

Το πιο πρόσφατο τραγούδι του κυκλοφόρησε στις 12 Μαΐου, λίγες μέρες πριν από τον θάνατό του.

Πόσοι έφηβοι πεθαίνουν κατά λάθος από πυροβολισμούς;

Σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες, οι τυχαίοι πυροβολισμοί ευθύνονται για σημαντικό αριθμό θανάτων μεταξύ των εφήβων στις Ηνωμένες Πολιτείες, εγείροντας ανησυχίες στους γονείς, τους νομοθέτες και τις κοινότητες.

Περίπου 76 έφηβοι πεθαίνουν από ακούσια τραύματα από πυροβολισμό κάθε χρόνο, σύμφωνα με το Νομικό Κέντρο GIFFORDS. Περίπου το 40% αυτών των περιστατικών προκαλούνται από το ίδιο το άτομο.

Η Διευθύντρια Ερευνών Kelly Drane είπε αυτά τα ατυχήματα μπορούν να προληφθούν και τόνισε τη σημασία της ασφαλούς κατοχής όπλων για να αποτραπεί η πρόσβαση των εφήβων.

Πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό οι γονείς να λαμβάνουν μέτρα για να διασφαλίσουν ότι τα όπλα τους δεν είναι προσβάσιμα στα παιδιά τους“, είπε η Drane. “Και αυτό σημαίνει ότι το όπλο είναι κρυμμένο και κλειδωμένο με τέτοιο τρόπο ώστε το παιδί να μην μπορεί να έχει πρόσβαση“.

Δείτε επίσης: 13χρονος πέθανε κατά τη διάρκεια του TikTok Benadryl challenge

Rylo Huncho: Ο 17χρονος ράπερ αυτοπυροβολήθηκε και έχασε τη ζωή του σε live μετάδοση

Είπε ότι η αποθήκευση των σφαιρών σε διαφορετικό μέρος από το όπλο μπορεί επίσης να βοηθήσει στη μείωση των ακούσιων πυροβολισμών.

Επιπλέον, υπάρχει έλλειψη εκπαίδευσης και ευαισθητοποίησης σχετικά με την ασφάλεια των όπλων μεταξύ των εφήβων. Πολλά νεαρά άτομα μπορεί να έχουν πρόσβαση σε πυροβόλα όπλα, αλλά δεν έχουν τη γνώση και την εκπαίδευση για το πώς να τα χειρίζονται με ασφάλεια. Αυτό εγκυμονεί σημαντικό κίνδυνο όχι μόνο για τους ίδιους αλλά και για τους γύρω τους.

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά κίνητρα που ελκύουν τους εφήβους να ενδιαφερθούν για τη χρήση όπλων. Μερικοί έφηβοι έλκονται από τα όπλα για κοινωνικούς λόγους. “Το να έχουν ένα όπλο επιτρέπει στους έφηβους να κάνουν επίδειξη στους φίλους τους σε ορισμένες περιπτώσεις“, είπε η Drane. “Να εμπλακούν σε αυτές τις συμπεριφορές που μπορεί να τους κάνουν να φαίνονται, στην ομάδα των συνομηλίκων τους, cool ή πιο ώριμοι από ό,τι είναι“.

Συμπερασματικά, οι τυχαίοι πυροβολισμοί είναι ένα σημαντικό ζήτημα που συνεχίζει να στοιχίζει τη ζωή σε νεαρά άτομα στην κοινωνία μας. Είναι ζωτικής σημασίας για τους γονείς, τους νομοθέτες και τις κοινότητες να ενωθούν και να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για την πρόληψη τέτοιων τραγωδιών. Μέσω της εκπαίδευσης και της υπεύθυνης κατοχής όπλων, μπορούμε να εργαστούμε για να κάνουμε τα σπίτια και τις κοινότητές μας ασφαλέστερα για τους εφήβους.

Πηγή: www.newsweek.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS