ΑρχικήUpdatesApple Vision Pro: Νέα Εκτίμηση Ημερομηνίας Κυκλοφορίας

Apple Vision Pro: Νέα Εκτίμηση Ημερομηνίας Κυκλοφορίας

Στο πιο πρόσφατο ενημερωτικό δελτίο Power On του Mark Gurman για το Bloomberg, αναφέρεται ότι η Apple είχε προγραμματίσει αρχικά την κυκλοφορία του Apple Vision Pro headset τον Ιανουάριο του 2024. Ωστόσο, η εταιρεία εξακολουθεί να ετοιμάζει τα σχέδια διανομής για το προϊόν και να πραγματοποιεί τελικές δοκιμές της συσκευής.

Δείτε επίσης: Apple Vision Pro: Ρυθμός ανανέωσης 100Hz για καλύτερο φωτισμό

Από τη μεριά της, η Apple έχει δηλώσει επίσημα ότι το Vision Pro θα κυκλοφορήσει στις αρχές του επόμενου έτους στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Gurman τώρα υπολογίζει ότι η συσκευή θα κυκλοφορήσει «κάπου γύρω στον Μάρτιο». Το Apple Vision Pro θα κυκλοφορήσει πρώτα στις Ηνωμένες Πολιτείες, με διαθεσιμότητα σε περισσότερες διεθνείς χώρες αργότερα το 2024. Αναμένεται ότι η συσκευή θα πωλείται μόνο με ραντεβού στα καταστήματα λιανικής της Apple ή μέσω του διαδικτύου μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της Apple.

Δεν θα είναι διαθέσιμο σε λιανοπωλητές τρίτων, καθώς η Apple επιθυμεί να επιμεληθεί προσεκτικά την εμπειρία κυκλοφορίας για την ολοκαίνουργια φορητή πλατφόρμα της. Τα καταστήματα θα χρειαστεί επίσης να διατηρούν αποθέματα εκατοντάδων διαφορετικών αριθμών καταλόγου, όπως διάφορα μεγέθη των κομματιών για το κεφάλι και φακοί συνταγογραφούμενων γυαλιών.

Δείτε ακόμα: Apple: Μεγάλη αλλαγή στο iMessage το επόμενο έτος

Όσον αφορά το χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας, φαίνεται πράγματι ότι οι ομάδες λογισμικού είχαν σκοπό να είναι έτοιμες για μια πρεμιέρα τον Ιανουάριο, όπως υποδηλώνει ο Gurman. Η τελευταία beta έκδοση του visionOS περιλαμβάνει βίντεο και υλικό εισαγωγής προϊόντος. Τέτοιου είδους περιεχόμενα συνήθως προετοιμάζονται κοντά στο τέλος του κύκλου ανάπτυξης λογισμικού. Η τρέχουσα beta έκδοση του iOS 17.2 περιλαμβάνει επίσης χαρακτηριστικά συντροφιάς για το Vision Pro, όπως το AirPlay Receiver και η δυνατότητα λήψης χωρικών βίντεο στα μοντέλα iPhone 15 Pro.

Με μια κυκλοφορία τον Μάρτιο, ακριβώς όπως και με την εισαγωγή του Apple Watch, αναμένεται η Apple να διοργανώσει άλλη μια εκδήλωση μέσα στην άνοιξη πριν από την κυκλοφορία του προιόντος.

Δείτε επίσης: Apple Watch: Βοήθησε καρδιοπαθή να γίνει μαραθωνοδρόμος

Αυτό θα προσφέρει στην Apple μια ακόμη ευκαιρία να παρουσιάσει το Ηeadset Apple Vision Pro, των $3499 δολαρίων, στους πελάτες και να επιδείξει ορισμένες εφαρμογές και χαρακτηριστικά που δεν ήταν ακόμη έτοιμα για παρουσίαση κατά τη διάρκεια της επίδειξης στο WWDC τον Ιούνιο.

Πηγή: 9to5mac.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS