ΑρχικήUpdatesΚρίσιμη Κατάσταση για το Destiny 2

Κρίσιμη Κατάσταση για το Destiny 2

Αυτά που πρέπει να γνωρίζετε:

  • Το Destiny 2, το δημοφιλές επιστημονικής φαντασίας looter shooter της Bungie, σημειώνει το χαμηλότερο επίπεδο παικτών που είχε ποτέ στο Steam από τότε που έφτασε στην πλατφόρμα το 2019.
  • Συγκεκριμένα, τις τελευταίες 30 ημέρες, έχει καταγράψει μόλις 34,829 συνδεδεμένους παίκτες κατά μέσο όρο, με τον μέγιστο αριθμό παικτών κατά τη διάρκεια αυτού του χρονικού διαστήματος να είναι 59,076.
  • Η πτώση αυτή οφείλεται πιθανώς σε διάφορους παράγοντες, συμπεριλαμβανομένης της κακής υποδοχής του DLC Lightfall, των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το παιχνίδι στον πυρήνα του, και του γεγονότος ότι το 2023 έχει φιλοξενήσει πολλά υψηλόβαθμα, δημοφιλή και πολυαναμενόμενα παιχνίδια.

Δείτε επίσης: Pocket Classic Limited Edition – Νέο gaming χειριστήριο

Μεταξύ της εξαιρετικά απογοητευτικής υποδοχής του πιο πρόσφατου DLC (επέκταση) Lightfall, τα δεδομένα του Steam Charts για το Destiny 2 να δείχνουν ότι ο μέσος αριθμός παικτών είναι ο χαμηλότερος που έχει καταγραφεί ποτέ και των πρόσφατων ειδήσεων ότι η εταιρεία ανάπτυξης Bungie απέλυσε το 8% του προσωπικού της μετά από αναφορές ότι τα έσοδα της έχουν μείνει 45% κάτω από τις προσδοκίες. Ήταν ένα ιδιαίτερα ταραχώδες έτος για το διαστημικό looter shooter Destiny 2.

destiny 2

Ενώ πολλοί το απολαμβάνουν στις κονσόλες, οι χρήστες του Steam αντιπροσωπεύουν ένα σημαντικό ποσοστό των οπαδών του, προτείνοντας ότι υπήρξε σημαντική απώλεια ενδιαφέροντος από τους παίκτες.

Υπάρχουν αρκετά ζητήματα με το Destiny 2 Year 6 προς εξέταση

Η επέκταση Destiny 2: Lightfall κριτικάριστηκε έντονα για την άθλια σεναριακή της πλοκή, το νέο χώρο περιπολίας Neomuna και το raid Root of Nightmares.

Οι κυκλοφορίες Season of Defiance και Season of the Deep που ακολούθησαν ήταν εντάξει σύμφωνα με τις κριτικές, αλλά φάνηκαν ότι απέτυχαν να κινητοποιήσουν τους οπαδούς με βιώσιμο τρόπο.

Στη συνέχεια υπάρχει η αυξανόμενη δυσαρέσκεια σε επίπεδο κοινότητας με πολλές γενικές πτυχές του παιχνιδιού, συμπεριλαμβανομένης της εμπειρίας του νέου παίκτη, της τεχνικής σταθερότητας, της επιθετικής εμπορευματοποίησης και των άφθονων day one game mechanics που δεν έχουν ενημερωθεί ποτέ.

Υπάρχει επίσης όλος ο έντονος ανταγωνισμός του 2023 που πρέπει να ληφθεί υπόψη, και αυτό σίγουρα δεν βοήθησε το στάσιμο live service shooter Destiny 2.

Φέτος ήταν γεμάτος με σημαντικές κυκλοφορίες όπως το Baldur’s Gate 3, το Diablo 4 και το Mortal Kombat 1, καθώς και άλλες μεγάλες επιτυχίες όπως το Starfield, το και το 4 Remake.

Δείτε ακόμα: 9 παιχνίδια που πρέπει να παίξετε στο Steam Deck OLED

Tο Destiny 2 παλεύει να κρατήσει τους οπαδούς του

Και εφόσον δεν έχει ούτε καλή προεισαγωγή, είναι πιθανό ότι πολλοί από τους νέους παίκτες του να μην μείνουν, επίσης.

Η επερχόμενη σεζόν Season of the Wish φαίνεται ενδιαφέρουσα, αλλά δεν πιστεύεται ότι μόνη της θα είναι αρκετή για να βοηθήσει το Destiny 2 να ανακάμψει.

Αυτό που χρειάζεται είναι μια εξαιρετική νέα επέκταση που θα δώσει, στο Light and Darkness Saga, το ικανοποιητικό τέλος που αξίζει, συνοδευόμενο από σημαντικές αλλαγές στον πυρήνα του.

Ενδεχομένως, το The Final Shape, να αναβληθεί από τον Φεβρουάριο, στον Ιούνιο του 2024.

Δείτε επίσης: Assassin’s Creed Red: Η Ιστορία του Yasuke, ενός πραγματικού Samurai

Αν συμβεί αυτή η καθυστέρηση, θα περάσει αρκετός καιρός πριν έρθει το επόμενο DLC και τα πράγματα πιθανόν να πάνε ακόμη χειρότερα προτού βελτιωθούν, καθώς μια επιμηκυμένη σεζόν που προσκολλάται σε ένα κοινό τυπικό και φθαρμένο σχέδιο δεν θα καταφέρει ακριβώς να τραβήξει τα βλέμματα. Μόνο ο χρόνος θα δείξει.

Πηγή: windowscentral.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS