ΑρχικήgamingΗ Bungie ανακοινώνει την κατάργηση του Legendary Shard στο Destiny 2

Η Bungie ανακοινώνει την κατάργηση του Legendary Shard στο Destiny 2

 Destiny 2

Τα Legendary Shards είναι ένα από τα πολλά νομίσματα στο Destiny 2 που αποτελούσαν σημαντικό μέρος της οικονομίας του παιχνιδιού, μαζί με το Glimmer. Μετά από χρόνια άπειρων εκμεταλλεύσεων και φάρμες shards, η Bungie ανακοίνωσε επιτέλους μια σημαντική ενημέρωση για αυτό το νόμισμα.

Δείτε επίσης: Destiny 2: Νέες αναβαθμίσεις στις εχθρικές ασπίδες

Νωρίτερα σήμερα, στο εβδομαδιαίο άρθρο της Bungie This Week in Destiny, ο προγραμματιστής αποκάλυψε τα σχέδιά του να καταργήσει σταδιακά το μακροχρόνιο νόμισμα του παιχνιδιού, γνωστό ως Legendary Shards. Η κίνηση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων προσπαθειών του προγραμματιστή για τον εξορθολογισμό και την απλοποίηση της οικονομίας του παιχνιδιού.

Η ομάδα οικονομίας του Destiny 2, στην ανακοίνωσή της, αναγνώρισε αυτές τις διαφορές και τόνισε τις προκλήσεις για την εύρεση μιας ισορροπίας που να ικανοποιεί τόσο τους casual όσο και τους αφοσιωμένους παίκτες.

“Όσο κι αν ξέρουμε πόσο άσχημα αισθάνεστε να σας σβήνουν τα νομίσματα που έχετε συγκεντρώσει για μεγάλο χρονικό διάστημα, να ξέρετε ότι δεν παίρνουμε την απόφαση να τα αφαιρέσουμε ελαφρά τη καρδία”, δήλωσε η Bungie. “Πιστεύουμε πραγματικά ότι η αφαίρεσή τους είναι προς το συμφέρον τόσο του παιχνιδιού όσο και των παικτών”.

Τα Legendary Shards θα καταργηθούν σταδιακά ξεκινώντας από το Destiny 2 Season 23

Μαζί με την ανακοίνωση, η Bungie έδωσε επίσης πλήρεις λεπτομέρειες για το πότε αυτό το νόμισμα θα αφαιρεθεί πλήρως από το παιχνίδι. Ξεκινώντας από την Season 23, η Bungie θα αφαιρέσει το κόστος των Legendary Shards από το περίπτερο Monument to Lost Lights στον Πύργο, ενώ τα Glimmer, Exotic Cipher και Spoils of Conquest θα παραμείνουν ανέγγιχτα.

Ακολουθεί μια σύντομη περιγραφή του πώς θα λειτουργούν τα πράγματα μετά την αφαίρεση των Legendary Shards στο Destiny 2.

  • Το Monument to Lost Lights δεν θα απαιτεί πλέον Legendary Shards για αγορές.
    • Το κόστος των Glimmer, Exotic Cipher και Spoils of Conquest παραμένει αμετάβλητο.
  • Η εστίαση του εξοπλισμού τελετουργίας δεν θα κοστίζει πλέον Legendary Shards.
  • Η κυκλοφορία του Final Shape θα αφαιρέσει όλες τις “εναπομείνασες πηγές και κόστη Legendary Shards από το παιχνίδι”, καθώς και από τη μπάρα νομισμάτων στο Inventory του παίκτη.
Legendary Shards Destiny 2

Πρόταση: Destiny 2: Αύξηση των τιμών στα Season Passes

Επιπλέον, η Bungie μοιράστηκε κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με το πώς θα μοιάζουν οι ανταμοιβές και τα νέα κόστη όταν αποσυναρμολογείτε ένα αντικείμενο στο παιχνίδι μετά από αυτή την ενημέρωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτές οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν όταν η ενημέρωση ενεργοποιηθεί στο Destiny 2. Επιπλέον, η Bungie επιβεβαίωσε ότι η απόκτηση Ships και Sparrows από τη συλλογή σας θα είναι εντελώς δωρεάν, αλλά η διάλυσή τους δεν θα ανταμείβει πλέον υλικά.

Αυτά είναι σχεδόν όλα όσα αποκαλύφθηκαν σχετικά με τις επερχόμενες αλλαγές στα Legendary Shards που έρχονται στο Destiny 2.

Διαβάστε επίσης:Destiny 2: Ένας παίκτης κατάφερε μόνος να κερδίσει το final boss

πηγή πληροφοριών:thegamespot.com

SecNews
SecNewshttps://secnewsgr.kinsta.cloud
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS