ΑρχικήgamingMario Kart 8 Deluxe Booster Course Pass Wave 6

Mario Kart 8 Deluxe Booster Course Pass Wave 6

Mario Kart 8 Deluxe

Το Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Pass Wave 6, το οποίο θα αποτελέσει το “τελευταίο κύμα DLC” για το αγαπημένο παιχνίδι αγώνων, θα κυκλοφορήσει αυτές τις γιορτές και θα προσθέσει τους Diddy Kong, Funky Kong, Pauline, Peachette και Daisy Circuit από το Mario Kart Wii.

Δείτε επίσης: Mario Kart 8 Deluxe: Booster Course Wave 5 πίστες και χαρακτήρες αποκαλύφθηκαν

Αν και δεν μάθαμε μια ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας, η Nintendo μοιράστηκε μια εκτεταμένη ματιά σε όλο το περιεχόμενο που θα αποτελεί μέρος αυτού του τελικού κύματος. Α, και είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ο Diddy Kong είναι από το Mario Kart: Double Dash!!!, ο Funky Kong είναι από το Mario Kart Wii και οι Pauline και Peachette είναι από το Mario Kart Tour.

Κάθε κύμα του Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Pass περιλαμβάνει οκτώ πίστες, οπότε ξέρουμε ότι και άλλες θα προστεθούν στο Daisy Circuit από το Mario Kart Wii. Σίγουρα θα μάθουμε περισσότερα όσο πλησιάζουμε στην περίοδο των διακοπών.

Αυτό το νέο περιεχόμενο είναι διαθέσιμο σε όλους τους παίκτες που έχουν αγοράσει το Booster Course Pass αξίας 24,99 δολαρίων, εκτός από εκείνους που είναι εγγεγραμμένοι στη συνδρομή Nintendo Switch Online + Expansion Pack.

Πρόταση: Η Nintendo καταργεί το Mario Kart Tour τον επόμενο μήνα

Το Wave 5 πρόσθεσε τους Petey Piranha, Wiggler και Kamek μαζί με πίστες όπως το Sunset Wilds του Mario Kart Super Circuit, το Athens Dash του Mario Kart Tour και το Moonview Highway του Mario Kart Wii.

Από τη στιγμή της δημοσίευσης, το Mario Kart 8 Deluxe παραμένει το παιχνίδι με τις περισσότερες πωλήσεις στο Nintendo Switch με πάνω από 55 εκατομμύρια αντίτυπα που έχουν πωληθεί.

Αυτό το τοποθετεί μπροστά από το Animal Crossing: (42,79 εκατ.), Super Smash Bros. Ultimate (31,77 εκατ.), The Legend of Zelda: Breath of the Wild (30,65 εκατ.) και Super Mario Odyssey (26,44 εκατ.).

Διαβάστε επίσης: Η Nintendo αντιμετωπίζει αγωγή για τα loot boxes του Mario Kart Tour

πηγή πληροφοριών: ign.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS