ΑρχικήgamingBaldur's Gate 3: Διάσωση Minthara και Tieflings

Baldur’s Gate 3: Διάσωση Minthara και Tieflings

Το Baldur’s Gate 3 παρουσιάζει στους παίκτες ένα δίλημμα, που τους οδηγεί σε ένα μονοπάτι καλού ή κακού, ανάλογα με τις επιλογές τους.

Baldur's Gate 3

Μπορούν είτε να ενωθούν με τον Χάλσιν και να καταρρίψουν το Στρατόπεδο των Γκόμπλιν, σώζοντας όλους τους εγκλωβισμένους Tieflings από την εξορία και τον επικείμενο θάνατο, είτε μπορούν να προχωρήσουν στη σφαγή μόνοι τους, συμμαχώντας με τη Minthara για να επιτεθούν στο Άλσος με τον στρατό των Γκόμπλιν.

Δείτε ακόμη: Baldur’s Gate 3: Τα Best Feats των Fighters

Είναι ένας από εκείνους τους σπάνιους παίκτες του Baldur’s Gate 3 που δεν ικανοποιούνται με το αποτέλεσμα. Ο χρήστης ZookeepergameDeep360 μοιράστηκε στο subreddit του παιχνιδιού μια εμπλουτισμένη ιστορία, στην οποία κατάφερε να προσλάβει τη Minthara στην ομάδα του με έναν εντυπωσιακά περίπλοκο τρόπο, εξασφαλίζοντας έτσι την επιβίωση των Tieflings, χωρίς τη χρήση κανενός mod.

Καταρχήν, πρέπει να σημειωθεί ότι αυτή η μέθοδος απαιτεί πολλές δοκιμές και αναπροσαρμογές, που σημαίνει ότι θα πρέπει να αποθηκεύετε το παιχνίδι σας τακτικά αν δεν θέλετε να χάσετε όλη την πρόοδό σας. Για να ξεκινήσετε, πρέπει να επιτεθείτε και να αντιμετωπίσετε την Minthara, να επιλύσετε την Κρίση των Goblin και στη συνέχεια να ξεκουραστείτε. Αυτό θα οδηγήσει την Minthara σε απόγνωση καθώς θα συνειδητοποιήσει ότι απέτυχε στην αποστολή της.

Στη συνέχεια, κατευθυνθείτε προς τους Πύργους της Ανατολής της Σελήνης και ανοίξτε τον τηλεμεταφορέα για να φέρετε τη Minthara μαζί σας. Δεδομένου ότι μόνο οι σύντροφοί σας μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους τηλεμεταφορείς, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Polymorph για να μεταμορφώσετε τη Minthara σε ένα πρόβατο και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε έναν διαφορετικό χαρακτήρα που θα εφαρμόσει το Dominate Beast για να την καταστήσει σύντροφό σας. Στη συνέχεια, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το Improvised Weapon για να μεταφέρετε το πρόβατο στο δωμάτιο της Ketheric, όπου θα ακολουθήσουν τα κανονικά γεγονότα που θα οδηγήσουν στη στρατολόγησή της.

Ωστόσο, η Minthara εξακολουθεί να είναι φυλακισμένη, επομένως θα πρέπει να χωρίσετε την ομάδα σας στα δυο. Αφήστε τη μισή ομάδα να περιμένει στο δωμάτιο φυλακής, όπου έχει φυλακιστεί μετά τη συνάντησή της με την Ketheric. Στη συνέχεια, πρέπει να σπρώξετε τη Minthara, που τώρα είναι πιθανώς στη μορφή της Drow, για να ξεκινήσει έναν αγώνα για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα διαφύγει. Απελευθερώστε την και στη συνέχεια συνομιλήστε με τους ερωτώντες σας και σταματήστε την ανάκριση της Minthara, προστατεύοντας την και στη συνέχεια στρατολογώντας την κανονικά.

Δείτε ακόμη: Baldur’s Gate 3: Το Hotfix #5 είναι εδώ με πολλές διορθώσεις

Baldur's Gate 3

Αν μπορέσετε να τα καταφέρετε όλα αυτά, τότε μπορείτε να αποκτήσετε τη Minthara χωρίς το βάρος της ενοχής. Απλά να γνωρίζετε ότι αυτό ήταν ένα λάθος, καθώς ο Larian δεν είχε σκοπό να έχετε τους Halsin και Minthara στην ίδια ομάδα και ότι μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα στο μέλλον. Ωστόσο, αξίζει τον κόπο να το προσπαθήσετε για τη Minthara;

Πηγή: thegamer.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS