ΑρχικήgamingBaldur's Gate 3: Επίλογος, Πανοπλία και Βελτιώσεις στο Patch 5!

Baldur’s Gate 3: Επίλογος, Πανοπλία και Βελτιώσεις στο Patch 5!

Τα Χριστουγεννιάτικα θαύματα έχουν φτάσει νωρίς φέτος με το Patch 5 του Baldur’s Gate 3, και φέρνουν μαζί τους σπάνια και όμορφα δώρα.

Τα Χριστουγεννιάτικα θαύματα έχουν φτάσει νωρίς φέτος με το Patch 5 του Baldur's Gate 3, και φέρνουν μαζί τους σπάνια και όμορφα δώρα.

Αυτό το μεγάλο update προσφέρει ανανεωμένες προκλήσεις, διορθώνει ένα περίφημο πρόβλημα καθυστέρησης, και επιτρέπει τη χρήση πανοπλιών που ανταγωνίζονται την Wavemother’s Robe. Όμως, η πραγματική λάμψη του Patch 5 βρίσκεται στο μεγάλο πάρτι που προσφέρει στους περιπλανώμενους του Faerûn με όλους τους φίλους τους.

Η σημαντική αναβάθμιση ποιότητας ζωής προέρχεται από τη βελτιωμένη πρόσβαση στο απόθεμα. Τώρα, στην κατασκήνωση, μπορείτε να διαχειρίζεστε το απόθεμα συντρόφων χωρίς να τους προσλάβετε πρώτα, κάτι που απλοποιεί τη διαχείριση του κόμματός σας.

Οι προγραμματιστές της Larian Studios ακούνε προσεκτικά τις ανταποκρίσεις των παικτών και ενσωματώνουν αλλαγές που ζητήθηκαν. Το Patch 5 αποτελεί απόδειξη αυτής της δέσμευσης, προσφέροντας όχι μόνο προηγούμενα ζητούμενες αλλαγές, αλλά και μια σειρά από μικρότερες ενημερώσεις που βελτιώνουν την απόδοση και αντιμετωπίζουν σημεία τριβής του παιχνιδιού.

Δείτε επίσης: Νίκη στο Wordle: Η Σημερινή Λύση και Συμβουλές για Επιτυχία!

Είναι εμφανές ότι οι προγραμματιστές έχουν αφιερώσει πολύ χρόνο και προσοχή για να κάνουν το Baldur’s Gate 3 ακόμα καλύτερο, και αυτό αντικατοπτρίζεται στη χαρά και την ικανοποίηση της κοινότητας παικτών.

Από αφηγηματική άποψη, το Patch 5 προσφέρει έναν επίλογο όπου εσύ και η ομάδα σου μπορείτε να συναντηθείτε έξι μήνες αργότερα για να ανακεφαλαιώσετε το ταξίδι σας. Σύμφωνα με τη Larian, αυτός ο επίλογος εξαρτάται από τις αποφάσεις που πήρατε κατά τη διάρκεια της περιπέτειάς σας, δίνοντάς σας την ευκαιρία να ανακεφαλαιώσετε το ταξίδι πριν αποχωρήσετε.

Η περιγραφή αυτή φαίνεται να έχει ορισμένες ομοιότητες με το Citadel DLC του Mass Effect 3, όπου ο Commander Shepard είχε τη δυνατότητα να μοιραστεί στιγμές με τους συμπαίκτες του πριν από την τελική μάχη. Η συνάντηση των χαρακτήρων με κομψά ρούχα στην κατασκήνωση υπόσχεται να προσθέσει μια ενδιαφέρουσα νότα.

Όσον αφορά τα ρούχα του πάρτι, το περιγραφικό ύφος για το ρούχο του Orin υπόσχεται να είναι ενδιαφέρον και αηδιαστικό. Αυτή η λεπτομέρεια προσθέτει μια διασκεδαστική πινελιά στο περιβάλλον του παιχνιδιού.

Δείτε ακόμα: Threads: Αναμένεται επιτέλους στην Ευρώπη τον Δεκέμβριο

Για τις νέες λειτουργίες δυσκολίας, η Custom Mode προσφέρει επιλογές για περισσότερο παραδοσιακό παιχνίδι Dungeons & Dragons, ενώ το Honour Mode κάνει την λειτουργία Tactician να φαίνεται ευκολότερη. Οι προσθήκες αυτές προσφέρουν επιπλέον προκλήσεις για τους παίκτες που αναζητούν μια πιο απαιτητική εμπειρία στο Baldur’s Gate 3.

Όταν αναπόφευκτα πεθάνετε στη λειτουργία Honour, θα παρουσιαστούν στατιστικά από το ταξίδι σας, συμπεριλαμβανομένου του χρόνου και της απόστασης που επιζήσατε,” εξήγησε η Larian στη σελίδα της στην κοινότητα του Steam. “Αν το επιθυμείτε, μπορείτε να συνεχίσετε το ταξίδι σας, απενεργοποιώντας έτσι τη λειτουργία Τιμής. Ωστόσο, οι παίκτες που καταφέρνουν να ολοκληρώσουν το παιχνίδι με ενεργοποιημένη τη λειτουργία Honour χωρίς να πεθάνουν θα βραβευτούν με το επιθυμητό Χρυσό D20.”

Δείτε επίσης: Apple: iOS 17.2 Beta 4 και Vision Pro Καθυστερούν

Είναι αναμενόμενο ότι, όπως και σε άλλα παιχνίδια, οι παίκτες που έχουν επιτύχει κάτι τέτοιο θα λάβουν επιπλέον ανταμοιβές πέραν του χρυσού ζαριού, παρόμοιες με το πώς οι παίκτες στο Diablo IV τιμούνται με άγαλμα για τη νίκη τους στη λειτουργία hardcore.

Για τις νέες λειτουργίες δυσκολίας, η Custom Mode προσφέρει επιλογές για περισσότερο παραδοσιακό παιχνίδι Dungeons & Dragons, ενώ η Honour Mode κάνει την λειτουργία Tactician να φαίνεται ευκολότερη. Οι προσθήκες αυτές προσφέρουν επιπλέον προκλήσεις για τους παίκτες που αναζητούν μια πιο απαιτητική εμπειρία στο Baldur’s Gate 3.

Προτού υιοθετήσετε το Patch 5, είναι σημαντικό να διαθέσετε αρκετό χώρο αποθήκευσης στον υπολογιστή σας, καθώς η ενημέρωση απαιτεί 30 GB και 130 GB διαθέσιμου χώρου για την εγκατάστασή της. Επιπλέον, για τους χρήστες του Steam Deck, αυτό αποτελεί προσφορά αποχαιρετισμού. Επίσης, για όσους περιμένουν το Patch 5 στο Xbox, η Larian ανακοίνωσε ότι θα αποσταλεί σε δίσκο όταν το παιχνίδι κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα.

Πηγή πληροφοριών: https://www.theverge.com

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS