ΑρχικήinetGoogle Pixel 8 / Pixel 8 Pro: Μπορεί να υποστηρίζουν ενημερώσεις...

Google Pixel 8 / Pixel 8 Pro: Μπορεί να υποστηρίζουν ενημερώσεις λογισμικού έως 7 χρόνια

Τα επερχόμενα τηλέφωνα Pixel 8 και Pixel 8 Pro της Google, που θα κυκλοφορήσουν στις 4 Οκτωβρίου, θα μπορούσαν να υποστηρίζουν ενημερώσεις λογισμικού για επτά χρόνια, σύμφωνα με μια λίστα προδιαγραφών που δημοσιεύτηκε από την 91Mobiles. Η Kamila Wojciechowska, η αρχική πηγή της διαρροής, δημοσίευσε επίσης τις τιμές των τηλεφώνων στις ΗΠΑ. Το Pixel 8 Pro φέρεται να ξεκινά από 899 $, ενώ το Pixel 8 θα μπορούσε να ξεκινά από $699.

Google Pixel 8 Pro

Η Wojciechowska σημειώνει ότι δεν είναι σαφές εάν η Google θα προσφέρει επτά χρόνια major Android OS updates για τα τηλέφωνα ή αν θα είναι ενημερώσεις ασφαλείας. Αλλά σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για μια σημαντική βελτίωση σε σχέση με τα Pixel 7 και 7 Pro του περασμένου έτους, για τα οποία η Google προσφέρει πέντε χρόνια ενημερώσεων ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων μεγάλων ενημερώσεων Android τριών ετών.

Επτά χρόνια είναι καλύτερα από τα πέντε χρόνια που υπόσχεται τόσο η Samsung για τα τελευταία της τηλέφωνα Galaxy S23 όσο και η OnePlus για το φετινό OnePlus 11.

Δείτε επίσης: Pixel Fold: Το κόστος επισκευής δείχνει την υψηλή τιμή της καινοτομίας

Άλλα χαρακτηριστικά των Google Pixel 8 και Pixel 8 Pro

Πέρα από τις εκτεταμένες ενημερώσεις, έχουν διαρρεύσει και άλλα χαρακτηριστικά των επερχόμενων τηλεφώνων. Και τα δύο τροφοδοτούνται από έναν νέο επεξεργαστή Tensor G3 σε συνδυασμό με 8 GB RAM στο Pixel 8 και 12 GB στο 8 Pro. Όσον αφορά στον αποθηκευτικό χώρο, το 8 φέρεται να διαθέτει επιλογή μεταξύ 128 GB ή 256 GB, ενώ το 8 Pro θα μπορούσε να έρθει με έως και 512 GB ή ακόμα και 1 TB στις ΗΠΑ.

Δείτε επίσης: Η Google κυκλοφορεί το Android 14 QPR1 Beta 1 για Pixel

Ακόμα, λέγεται ότι το Pixel 8 έχει μπαταρία 4575 mAh, ενώ το 8 Pro έχει μπαταρία 5050 mAh. Φημολογείται ότι και τα δύο διαθέτουν υποστήριξη για ασύρματη φόρτιση Qi.

Pixel 8 ενημερώσεις
Google: Νέες απολύσεις θα επηρεάσουν εκατοντάδες υπαλλήλους

Επιπλέον, τα φετινά τηλέφωνα της Google έρχονται με βελτιωμένο σύστημα κάμερας. Λέγεται ότι το Pixel 8 διαθέτει στο πίσω μέρος μια κύρια 50 megapixel και μια ultrawide 12 megapixel, ενώ το 8 Pro θα μπορούσε να έχει τρεις κάμερες: μια κύρια 50 megapixel, μια ultrawide 48 megapixel και έναν τηλεφακό 48 megapixel με ζουμ έως και 30x.

Δείτε επίσης: Περισσότερες πληροφορίες για το τσιπ Tensor G4 του Pixel 9 διαρρέουν

Η Google έχει μια μακρά ιστορία δημιουργίας υψηλής ποιότητας smartphones με τη σειρά Pixel της. Η κεντρική ιδέα πίσω από αυτά τα τηλέφωνα είναι να ενσωματώνουν τα καλύτερα στοιχεία του Android σε ένα κομψό και λειτουργικό πακέτο. Τα επερχόμενα μοντέλα, το Pixel 8 και το Pixel 8 Pro, συνεχίζουν αυτήν την παράδοση, παρέχοντας απίστευτες επιδόσεις, αποθηκευτικό χώρο και αναβαθμίσεις λογισμικού.

Πηγή: www.theverge.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS