ΑρχικήgamingArmored Core 6: Οι παίκτες φτιάχνουν εκπληκτικά custom mechs

Armored Core 6: Οι παίκτες φτιάχνουν εκπληκτικά custom mechs

Armored Core 6

Το Armored Core VI: Fires of Rubicon έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγες μόνο ημέρες, αλλά μια ατρόμητη ομάδα πιλότων του AC με αισθητική σκέψη έχει αξιοποιήσει τα εκτεταμένα προγράμματα επεξεργασίας χρωμάτων και αυτοκόλλητων του παιχνιδιού για να φτιάξει καλοντυμένα mechs. Σχεδόν κάθε άλλο mech που μπορείτε να φανταστείτε ανακατασκευάζεται στο Armored Core VI, με αριστοτεχνικά αναδημιουργημένες εκδόσεις του XVX-016 Gundam Aerial, του Evangelion Unit-01, του GaiGar, του Megas, του Gipsy Danger και πολλών άλλων να κατακλύζουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε επίσης: Armored Core VI: Γίνεται το δεύτερο μεγαλύτερο PC launch της FromSoftware

Νέοι και βετεράνοι fans του Armored Core έχουν επιδείξει απίστευτη δημιουργικότητα, ξεπερνώντας τις αναπαραστάσεις και φτιάχνοντας πρωτότυπα έργα, με mecha εμπνευσμένα από τον Ken και την Barbie, πολλαπλά AC εμπνευσμένα από τον Kirby, και το tank-thread dual-gatling gun mech του Ronald McDonald. Ένα ακόμα είναι ένα AC που έχει ως πρότυπο ένα καφέ Toyota Camry του 2007.

Ακολουθεί μια επισκόπηση μερικών από τα καλύτερα AC που δημιουργήθηκαν από χρήστες και προέρχονται από την κοινότητα του Armored Core VI, μέχρι στιγμής.

CLASSIC MECHA

Το Evangelion Unit-01 είναι ένας δημοφιλής χρωματικός συνδυασμός, ειδικά όταν εφαρμόζεται στα ελαφριά πλαίσια AC που είναι διαθέσιμα στο Fires of Rubicon.

Τα εμπνευσμένα από το Gundam σχέδια είναι δημοφιλή, όπως είναι αναμενόμενο, αλλά η xIsparda πέτυχε τα χρώματα και τις λεπτομέρειες με την κατασκευή της.

Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να πάρει λίγη αγάπη στο AC6 ο μωβ Deception με τη cool φωνή.

Το ποδήλατο του Kaneda από το Akira είναι εμβληματικό, και σχετικά απλό να το αναδημιουργήσεις όταν βάλεις ένα μάτσο λογότυπα της εποχής του ’80 και αυτοκόλλητα που ανταποκρίνονται στα anime.

Man I love the emblem creator.
by u/Criminon in armoredcore

Πρόταση: Armored Core VI Fires of Rubicon: Αποκτά ένα ζοφερό νέο story trailer

THE GOOFS

Βλέπουμε πολλά mechs εμπνευσμένα από τον Kirby στο διαδίκτυο, αλλά αυτό αποτυπώνει τέλεια το μείγμα του χαριτωμένου και του ενοχλητικού.

Αυτή η λαμπρή κατασκευή εμπνευσμένη από το Nintendo 64 αξιοποιεί πραγματικά τη γεωμετρία.

Η Barbiecore επέστρεψε.

Αυτός το AC είναι απλά ο Ken.

Αυτό το εμπνευσμένο από τα McDonald’s mech εξυπηρετεί δισεκατομμύρια και δισεκατομμύρια.

Διαβάστε επίσης: Armored Core IV οδηγός κυκλοφορίας: Ημερομηνία, μέγεθος και άλλα

πηγή πληροφοριών:polygon.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS